Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Zloutnuti listu? Bude to svetlem?=( - Klikni zde pro originální téma
Zdar Groweri!
Mam takovy problem. Kytky jsou mesic a pul stare,celou dobu bylo vsechno v pohode,moc jsem to nehnojil,stalo to za oknem jenom predevcirem sem sehnal sodikovou vybojku 70W Lucalox,kyti premistil do skrine a svitil na to. Dneska sem uvidel,jak horni listy zacali zloutnout.Vybojku mam asi 4cm od horniho patra.

Jo jeste jednu vec,abych netvoril novej thread:vybojka vydava hodne tepla, a to vetrani moc nepomaha. Fakt nevim co delat.Prosim Help!
sova
Mám podobný problém. Slečny 10 dňové - začali spodné listy žltnúť. Médium zem + perlit. Možno som urobil chybu, keď som dal na spodok kvetináčov malú vŕstvu keramzitu. Je možné, že ten drží vlhko a dostatočne sa rastlinky neodvodňujú. Vlhkosť nemeriam - ale mám tam mokrý uterák + perlit čiastočne zmáčaný.Žltnutie listov začalo možno preliatím. (srdiečko bolo aktívne a zaliala ich vraj "výdatne"). Myslíte, že by som mal slečny presadiť do nádobiek bez spodnej vrstvy keramzitu? alebo počkať pokiaľ sa rastlinky svojpomocne "nepresušia"?
usersony
Ruderalis
pokud ti to zloutne od vrchu tak to mozna bude moc velkym teplem od vybojky
kafevar
Ruderalis:
4 cm je malo i pod 70W, pokud nemas cooltube, tak to chce minimalne 10 cm, ale radsi i vic. Podle toho, jak dobre to mas chlazeny.

Sova:
Ja bych je par dni nezalival a pak by se videlo. Rozhodne bych se bal, je presazovat, pokud nejsou uplne fit. Ale radsi to jeste prokonzultuj s nekym zkusenejsim.
Zoidberg Dr.
to Ruderalis: musis zmerit teplotu v urovni vrsku kytek. Pokud tam mas nad 30°, tak mas problem. Celkove se doporucuje pro hladky prechod z venku na sodik dat tu lampu co nejvejs a postupne ji snizovat az na pro kytky unosnou vysku (aby pravenemely moc tepla).
Jestli das do poradku tu teplotu, tak by to mely rozdejchat.

to Sova: hele prave ze vrstva keramzitu na dne kvetinacku pusobi jako drenaz a ta zabranuje preliti. Bud je to prelity (to ale nejni tim keramzitem, ale nacucanou zeminou) a nebo kytky neprijimaj ziviny (pH substratu je moc vysoke). Zkus snizit zalivku (tak aby substrat pred dalsim zalitim skoro celej vyschl, ale nesmi uplne preschnout) a taky zkus upravit pH zalivky na 5,5-6, aby kytky brali snadneji z pudy ziviny. Ze maj kytky malo zivin naznacuje, ze ti prave odumiraj spodni listy......kytka z nich bere chybejici ziviny...
Kash
2 Zoidberg Dr:
.... hm a co hnojeni ,myslis ze by mel sova vic prihnojit ?
sova
Kash: rastlinky majú 10 dní - hnojiť ich ešte nechcem
Zoidberg Dr. : ďakujem budem sa radiť tvojou radou - cez víkend sa trochu pozbierali, ale začali žltnúť úplne inak... ...od okrajov listov postupne na celé listy... ...poradte mi, nech mi nezo... - chúdence :((
Zoidberg Dr.
Rozhodne bych nehnojil......kytky mas v substratu, takze bez zivin nejsou. Hnojeni nech na dobu, az budou kyti v pohode. Jinak to zloutnuti muze byt stale stejny problem.....bez fotek a detailu o pesteni toho moc poradit nejde. Zkus se prokousat timhle http://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=1520 a dalsima dvouma pokracovanima. (treba na neco prijdes) Zoid.
Ruderalis
Hoši,dik jo.Pomohlo to.A to zloutnuti tech hornich pater bylo tou teplotni zmenou,jak sem presel na sodik.Ale jako uz to je v poho.
jaher
mozna taky sok ze zmeny svetla.stalo se mi neco podobnyho kdyz sem daval kyti ze zarivek na sodik,tak to prvni dny docela rozdejchavaly ale krasne se spravily


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma