*PSH* |
CITYMANE za to stare pripojeni pro lamy, co mi moc pomohlo ti dava karmicku, jinak sem rad ze ti vse vyslo:bravo: |
|
|
cityman |
dekuji mnohokrat :) momentalne bojuju uz dalsi sezonu se skudci, zvlaste v lete je to masakr. Pristi kolo budu bilit skrin, na odrazovou folii kaslu... je to neprakticke |
|
|
hulitko258 |
Taky se si natřel skřin na bilo maš to rychleji a všude hezky kryje ale neš lepit folii nebo alobal |
|
|
The Farm |
bila neni špatna daji se koupit i specialni odrazove folie odraz cca 98% |
|
|
cityman |
tak udelame tlustou caru :) a mame t ady neco z dalsich kol mych pestitelskych experimentu.
------------------------------------------------
Rizky jsem zasadil pred 4 dny. 6x power plat a 3x jack harrer nebo jak se to pise. Svitim stale 400w, vetsina veci z tohodle threadu stale funguje.
Plany? snad brzo uvidite matkarnu a fotoserial k ni. |
|
|
cityman |
Pristi tyden zacnu snad poprve poradne hnojit. K dispozici mam hnojiva od metrop www.metrop.nl MR1, MR2, Cagreen.
Tentokrat tomu chci venovat tu peci a vyzkouset jake to bude. Zatim jsem prihnojoval spis vubec a spis nahodne.
Nekdo nejake zkusenosti? |
|
|
cityman |
Z posledni urody mi po 8mi tydnech ve skrini zbyla jedna kytka sensi star. byla takova mensi a 8 tydnu mi prislo malo, tak jsem ji nechal na okne. Trochu jsem na ni zapomnel a nechal ji tam celkem 11 tydnu! Prave jsem si zapalil testovaci vzorek po tydnu suseni v temne komore.
Lec to neni uplne chutove ono, neni to spatne :) Asi jsem to lehce preburil, ma to pomalejsi nastup, ale uvidime. |
|
|
cityman |
kyticky rostou jako z vody |
|
|
cityman |
tyden maji holky za sebou, o vikendu jim zacina hnojici kura ala metrop |
|
|
Jah-BB |
a ako si pokrocil este fungujes ak si uz taky dobry prosim porad je teraz zacinam z pestovanim v skrini |
|
|
|