Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
můj první country outdoor - Klikni zde pro originální téma
Šťovík
Nerad bych tu rozjížděl nějaké duplicitní téma, ale na druhou stranu bych se tu rád představil, malinko pochlubil a sem tam se zeptal na nějakou nejasnost.

Před dvěma lety jsem vypěstoval svoje první kytky. Jednu na balkoně a několik na zahradě. Pytlík sklizený fruty mi vydržel až do loňskýho podzimu. :bandit:

Loni jsem dal dvě kytky známýmu do skleníku, kde je majitelé v půlce léta ze strachu vytrhali, protože je jejich deti (z prvního stupně ZŠ) poznaly a chlubili se s tím sousedum na vsi.

fotky:
1. a 2.
balkonovka, nadhernej stromeček a hlavně hustě voňavej modýlek, všechno jsou to ale noname

3. a 4. čtyři zahradní krásky, pojmenované podle výšky: Vysoká, Popásovka, Pokolínkovka a Mikrózka (sice jí bylo jen tak na tři brka, ale ty stály zato :)

5. a 6. detail Vysoké
Šťovík
A letos? Tenokrát už zahrada nepřipadala v úvahu. Rodičům se kytka líbila natolik, že o ní občas vykládali známým a mě se nechtělo moc riskovat. Bydlím jinde a bohužel bez zahrady a s mikrobalkonem.

Nejdřív jsem na radu známého zasel semínka na místech za městem, který mě připadaly jako vhodný. Většina semen vyklíčila, ale moje počáteční radost dlouho nevydržela. Z šesti políček bylo všech šest vybranejch tak, aby to byly dobrý schovky, ale ještě jsem se moc neohlížel na kytky. Dlouho nevydržely a jen na jediném z nich ještě rostou a i tam je to dost ve stínu.
lipi
Zdárek :jumper:
Kytičky moc pěkný!!!!! Letos nic nejedeš?
lipi
Tak to je mazec!!!! Já se tady píšu s příspěvkem a než ho dopíšu a pošlu tak už tady píšeš co letos.... Tak soráč že ti to tu takhle svinim zbytečnejma otázkama:-)
Šťovík
Nevzdal jsem se, našel dvě vhodnější políčka a vysadil tam prcky co jsem si pro sichr připravil za oknem.

obr. 1 a 2 zasázeno (22/5)

stav předevčírem:

obr 3 a 4
rostou v houští takže jsou menší než ty následující, jen ta na 4. obrázku je znatelně světlejší než ostatní ale neřekl bych že trpí nějakým nedostatkem, je taková pořád, nevíte čím to?

obr 5 a 6
a tyhle jsou z paloučku, na obou jsem našel jeden samičí květ cca v polovině rostliny, ale víc nic, mám je zkusit nechat dál anebo rovnou zmlíkovat? :rocket:
Jsou ty největší kytí co mám, tak se mi moc nechce je kvůli jednomu kvítku hned eliminovat. Jak často je potřeba ke kytkám chodit, kdybych chtěl loupat nažádoucí kvítky?
Šťovík
tady jsem našel lepší obrázek té "albínky"
Wowek
foto 3 celkem mazec tam musí bejt hrozně vidět z těch baráku v pozadí ? mno riskuješ....
Šťovík
wowek:
byla to jen taková předloňská zkušební záležitost. všichni v okolí se tamznají, takže bych v tomhle problém neviděl, navíc si odhadiju tipnout, že 90% lidí ani nepoznalo wocogo

a už tam ale nic nepěstuju :)
lipi
Ta žlutá je prostě žlutá... Mam jednu (viz. foto) a ta byla takhle žlutá jak je na tý fotce, ale teď je z ní pěkná zelená rostlinka (foto bohužel nemam - snad příště) a žádná změna stravy u ní neproběhla:-) Klídek ona zezelená..... Jinak je máš pěkný. Přeju ti ať dobře sklidíš.
Měj se!
Šťovík
Pokud vás zajímá pokračování, tak sem můžu dovalit další fotky, i když to bude letos bída, tak jsem si aspoň našel prima lokalitky a během roku si je oťukávám. Kytky budou spíš na chuť. Zjistil jsem že jsem si omylem prohodil hnojiva a celý jaro hnojil na květ a teď v době květu jsem nevědomky nasadil na růst :mutant:

Z albínka se vyklubal samec a spolu s několika dalšíma byl vyeliminován.

Takže skóre z prvního pokusu na šesti různejch místech ze semínek zbejvaj dva skrčci, z kytek co jsem vyklíčil a předpěstoval doma zbejvá tak 40%
lipi
2 Šťovík:
Ta moje žlutá kytka jak sem jí sem dával mi taky ukázala koule, tak to je docela zajímavý. A fotky sem klidně hoď, protože tim nikdy nic nepokazíš:-)
No a co se týče toho hnojení naruby, tak z toho si nic nedělej protože mě minulej tejden oznámil známej chytrák že už mu začínaj kytky kvést tak že už přestane hnojit tim SUPERFOSFÁTEM a nasadí Krystal. PaK:frog:
Po pravdě mě to těžce roszekalo!!!!
Šťovík
Tak takhle pěkně se nakonec vybarvily. Z malejch samiček dozrávají v samice, nad kterejma se olízne nejeden hulič :jumper:

Jenže kolem začaly zrát ovocný stromy, snad tam moc lidí nekrouží, dneska jsem potkal dvě babičky co nedaleko něco trhaly.

Pohnojíno a hurá na dovču!
Šťovík
Tak mě napadá, jestli tam za těch 14 dnů ještě něco najdu.
Ale co, nějak o dopadne, příroda už si nějak poradí :)
Šťovík
... jinak bych se asi neudržel a oňupoval nějaký mňamky. Sice úplně nakonec, ale aspoň jednou než nikdy, jsem jim koupil phyt-amínek a udělal jim vitamínovou lázeň. Ať mi kukuřičky uzrajou spokojený :)

A teď už fotky, kytiček je jen pár a taky nic moc velký, ale příště už to budu mít určitě vychytanější.

Jsou to kytky ze stejnejch semínek, stejně sázený. Na prvních dvou fotkách rostou míň na slunci, na zbytku je jediná co vyrostla na tom prosluněným (zbytek byli kucíí).

A na závěr nezbývá než popřát - sklizni zdar a čórkařům zmar!
koles
já myslim, že dobrá práce, chlape. připomíná mi to moje začátky, kdy jsem měl opravdu pár málo kytiček (no těď jich mam stejně, ale jsou větší :) a ty měly tak metr a na každý tak deset patnáct pališek, ale vždycky to byla radost cestovat ty kilometrym, sledovat po tejdnech změny a celkově kytičky opečovávat. a i to málo stačilo k moc dobrýmu pocitu. jó nostalgie...

nicméně, až budeš vychytávat flek, tak dej bacha na světlo. z těch fotek se mi zdá, že byly dost ve stínu a to neni ideální. jinak u mě máš K, protože takovýhle kytky jsem tu už dlouho neviděl... měj se fajn a ať ti něco vyjde!
cannabio
Navážu malinko na Kolese. Jak se zdá, všichni začínající growers dělaj stejný chyby. Taky sem první a druhej rok zasadil na temný místa a nic, třetí a čtvrtej rok na světlo, ale zase blbej flek, páč čorka a letos pátej rok konečně sklidim ovoce svého snažení. No. Po pěti letech konečně, i když ne na 100% páč mi část podělaly srny. Dneska du sklidit. Za rok to bude určitě zase o něco lepší Moc se na to těšim. K+ for Šťovik

Grower forever
Šťovík
2 koles: cheche mě ty tvoje fotky taky připomněly moje úplný začátky, kdy jsem jen tak zasel semínka, zasadil kytky na zahradě a jen hlídal samce, výsledek byl krásnej, zásoba vydržela až do přespříštích vánoc. Ale rok potom jsem pak silně podcenil.

2 cannabio: ty místa se hrozně těžko hledaj, zvlášť když člověk začíná nad mapou. Na jaře to taky všechno vypadá jinak než během léta. Vůbec jsem nečekal, že většina míst tolik zaroste. Většina slunnejch míst mi připadala moc otevřenejch. Ale příroda se mi letos předvedla :) O jedno políčko jsem přišel tak, že tráva a kopřivy kolem vyrostly tak, že už jsem svý kytičky nikdy nenašel.

Letos jsem poprvé nasel nejdřív na moc kyselý a pak na moc tmavý místa. Teď už si připadám krapet zkušenější, našel jsem lepší flek jen o pár metrů od toho zastíněnýho a jen napjatě čekám jestli to tam někdo zná nebo ne. A je lepší si nechat vyčórkovat těch pár košťátek letos než pořádný pole příští podzim :)
cannabio
No to každopádně. Všechny svoje pole sem si vyhlídnul už během předešlý sezóny, páč to je nejlíp vidět, jaký sou tam podmínky. Hlavně světlo a dostatek vody v blízkosti, abys nemusel tahat vodu v době sucha a nejdůležitější je asi okolní maskovací zeleň. Půdu už dycky nějak upravíš hnojení atp.
Šťovík
Tak už jsem to nevydržel a včera jsem si udělal výlet a při té příležitosti sklidil asi tak polovičku úrody. Je toho tak do nastavených dlaní, ale lepší něco než nic. A nemít na podzim aspoň na chvilku provoněnej pokojíček, to není ten správnej podzim.

Kukuřička, která byla nejvíc na očích a o kterou jsem se nejvíc bál, zůstala na svém místě :) vlastně po mé návštěvě už tam nezůstala...
Šťovík
No a má letošní minisklizeň je vyhulena :mutant:
Na to že je to přesně měsíc po sklizni je to docela výkon, anebo spíš důkaz jak jsem to zase jednou podcenil.

Zdá se že se budete moct těšit na nějakej novej miniseriálek o indooru :jumper:
Taker
Čoveče tak to přeju upřímnou soustrast, někdo třeba ještě nesklidil a ty už máš dohulíno... To ti vůbec nezávidim. Doufám že máš aspoň kamarády kterým se zadařilo líp.

Jinak přeju ať ti ten indoorek vyjde a posílám Káčko pro zlepšení nálady :)
Šťovík
:) dík

příští rok už bude vychystaný mnohem lepší políčko a místo nounejmů ze semínek si snad už zvládnu nachystat ňáký pěkný klony.
Šťovík
Tak bych mohl ukázat že jsem nemluvil do prázdna. Letos mám nachystané políčko o kousek dál, pěkně na sluníčku :D

Mimča už maj tak 10-15 čísel, jen je ještě musím hodit pod lampu abych nějak určil pohlaví. Nic nenechat náhodě.
zfiře
nazdarek štovik.mistecko je tentokrat hodne sluné,ale jestli muzu poradit tak si najdi čas a celé totam poryj.me pripada ze jeto hodne male policko(tak na dve kyticky).pulhodinka prace a masto hotove.potom si budou paldy jenom chrochtat....jinak preju hodne uspechu.....:wink:




morava out. v B.I.G keři
Šťovík
no ma to asi 2x4 metry a rikam si ze je to tak akorat na 8 nizkejch kericku. Prece jen tam kolem na podzim chodi parta lidi sbirat jabka a orechy, tak to chci udelat pokud mozno nenapadny.
O kus dal jeste planuju zasadit holky az s nima skoncim indoor. Asi tak v cervenci. To uz bych z nich sklidil potreti. Lakave. Jen mi za tu dobu pekne prirostly k srdci, takze to bude na podzim pekne smutny louceni. Urcite budu mit cim ten smutek zmirnit :D
Šťovík
Heh, tak jsem tam v sobotu vyrazil sázet, naplánoval jsem si to pěkně po ránu a když těsně před úsvitem zahýbám k poslední odbočce z polní cesty na lesní, tak co nevidím, benga! asi se tam chodí zašívat.
Hlídaj vám taky benga políčko před čórkama? :D

V úterý na druhej pokus se to už povedlo, tentokrát bez nezvanejch hostů ;), jen jsem tu přírodu trochu podcenil a málem jsem to svoje místo už ani nenašel, jak tam všecko zarostlo, no mám se na podzim snad konečně na co těšit.
lipi
Kua takovou ochranku chci taky!!!!!Na kolik to vyjde?:frog:
Co dodat než Good luck!!!!!!!!!!
Šťovík
no nakolik by to asi vyšlo kdyby mě tam zastavili a podívali se mi do kufru...
jinak je prima že to tu ještě někdo sleduje :)

A co ty? jak to vidíš s letoškem? Připravil ses? ;)
cabax
Pekne kvetinky.....
PEACE
Šťovík
za 14 dni tam zajedu prisadit par zbylych, tak pak pridam novy fotky ty zelene :)
Šťovík
tak je dosazeno, vypleto, u těch nejmenších bohužel přehnojeno.
jinak mám pocit že to místo nakonec není až tak slunný. no škoda, co myslíte, nejsou moc vytažený?
neměl jsem moc čas fotit, zapomněl jsem nabít baterku ve foťákuúúúú
dritte
Nooo, nevím. Já mám ted na zahradě 16 kytek a všechny jsou velké skoro jako Já.. 185cm A když byli malý, jako tvé tak bych ty tvoje ukamenoval, ale vyroste s Toho určitě něco moc dobrýho, tak hodně ětěstí..
ragnar
To: stovik ked chces mat nizsie rastlinky, tak nechapem preco si ich vobec nezastrihol, ked to zastrihnes, je to taky krasny husty kricek. Ked zozeniem fotak, tak ti odfotim svoje early skunky, mam ich v kybloch, ktore som pekne zo spodu a zbokov tak 10 cm od spodu prederavil a rozhodol som sa, ze tak budem robit kazdy rok, lebo nemas problem s ph, s korenmi okolito rastucich rastlin a kedykolvek si rastlinku mozes presadit na bezpecnejsie, alebo slnecnejsie miesto a voda ta ti vydrzi v kybloch tiez dlhsie.

Ked mas malo rastlin tak ako ja, tak by si uz mohol do toho investovat a zobstarat si feminizovane semienka odporucam shaman za 50 euro 10 kusov feminized od dutch passion. Tie early skunky s tym som mal stastie, lebo my zo 6 seeds nestastnou nahodou vysli 2 a vypada to na samice + dost neskoro som si kupil durban feminized za 70 eu 10 kusov, ktore som aj experimentalne zasadil 2 kusy a vdaka darine4 sa krasne chytili - sadene koncom juna, takze uvidim, co z toho bude dozicil som im 20 L kyble s kvalitnou zeminou floria pre pelargonie, do ktorej som zamiesal dolomiticky vapenec a perlit, takze uvidim a aj odfotim v kazdom pripade som velmi prijemne prekvapeny tymi early skunkami, ktore po zastrihnuti len v 12 litrovych kybloch (setril som skoda) rastu na moj podiv brut. rychlo, jak do sirky (maju 5 hlavnych palic) tak do vysky na jesen mi budu vyskou urcite po prsia teraz ich mam nad kolena a to som este nicim nehnojil (sadene koncom maja koli strachu z mrazikov). Mam to na vyvysenom nenormalne zamaskovanom fleku (aspon dufam) + samozrejme slniecko.

Este by som ti dal radu, co sa tyka tvojho nedostatku slnka vytrhaj okolite buriny, ktore ti robia tien, alebo odpil vetvy na stromoch aby si tam mal slnko hlavne pri vychode a od tej 11 do 4 - je to dolezite, cize sa tam zastav o 11 pred obedom a podla trajektorie slnka sa snaz odrezanim konarov (ak to pojde) uvolnit cestu svetlu k rastlinkam. Minuly rok som to mal tiez ako ty v polotieni a musel som sa s nejakymi konarmi potrapit vreckovym nozikom som zvladol tak 5 cm hruby konar v priemere - somzrejme ze ten nozik bol mcguiverovsky so svajciarska aj s minipilkou na drevo - model kamping ma aj noznicky na zastrihavanie - je to moja neodmyslitelna pomocka pre growing.

Prepac ze ti trochu kritizujem vysku a stihlost rastlin, ale ja proste zastrihavam do krickov, su mi ovela sympatickejsie a ked to zastrihnes tak ti to ide do sirky a dokaze to tou vacsou plochou vychitat viac slnka pre fotosintezu a hlavne je to nizsie a nenapadnejsie.

Pestovaniu zdar - ragnar
ragnar
Prepacte, ale este som si nemohol odpustit jednu poznamku - preco tolko ludi kritizuje pestovanie v kybloch, ja to proste nechapem.
Šťovík
no kyble nekritizuju, ale vzhledem k tomu, ze to kde to ted mam, byla kdysi zahrada, tak si myslim, ze pudu zas tolik resit nemusim, ale treba se mylim
jinak to misto mi pripadalo hrozne otevreny, ale behem posledniho mesice to tam nevidane zarostlo
no a zastipovani jsem nejak podcenil, ale taky u toho nejsem tak casto, takze to trosku nestiham koordinovat,
kazdopadne jsem v outdooru ponekud nezkuseny, takze dik za rady, dneska tam vyrazim, zasadit jednu kukuricku co jsem zrovna sklidil ve skrini - uvidime jestli z ni jeste neco nebude...
ragnar
To Stovik : Prosim ta, ako dostanem fotky na thread?
Šťovík
pri psani odpovedi (ale ne te rychle) zaskrtnes dole moznost pridat fotky a kolik a v dalsim okne ti to nabidne abys je uploadnul na grower a kdyz jsou uploadnuty, tak si v okynku vyberes ktery z nich chces do prispevku (rekl bych ze tahle moznost to spis cini na pohled slozitejsim nez aby to pridalo na funkcnosti) a tak, figl je v tom odpovidat tim cudlikem odpovedet co je na konci stranky pod okynkem pro RYCHLOU odpoved
Šťovík
jinak kytkam zastipnuti prospelo, uz je to o 200% lepsi pohled
tak ted jeste zkusim jestli neco vyroste ze sklizenejch indooru ktery tam chystam donest na klidne doziti...
ragnar
Tu je jedna
ragnar
sakra nejde mi to odoslat, musim to nejak poriesit
ragnar
f
ragnar
Proste mi to nejde a vypise mi to ze obrazky boli uspesne odoslany a nic.
Šťovík
no ale pak je jeste musis vybrat pro ten danej prispevek, jsou to takovy ty dve okynka nahopre, v jednom jsou ty nahrany obrazky a do druhyho si z nich vyberes ktery chces.
neni to zadna slozitost, ale zda se ze ti neporadim
ragnar
Tak este raz, ale jedna fotka ma nieco cez 2 MB dufam, ze to nebude tym.
ragnar
tak este raz, ale dufam, ze to neude tym, ze jedna ma tak cez 2 MB
ragnar
musim nieco skusit s inou fotkou
ragnar
skusim fotku, ktora ma menej bitov
ragnar
Sorry za tu fotku, ale bola jedina po ruke, cize uz viem v com to je, musim ich skresat na mensiu velkost
ragnar
Tak este raz
ragnar
Tak to su oni obidve su early skunky a ked som ich fotil mali nieco cez 5 tyzdnov a vyskou su mi skoro po pas.
Šťovík
no jasne ze nema bejt vetsi nez 500 kB ale to ti pri vkladani samo rika...
ragnar
To mam z netu, zo stranky s vtipmi - hojko.com zaregistruj a uvidis. Co hovoris na rasstliny?
Šťovík
kyti vypadaji moc pekne, zkusim sem vecer uploadnout jak to vypada u me, ale nejsem si jistej jestli se mi to podarilo nejak obstojne zvecnit, nejak mam pocit, ze tahle zahradka neni moc fotogenicka, kdyz chce clovek ustoupit aby se mu tam vsechno veslo, tak by musel ustoupit do kopriv a ostruzini a to ja zrovna nemusim.
ragnar
to Stovik: Ja chodim na flek len z dlhymi gatami, lebo kym sa prebrodim tou dzunglou, tak by som s kratkymi gatami stratil pol litra krvi.
ragnar
To Stovik : kedy sem hodis fotky, ze jak sa ti to zlepsilo po zastrihnuti?
Šťovík
Tak je to tu, konečně se mi to podařilo nějak rozumně nafotit.
Je to tak trošku krakonošova zahrádka, jsou tam jak kousky přímo ze semínek (ty největší vzadu), tak i klony (to jsou ty zelený košťátka vpředu) a pak jsem mezi to rozesadil i holky co jsem asi před měsícem ošmikal ve skříni (to jsou ty opidlaný košťátka) a věřím, že na nich ještě něco naroste, však už to na nich pomalu začíná rašit. Ale to až zase příště.
ragnar
Ta velka v zadu vypada dost brutalne - gratulujem.
Šťovík
jo na to jak to zezacatku vyhnala nahoru, tak je to mnohem lepsi, ale idealni stav vypada prece jen krapet husteji :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma