Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Trava do vodni dymky - Klikni zde pro originální téma
G-man
Vite nekdo jak vyrobit z huleni "tabak" do vodni dymky? Mate nejaky svuj recept? Ja zkousel povarit nasekane palice s melasou, ale nejni to uplne ono.
Tady na groweru a ani pres google jsem nic o tom nenasel.
Kash
ja bych nechal hulenim hulenim a tabak tabakem ... hod si tam proste travu a nekut to ;)
Evicka
proste dej tabacek, a mezi to hazej spis kostky hashe, to je pak dobrota, my sme se s kamosem zhulili takto za 3 minuty:))))
Deda Mraz
G-man: pravděpodobně máš na mysli fermentaci, tedy stejný proces, jakým se zpracovává tabák. Koukni na to sem.
G-man
Asi sem to spatne formuloval. Mam na mysli jak udelat z huleni takovou mazlavavou smes jak je tabak urceny pro koureni. Vim ze se dala z melasy, ale kdyz jsem to zkousel tak to nebylo ono. Oproti tabaku to bylo hodne lepive, takak do vodaren je spis takvy mazlavy.
Tak mne zajima jestli nekdo vite jak na to?
Ta fermentace neni to co hledam.
G-man
Hej lidi tady nikdo nehuli zeli z vodarny?
Galen Aldaron
Caj, hele nevim, jak bys to presne nejradsi hulil ... myslis to opravdu na huleni ve stylu velke vodnice a normalniho vodnicoveho tabaku? - tedy treba na pulhodinovou ci hodinovou kolovacku? to jsem obycejne resil pridavkem rozdrobenejch palicek mezi bezny tabak a promychani este mimo vodnici ... jinak vyrobit z toho neco jako ten tabak vlhkej sem nezkousel ... to bys taky musel mit zatracene slabe huleni, abys tam toho mohl dat tolik, na hodinove pokurovani, ne? nebo by toho bylo aspon pro dvacet lidi? :)

... jinak pokud to chces jen za par minut protahnout vodnici, tak lze zasadit speka do vrcholu, ci ten malej kovovej kotlik z bongu a malejch vodnic ... ale to ty asi zans a nechces, vid? ... no, hodne stesti!
Don Chuligan
nekde sem cetl, ze ten tabak do vodnich dymek se na nejakou dobu naklada do melasy ci medu... tak tam zkus nalozit tu travu a pridej kandovany ovoce =o) anebo jak uz tu bylo receno vem treba tabak Two Apples nebo nejakej slabsi a smychej ho s travou...
Schle
Tabák do vodních dýmek je tradičně vyráběn z běžnéhéo tabáku hrubě řezaného (0,7-1,2mm) míseného s medem či melasou a aromaty,v současné době med, aroma a glycerin jehož smysl je mi utajen ale i přesto jsem již zakoupil. Ovšem představa hlavičky naplněné touto směsí (rozuměj tabák nahrazen zelím) a hodinové pokouření je myslím děsivá :)
bBoOrReE
cokolvek miesat s trafkou a jej produktmi,mi je proti srsti.
kapisko?
lipi
Zdárek...
Vůbec nevim jak se ten tabák dělá a nebo jak si ho vyrobit podomácku ze svýho materiálu, ale zatim sem se vždycky spokojil s tam že sem si do šíši nacpal višňovej a mezi to několik svých paliček a bela to těžká pohodička. A nacpat šíšu samotnou ganjou už sem taky zkoušel,ale je to pěknej shit,takže nedoporučuju...
VIVA LA ŠÍŠA!!!!!!!
VeselaKopriva
Podle mě neni nejlepší míchat ganju a klasickej vodárenskej tabák. Ganjakouř se snažíš zadržet co nejdýl. To eště de, ale když v sobě držíš k tomu ten kouř z tabáku, tak je toho už dost. Ten kouř z tabáků do vodárny je dost hustej. A vim jaký to je přehnat to s vodárnou (bez travky).
lordWilliam
Do vodnice je nejlepší jak už tady někdo psl je nechat trávu projít procesem fermentace přičemž se fermentuje s něčím co jí dodá chuť (různý koření, ovoce, byliny, ....)
FlickerBird
:bravo: tohle byla jedna z prvních věcí co mě napadla nad vodnicí :)
podařilo se nakonec někomu fermentací a další úpravou připravit ganju jako vodnicový tabák?
Risan
jak vypada melasa a kde se to prodává.
Chemik
Melasa je nějaký meziprodukt při výrobě cukru, asi hustá kapalina a viděl jsem to u nás v lékárně.

Když si dáš samotnou ganju do voďára tak je to v pohodě a chutná to skvěle, nevím LIPI, kde jsi došel ke svému závěru. Spáš to zasere dýmku, ale jednou za čas proč ne.
Jinak smíchat normální dýmkový tabák se zelím není chuťově špatné, zhulí to, dá se to kouřit delší dobu, ale podle mě pak stav stojí za hovno. Žádný high.

Vyrobit si tabák z melasy mě taky lákalo, tak jestli to někdo vyzkouší tak sem s poznatkama. A v kombinaci s fermatcí, ale t už je samo o sobě asi složitý proces (zkurvit kde co dokáže kde kdo).

A v tabáku jsou kromě tabáku přidané i kousky dotyčného ovoce, stačí se podívat pořádně :). Jinak pokud máte v tabáku hodně té šťávovité sračky, tak je dobré v tom nechat naležet hašiš, nějaký ten týden, chutná pak výborně.
inf3cti
raz som skusal hulit z vodnej fajky: zmiesal som matovy tabak a par sisiek indooru. Chut super, stav OK, akurat to nechcem praktikovat moc casto, aby mi shisha nesmrdela ganjovym dechtom. Ale ako sposob hulenia je to celkom v pohode. Tu fermentaciu s melasou som neskusal, co som o tom cital na nete, tak malokomu sa podarilo ukuchtit vobec nejaky schopny tabak.
pyroman.cz
škoda trávy na takový pokusy , to to radsi nacpu do bonga , nebo udělám špeka :D :D :D ...bohuzel s tim ti neporadím , ale jinak by me to taky zajimalo :D
lipi
Chemik: K tomu závěru jsem došel u mně doma. Prostě to nechutnalo, ale jto bylo asi tim, že jsem to zkoušel za použití uhlíku. Uhlík to usušený svym žárem moc rozžhaví a má to hnusnou chuť. V souvislosti s tim jsem zkoušel odpalovat kotel zapalovačem a bylo to nesrovnatelně lepší. Každopádně si stojim za tim, že hodinový pokuřování ganji z šíši je jízdenka na áro:frog:
vincent21
Zdary!!! Ja to hulil ze šíši často a docházim k tomu že to je občas ostřejší pokouření,ale good.jenom jsem toho názoru,že to prostě schoří ryclejš-nekdy podstatně dřív než bych čekal zatial
teaman
Na huleni jsem si koupil zvlast vodni dymku. Nadrobim 0,5-1g dobreho huleni, smicham to poradne se stejnym mnozstvim tabaku(visen, ovocna smes), nasypu do korunky (netlacim to tam), nahreju do ruda rozpuleny uhlik, prilozim ho na dvojvrstvu alobalu a hulime a hulime... V peti lidech cca 20 min... a pohoda
:crazy:
Peshmerga
Melasa (anglicky molasses) je hustý, sirupovitý derivát tmavohnědé barvy, který se vyrábí ze šťávy cukrové třtiny. Vyrábí se i ze šťávy cukrové řepy, ale má trochu jinou konsistency a vlastnosti.

Používá se při pečení, vaření, výrobě rumu, a historicky sloužila jako původní sladidlo, má vysokou energickou hodnotu. Obvykle melasu najdeš v potravinářských obchodech či v obchodech, které se specializují na ty různé vitamíny, herbální čaje apod. Většinou ji najdeš ve čtvrtlitrových či půllitrových baleních (voskované krabičky) v chladícím pultu. Nejkvalitnější pocházejí z Ameriky (Kuba, Jižní Amerika).

Zajímavé je, že když smícháš melasu (1:9) s vodou a do toho roztoku dáš zarezavělou věc (třeba zrezivělé nářadí) za pár dnů rez zmizí. Také přidáním melasy do marinády se zlepší chuť marinovaného masa.
vincent21
Zajímavé-kouřim to docela dlouho a tohlejsem teda nevědel.
Peshmerga
4 Schle
Ptal ses na ten tabák používaný ve vodních dýmkách (nargile), který, hlavně v Turecku a Egyptě dovedou tak dobře připravit a používají pro jeho přípravu buď medu, melasy, různých aromatických přípravků a glycerinu.

Glycerin (glycerol) je nesmírně užitečný a často používaný druh alkoholu (sugar alcohol) C3H8O3 (čistý líh je C2H5OH), který se používá snad ve všem, od potravinářského průmyslu přes farmaceutický průmysl, výrobu laků , prostě se tomu , pokud jíš, nevyhneš.

Působí jako ředidlo, konzervační agent, mazadlo, napomáhá udržování vlhkosti, zvyšuje skladovací dobu. Glycerin najdeš skoro všude, ať si koupíš sušenky, sirup na odkašlávání, laxativ, různé ty elixíry, barvy, laky, není průmysl, který by glycerol-glycerin nepoužíval.
kikukisek
Tráva do vodni dymka, to je celkem pohodka :) Já to většinou dělám tak, že nejdřív dám jednu vrstvičku tabáku, na to nasypu trávu a na to dám ještě jednu vrstvičku tabáku, kterým se to jakoby zaplácně. Prohořívá to pak celkem dlouho a tím, že je ještě na tom ten tabák, tak to není tak suchý a dýl to vydží
kikukisek
Jo a pokud jde o tabák, tak mi to asi nejvíc chutná s jablkem a může tam být i špetka máty...
Risan
čaute když už jsme u vodnich dymek tak jsem si jednu postavil a chci poradit jestli je lepsi jahodovy jablečny nebo višnovy tabak, chutově a vůní. ja jsem mel zatim merunkovy a broskvovy a ty mi moc nelezli a kvuli cene se mi nechce kupovat všechny.
kikukisek
brokev a meřuňku taky moc nemusím... Z těch tří bych ti doporučila asi nejspíš jahodu(ta má celkem hustý kouř a když se skombinuje s mátou... no mňamka), to jabko je taky dobrý a i k míchání s jinými druhy. Mě celkem chutná i žlutý meloun- to je takový slaďoučký tabák, ale příjemný, neškrábe v krku...
Risan
dik za radu tak asi koupim jahodu mi jahody voni a doufám že si už nikdo nebude stezovat ze je smradem zamořený celý barák.
kikukisek
jo ještě jedna rada... Pořiďte si jednu hadici navíc-je to lepší, pokud z toho hulíte někdy jen samotné tabáky a když se tam hulí tráva. Takže jednu hadici na trávu a druhou na samotné tabáky... Myslím, že je to pak mnohem příjemnější... U určitě chutnější :)
inf3cti
Risan, mal si uz dvojite jabko? To je podla mna vyborny tabak, ktory chuti snad kazdemu. Matovy tabak - nieco podobne. Ak sa ti nechce kupovat cele balenia, zajdi si niekam do cajovne na ochutnanie - obycajne mavaju celkom siroky vyber. Prichute sa lisia aj podla vyrobcu - merunka od ineho vyrobcu by ti mozno sedela lepsie.
Risan
tenhle se prodava dost casto tak nevite jak chutna?
nedusi nejak moc nebo tak?
Chemik
Ne, ten je v pohodě a nedusí žádný tabák.
A broskev je moje oblíbená, ještě jedno křivé slovo proti ní a...:grrr:
Teď jsem kouřil s typanama ze Saudské Arábie a řikali že se nemají v dýmce střídat tabáky. Oni mají na pokoji kýblýk dvou jablek a kouří jenom ho.
Risan
takže doporučujete radši jabka než jahodu jo a rači 2 jabka nebo jedno?
inf3cti
ked uz, tak 2 :D
kikukisek
jojo, dvě jablíčka jsou v pohodě :) A v kombinaci s travičkou... No už se mi sbíhají sliny:)
sunray
visen s matou rulz :) nebo taky datle bez alobalu :DD
kikukisek
Anebo máta datle:)
inf3cti
visen s matou je fajn, osobne mam velmi rad matu s trochou dvoch jablk.
datle som este nemal, ale slubujem, ze vyskusam. datle bez alobalu? he?
sunray
mno je to pak docela morda :) minule jsem se po par prascich musel uklidit do rohu ))
Pepe46
znate nekdo kombinaci pomeranc,mata ,broskev ? fakt skvela chut jedna z nejlepsich co sem kdy kouril, pak jsem jeste mel v cajce coca colu z egypta ta byla taky super


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma