Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Projekt parfemy - Klikni zde pro originální téma
phmh
myslím,že by mohlo být hodně zajímavý tady najít někoho kdo by byl schopnej vymyslet jak by se daly vyrábět parfémy s vůněmi různých druhů konopí i šlechtěnýho
myslím,že gdyž jsou češi schopní zajímavých objevů v jiných,podobných směrech tak by tohle mohlo mít hodně možností v té široké škále kouzelných vůní pro naše vnímání i pro aromaterapii.
Už se těším až se nebude muset přemýšlet a mluvit a psát ,qůli všem lidem kteří pořád chtějí něco vymýšlet.

[Edited by phmh on 25-07-2001 at 12:43 AM]
Julius Caesar
... parfemy? To znie zaujimavo... Chcel by som sa vidiet, ako pridem na statnu hranicu autom, spustim okno, a na colnika sa vyvali pre mna prijemny omamny kandel. V dalsich niekolkych minutach budem stat holy vnutri v nejakom kancli a budu si ma tam obzerat dvaja tipci, vonku sa budu venovat zrucnosti na mojom aute. Nic nedajdu, ... snaaaaad. A ja potom takyto oparfemovany s umsevom a par hodinkami na stravenymi na clo-zoll nasadnem do auta, zaradim, zakyvam, a poberiem sa svojou cestou.
... vo Svajciarsku predavaju tzv. Duftsakeln, je to maly pytlicek (sluziaci ako napriklad vonne stromceky do auta alebo do bytu), v ktorom je napchane dobre aromaticke konope. Na pytliku zvonku je cedulka s napisom o co sa jedna. Dalej je tam uvedenych aspon 10 bodov, co sa s tymto obsahom pytliku nesmie robit: npr.: Neotvarat, neinhalovat, nejest, nefajcit, atd atd. Ty, ako pocitivy obcan sa riadis tymito pokynmi a v aute Ti visi Duftsakel. Ale co tie hranice?
... do nedavna bolo modou konopne pivko, ktore je sice vyrabane z konopky, ale ocakavane ucinky nie su.
... tak isto som vzhliadol reklamu na konopnu vodku v nejakom ceskom casopise. Bola tam aj adresa na objednanie, ale ocakavane ucinky, co sa tyka konopnych ucinkov to nie su. Je to chut chlastu a prichut zeleneho matrosu...
... akym sposobom vsak potencionalne vonne vodne parfemy vyrabaju, by som sa aj ja rad dozvedel... :D
Deu
Co jsem slyšel, parfémy se vyrábí pomocí vonného oleje, který získáme ve speciální destilační aparatuře. Celý proces je náročný a spotřebuje se na něj hodně materiálu. Toď vše co vím, zkusím zjistit více.
0X0da
Vonne oleje do parfemu se vyrabej destilaci s vodni parou - kytky se varej ve vode, ktera je jeste fest probublavana parou, ta strhava aroma sebou. Para se pak zkondenzuje v chladici a naleje do velky nadoby s uzkym hrdlem (neco jako demizon na vino) tak aby to bylo plny a na hladine je pak trochu olejicku. Ale vynosnost je desne mizerna, tak je potreba poradnej kotel aby z toho byla flasticka... a lany travy. Dalsi metoda je extrakce metylenchloridem za studena a odpareni nejlip za mrazu a ve vakuu - z toho by moh bejt fajnovej olejik i na koureni.
L15KAC
dost dobra kniha o parfemech je Patrick Suskind PARFEM
Haha fakt EXTREMNI
phmh
buduj vlast posílíš mír


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma