Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Tommy's Crops - Klikni zde pro originální téma
TommyBoy
Tak konecne mohu taky ukazat nejake fotky...
Neni to nic slavnyho to rikam hned, ale je to moje prvni uroda vubec. Takze od zkusenejsich cekam rady a konstruktivni kritiku :)

Modely: Mix Noname (naky semena co byly po ruce)
Skrin: 60x90x150
Medium: Substrat pro pelargonie 80%, krem. pisek 20%
Osvetleni: prvnich 10 dni 4x17W usporky
Osvetleni: pak zarivky 20 dni 2x18W coolwhite+fluora
Osvetleni: na kvet, 250W sodik, 55 dni
Hnojivo: Kristalon Start, Wuxal Super
CO2: prilezitostne ocet+soda
pH, EC, vlhkost nemereny po celou dobu..

Byl to prvni pokus abych se to naucil.

ZAJIMAVY je ze sem nechal naklicit 11 semen. 2 kytky jsou outdoor dari se jim moooc pekne. 9 zustalo ve skrini a uz se susi. Ale vsech 11 byly SAMICE a pouze 2 z nich hermafroditi. Nechapu jak se to stalo?



[Edited by TommyBoy on 25-07-2001 at 06:20 PM]
TommyBoy
Skrinka.

TommyBoy
Plna skrin.

TommyBoy
Tady se chci pochlubit jednim povedenym FIM zastrizenim...

TommyBoy
Lepsi detajly bohuzel nebylo mozne udelat nebot nemam cocky...
V popredi jsou asi nejaky sativy...?

TommyBoy
Tyhle maji asi vic indiky...?



[Edited by TommyBoy on 26-07-2001 at 03:22 PM]
TommyBoy
Pohled zdola...

Zacal jsem pestovat podle navodu ktery jsem nasel nekde na netu. A potom jsem nasel GROWER a zacal se ridit podle neho (NASTESTI). Takze diky vsem co mi poradili, vysledek vidite. Priste to doufam bude jeste LEPSI. ;) :wink:



[Edited by TommyBoy on 26-07-2001 at 03:23 PM]
Lopata
:) gratuluju
Moc pěkny kitičky a co zasadíš po sklizni?
A napíš váhu palic.
nazdar
TommyBoy
2 Lopata: Dik. Az ususim tak zvazim a napisu....

2 Franta: na kvet sem prepinal kdyz byly 20 - 30cm velky. Fotky jsou 14 dni pred sklizni a uz to nevyrostlo.. takze nakych 80cm - 1m (nemeril sem to odhaduju to proti velikosti tech kyblu)

Adios (Zatim)
Deu
Pěkné sativy, docela se vytáhly. Vždycky se rád podívám na pěkné fotky úrody, zkus někdy makro paličky, dost ze z něj dá vyčíst :sun:. Zajímalo by mě high, může být dost kvalitní a čisté - kde se vzaly semena ?
Přeji dobré chuti a dobrou karmu :smoker:.
TommyBoy
2 Deu: High zatim neznam nebot se susi v hedvabnem papire a myslim ze urcite jeste tyden susit bude... Pekne pomaloucku...
Muzes mi vysvetlit MAKRO PALICKY?
DIky za dobrou karmu a s tou chuti budem muset pockat... Mozna (urcite) neco zbyde na Grower Cannabis Cup nebo jine setkani. :sun: :)

Semena maji puvod v necem co jsem kdysi vyhulil (jinymi slovy o tom nevim skoro nic). Na sativu soudim podle listovi a ostatnich znaku.

Zatim Adios
]

[Edited by TommyBoy on 30-07-2001 at 05:11 PM]
Deu
Makro paličky - vyfotit detail palice v makro módu foťáku - vypadá to moc pěkně a ostatní si mohou prohlédnout, jak so palice husté a kolik je na nich krystalů - třeba můj thread Sweet Tooth #3 - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=811.
Jestli's mi poslal pm, mám tě na stopro :sun:
TommyBoy
Franto: Musis pozorne cist pod 60cm zarivky sem vesel jen 9 kytek v 11 L kyblech. 11 jich tam bylo na zacatku kdyz este byly v malych kvetinacich (pouzival jsem uriznute 1,5l od piti) pak 2 sly ven (OUTDOOR) a osm zustalo vevnitr viz obrazek... usporadani skrine pri vegetacni fazi. Zarivky se temer dotykaji vrsku kytek hrejou malinko takze je nespali. Moc nedoporucuju ty dve kytky v jednom kyblu (je to neprakticky, ale ja cekal naky SAMCE ale zadny nebyly takze sem nic nevyskub). Pri vegetacni fazi jsem vhanel vzduch jen do skrine 1 vetrakem na PC. Zalivka kazdy den.
Zastipoval jsem furt hned kdyz to slo, naposledy myslim tak kdyz byly uz 21 dni na kvetu... Kdyz uz jsou palice tak nezastipuj.

TommyBoy
Pri kveteni bylo usporadani skrine takto... Sodik tak cca 20cm nad vrcholky kytek (bez palic vydrzi vic nez potom z palicema)..
Kdyz byl sodik dole ve skrini nebyly ani problemy s teplotou max tak 28C... Pak ale zacly ty horka a sodik sel nahoru ve skrini a zacly problemy bezne tam bylo nad 33C. Pouzil jsem 3 vetraky z PC 2 uvnitr na chlazeni lampy... a 1 nahore ve skrini na odtah (NESTACILO TO) ale nechal jsem to tak. nakonec jsem zakoupil 23W vetrak (STOLNI) ten ma poradnej tah... Este to ale budu vychytavat...
Zatim zdar

TommyBoy
Cista vaha palic 70g z 9 kytek (asi nic moc ze), jen podotknu ze 2 z nich zustaly zakrsly a vubec nevyrostly... Naky paldy na nich byly, ale nic dramatickyho. Zkousel sem pocitat i GE vyslo mi 0,36.
Takze nikdo uceny z nebe nespad..
Dostal sem semena Shiva Shanti a Northern Lights a uz to rozjizdim nanovo (zkusim i nakej bubbler)...
Drzte palce a paldy..
Zdarec
carlos
Zdar Tommy,
ženeš ty kytky moc do výšky - příště přepni dřív. Já v SoG přepínám zhruba v 15-20cm a kytky skočí na 40-45cm (White Widow). I když ty Northern Lights by se oproti týhle sativě měli vytáhnout podstatně méně. Snaž se zastřiháváním a ohýbáním co nejvíce vyrovnat úroveň vrcholků - můžeš použít i pletivo a jet čistý SCROG když budeš mít chuť. Ale 70g palic napoprvé je slušný!
TommyBoy
Diky za odpoved. Nevim proc tak hnaly prepnul sem tak ve 30cm ale mel sem problemy s teplotou proto jsem zvedal svetlo rychleji nez sem chtel.
Este jednou dik


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma