Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Vzorky = stavY - Klikni zde pro originální téma
Bobík
Nějak sem to tu projel a nikdo tu nepsal o tom co jim různé odrudy a vzorky delaji(stavy).Ono je to dost těžké popsat a většinou už si to na druhý den nikdo nepamatuje, ale i tak nám zůstane v hlavě troška toho co se dělo a není to tak že sme se furt smáli jak koně, spíš různé tlaky na nohy, nebo hlavu, srdce.
Co si tak pamatuju tak nejdrsnější stavy(nemyslím jako uplné sračky) kdy jsem nemohli ani vstanout ale takove kdy jsem třeba chodil po hypermarketu a cítil jsem jak mi pracujou svaly na lýtkách, potom svaly v obličeji a celkově to byl dost hustý ulet.Nedávno jsem dostal nakou holandskou ganju od mého strýce, dal sem si boucha a cca. 5 minut jsem cítil takový nájezd, jako by mi jel výtah v hlavě a po 5 minutách jsem byl tak ve sračce že jsem nevstal z postele.Mám hodně vzpomínek a prožil jsem hodně stavů a každý byl v něčem jiný, ale některé nebyly moc příjemne když mi kámoš začal pobíhat po bytě a říkal že se zbláznil a že pochopil podstatu vesmíru, vylezl v ponožkách na chodbu a utíkal domů, tohle vám fakt zkazí celý zhulený den.Přidejte tu nějaké prožitky at dobré či zlé.
:bandit:

:love: PEACE:love:
Bobík
Nějak se mi zdá že tu nikdo nic nepíše i když si to prohlídne :D, pište bude to zajímavější
jestedman
bobiku hledej, je tu par threadu s timdle tematem
souhlasim s hrotixem, neni dulezity co, ale kde kdy a s kym

a souhlasim i s ünikatnostni prvniho, nejlepe (chapej vetsinou) ranniho speku
abysmal
to s tym rannym hulenim u mna vyzera asi tak, ze sa nahulil, pohaluzim chvilku, potom sa nazerem ako prasa a opat sa vyklatim do postele a zobudim sa okolo 12. Hulenie ma dost fyzicky vycerpava, preto radsej hulim ku veceru, aby som sa potom mohol kludne vyspat.
abysmal
Stavy z ganje mam rozne, tazko sa opisuju odlisnosti, ale viem to rozoznat. Najviditelnejsie su sposoby akymi ganja nabieha, niektore pomalicky a potom to narastie az do neunosnych haluzi, alebo niektore zas nabehnu bleskovo, brutalnym narazom (jack hell). U vsetkych vzorkach mam prvu polovicu stavu halucinacnu, a druhu polku sedativny ucinok. Ale ked si zahulim po nejakej kratsej chvili (par hodin) opat tak uz mam cely stav sedativny.
Majky
jo suhlasim ludia svami hore...tazky zaklad je skym sa huli...lebo s nekym si fakt tu trafku neuzijem...ale zase naopak s nektorymi to je fakt naRez a tak je to fajn...ale premna ani neni hulenie take ze proste zahulim si a je to ..proste ked je naka fajn mastna prilezitost..ftedy je to fajn..abo ked som smutny velmi, sice som myslel ze to bude este horse ale pomahato aspon umna..proste fest zabudnem nato co trapi...dets ol :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma