Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
DUTCH PASSION - semíneka přes NET zkušenost! - Klikni zde pro originální téma
sebulka
Chtěl bych se zeptat na vaší zkušenost a případnou radu v této oblasti... Koupily jsme s kámošem semínka... u dutch passion...klasická objednávka přes net...platba přes účet...zaplatily jsme peníze odešli...dutch passion potvrdily příjem peněz a odepsali, že semínka odesílají a že je můžeme čekat v rozmezí 7 - 10 dnů...Dnešním dnem je to 21 dnů a semínka :mad: :mad: :devil: NIKDE'!!!RADA?Chyba nastala na poště či co?Kupovali jsme semínka s kámošem na půl a tak nějak jsme se shodli, že dutch passion semínka odeslali...(respektivě, že by si nedovolily je neodeslat)..takže asi pošta.....Každopádně jsme dost zklamaný (nejenom peníze), ale spíš to co mohla vyrůst...AAAAACHHHH SAKRA SAKRA.....Můžete někdo přidat nějakou obdobnou zkušenost....Všem growers zdar:pimp:
bigfoot
Napis jim email a uvidis. Mne se neco podobnyho stalo u seedsdirect (prisla mi jen polovina) a mail vsechno resil.
BRAINDEAD
ja mam s dutch passion jen dobrou zkusenost-vzdy to prislo
1x i evidentne rozbaleny od celniku-bez problemu:)
snad to bude jen nakej postovni zasek-jak pise bigfoot-zamailuj jim
oni by to pripadne mohli reklamovat na svy poste-urcite nebudou
mit touhu delat si spatnou reklamu-to by si od nich pak uz moc lidi neobjednalo.
Dr. Lecter
Teda ja vám neviem... prečo si nechodíte po semienka osobne? Ja idem do Viedne a mám čo chcem. Ale dodávateľov je mrte, treba skúšať. Niektorí majú na to dokonca vlastných kuriérov.
bigfoot
Dr. Lecter:
Ked objednas, je to o dost lacnejsie.
Nie kazdy ma na to, aby chodil do Viedne.
Dr. Lecter
BIGFOOT
Pozri si:
www.1-hydroponics.co.uk http://www.1-seedbank.com http://www.colourchangingglass.com http://www.terracava.com http://www.nirvana-shop.com <--tento je aj v češtine http://www.potseeds.co.uk http://www.high-land.co.uk http://www.hanfsamen.at Hlavne nirvana-shop je cool a mám tam nového favorita. Je to PAPAYA
robos
2 Dr. Lecter:

co si tym chcel povedat? ved pises, ze je lepsie ist do Viedne, ci som to zle pochopil?
bigfoot
Dr. Lecter:
Teda ja vám neviem... prečo si nechodíte po semienka osobne? Ja idem do Viedne a mám čo chcem. ??????
Prestan s hulenim aspon na mesic!! nevis co pises.

papayu sem chtel skusit. mozna bude dobra.
Total kapor
Kto chce ist do Viedne nech ide, ja chodim tiez a v growshopoch dalej od centra su ceny v pohode. Objednavky su tiez OK, len malokedy sa vyskytnú problemy pri doruceni, je to smola. Treba kontaktovat Dutch Passion je to seriózna firma a ako pri každom tovare mas narok na reklamaciu.
BRAINDEAD
Tak co kuci(Sebulka)-jak to dopadlo?-dejte vedet
Modeste
Moj nazor je, ze Dutch-passion je velmi seriozna firma, mam s nou niekolko nasobne skusenosti a vzdy velmi dobre, takze by som neprepokladal ze by oni neodoslali semena. Skor by som hladal vinnika na poste, pocul som uz aj o takych pripadoch.
sebulka
Dopadlo - nedopadlo..... Zatím ještě čekám, ale už mám napsanej skoro dopis kterej jim pošlu....Ale když ti příde něco tak to vyfotíš a pošleš jim foto jak to vypadalo....Já, ale nemá nic tak nevim jak jim vyargumentuju to, že nemám nic a jak je to možný.....A jestli by jste mi to neposlali ještě jednou...No nevim nevim.....
skris
Asi pred mesicem a pul jsem si objednal u seedsdirect semena, poslal penize, ktere evidentne dostali - prisel mi mail, ze moje zasilka je odeslana. Do dnesniho dne mi nic neprislo. Napsal jsem jim asi pred 3 tydny maila - zadna odpoved. Poslal jsem jim potom dalsi 2 maily a porad nic. Nezazil nekdo neco podobneho?
Erne100
Tento rok som prvý krát objednával semienka cez net a pri zaslaní peňazí do Dutch Passion sa mi stala taká nepríjemnosť, no našťastie sa to vyriešilo.

Poslal som euráče, nechal list poistiť a čakal. Po dvoch týždňoch márneho čakania som im zamailoval či dostali moju objednávku a odpoveď bola nie. Že keď to dostanú, napíšu mi. Tak som nasraný išiel na poštu reklamovať môj list. O tri mesiace mi prišlo z pošty vyrozumenie že zásielka bola dodaná oprávnenému prijímatelovi. Ostal som zaseknutý, na Dutch Passion som počul iba chválu tak hádam že by ma nechceli oje... Zas som im zamailoval s prosbou o pomoc ako sa zachovať v tejto situácii. Odpovedali mi aby som im poslal potvrdenie z pošty o tom, že skutočne moju zásielku dostali. Tak som im to poslal a poprosil aby mi dali vedieť kde sa stala chyba. Za týždeň som dostal mail že zatial nevedia kde sa stala chyba, fakt je že stále nedostali moju objednávku a peniaze a moja zásielka je už na ceste. A hola hurá do týždňa som mal zrno doma.
KJR
nakupovat přes net...... stejně ví člověk kulový co ti poslali.....
jestli vubec.. řekneš si ,,,jo to mám ale pěknýho Jacka Herrera ale co ty víš ,je to sice dobrej kunk ale ja řikám prostě si šéfni řízky a peč na to.....
Deckardph
KJR :no nevim jestli mam to co si napsal brat jako srandu nebo jak kdyz si od sensi seeds obednas Jacka Herera za 150 E a dojde ti origos zabalenej tak si myslim ze je to herer s vetsi pravdepodobnosti nez rizky buh vi vod koho KJR premyslej trochu nez napises prizpevek ktery by mohl nekdo brat vazne dik :-p
KJR
pokud ti to vubec tou postou dorazi


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma