Julius Caesar
Stálý Člen
|
... parfemy? To znie zaujimavo... Chcel by som sa vidiet, ako pridem na statnu hranicu autom, spustim okno, a na colnika sa vyvali pre mna prijemny omamny kandel. V dalsich niekolkych minutach budem stat holy vnutri v nejakom kancli a budu si ma tam obzerat dvaja tipci, vonku sa budu venovat zrucnosti na mojom aute. Nic nedajdu, ... snaaaaad. A ja potom takyto oparfemovany s umsevom a par hodinkami na stravenymi na clo-zoll nasadnem do auta, zaradim, zakyvam, a poberiem sa svojou cestou.
... vo Svajciarsku predavaju tzv. Duftsakeln, je to maly pytlicek (sluziaci ako napriklad vonne stromceky do auta alebo do bytu), v ktorom je napchane dobre aromaticke konope. Na pytliku zvonku je cedulka s napisom o co sa jedna. Dalej je tam uvedenych aspon 10 bodov, co sa s tymto obsahom pytliku nesmie robit: npr.: Neotvarat, neinhalovat, nejest, nefajcit, atd atd. Ty, ako pocitivy obcan sa riadis tymito pokynmi a v aute Ti visi Duftsakel. Ale co tie hranice?
... do nedavna bolo modou konopne pivko, ktore je sice vyrabane z konopky, ale ocakavane ucinky nie su.
... tak isto som vzhliadol reklamu na konopnu vodku v nejakom ceskom casopise. Bola tam aj adresa na objednanie, ale ocakavane ucinky, co sa tyka konopnych ucinkov to nie su. Je to chut chlastu a prichut zeleneho matrosu...
... akym sposobom vsak potencionalne vonne vodne parfemy vyrabaju, by som sa aj ja rad dozvedel...
|