Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Kouření tabáku chrání zdraví - Klikni zde pro originální téma
livo
Zdravim, narazil jsem na dost dobrej článek o tom jak kouření neškodí zdraví, ale naopak chrání před rakovinou plic :smoker:. Fakt to stojí za to :satan: http://www.mwm.cz/CD/c1225.htm
Dude
zajímavý, já sem nedávno četl něco podobnýho ale trochu jinačího:D - asice že kouření samo vo sobě tak karcinogenní neni, spíš že tabák je hnojenej děsnejma dávkama Péčka a tim se silně zvyšuje radioktivita kytky...jestli to najdu, tak to sem dam:)
michal.s
Nejak se mi ten clanek nezda. Moje ucitelka na retoriku by mi s usmevem sdelila: "Ano, takhle nejak vypada agitacni styl"....
hashie
Sice nevim co je magazín WM zač, ale jako kuřačce se mi článek moc líbil.
Pro mě je dost obtížný rozpoznat zda je to pravda nebo ne, zvlášť jsou-li v článku uvedena vědeckozdravotnická fakta.
A upřímě spíš než otázka kouření x zdraví mě dostává myšlenka co nám naše "milé" vlády tají nebo překrucují a co se naše děti dozví otřeba o mléce, vodě, vojenských silách, klimatických změnách, ufo atd.
livo
hashie> můžeš se mrknout rovnou na tu stránku http://www.mwm.cz/ , celá rubrika zdraví je zajímavá
bigfoot
Pripada mi to dost nepravdive. Preci kdyz nekdo dlouho kouri a rengenujou mu plice, tk to znat je. A pochybuji, ze se decht v plicich neuklada. Tkze z pitvy to taky asi bude znat.
A ty castice asi pravdivy budou, i kdyz UV je jista rakovina.
shaman
.. je to straaasne dlouhy. To cely neprectu :)..
Hyena
Asi před 3 mšsícema byl dokument na ČT2 o kouření. Údajně v kombinaci s kafem (což nikdo nedoporučuje) snižuje pravděpodobnost Parkinsnovi choroby... jako kuřáka (10 denně) a kafaře (0.5l denně zase tak moc neni) mě tato informace celkem potěšila

TAky tam byla nějaká holka, která si šlehla kedru a ... vypadala jako Parkinson sám.. po 5 letech. Fakt humus. Říkali, že když se kedra vyrábí v místnosti, kde je nad 42°C, vznikne něco, co si nepamatuju a ste namydlený...:rolleyes:

Takže kuřte:mutant: , pijte kafe a nefetujte :wink:


Eště něco. Když kuřák po 20 letech (v 35 - 40) přestane kouřit, má nižší ryziko infarktu kolem 50-60 roku života... to bylo taky na ČT, ale už je to nějakej rok:)
ZEta
heh, je to moc dlouhý:D
takže sem to jen přelítla očima.
kouřím už 13 let....
sem si předsevzala, že s tím v září seknu - vyjma shpequůůů s tabacco;)
tak uvidíme:D
loweNature
je to celkom zauimavy članok ale podla mna fajčenie určite sposobuje zdravotne problemi.-nemusi to byť rakovina.Ja som fajčil cigy 6rokov-pred rokom aj pol sa mi podarilo prestať a možem povedať že moja kondicia sa mnohonasobne zlepšila.Dokonca som sa dal na šport a teras je somna športovec ktory pestuje a huli.Je velmi prijemne ked si po treningu uvarim dobry čaj(GinkoBiloba)-osladeny medikom a ktomu si dam 2-3 šluky z naťahovačky-ten pocit uvolnenia je nenahraditelny.Keby niektori ludia vedeli že hulim (heh)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma