Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
trocha osvety neuskodi - Klikni zde pro originální téma
Maggie
Ahoj groweri, na http://www.zena-in.cz/rubrika.asp?idc=9557&id=5 pipiny diskutujou o ty straslivy skodlivy droze marihuáně, co jim kapanek rozsirit obzory? Uz jsem jim psala, ale je to jak boj s vetrnejma mlejnama...
Maggie
Ne devce zlate, to jsou holt pipiny.... Proste jim do toho omezenyho mozecku nevpravis info o tom, ze herak a marjana neni to same... Je mi jich lito, ale hlavne je mi lito jejich deti.
system_failure
heh cituju "Prý se některým uvolnily i svaly konečníku a pak se po.... "
tak to je hustý. Jak to tam popisujou tak mám pocit že sem to nikdy nehulil.....
Registredanonym
moc drsny holky, asi zapomeli ze pervitin kerej uzivaj je taky fet :D to jinak neni mozny aby nekdo neco takoveho psal, i kdyz na netu sou mista dke sou desitky lidi azstavajci nazor ze hulici sou odpad a trosky spolecnosti atd
bigfoot
Tohle mne dostalo:
Zenska najela zhulena marjanou a na drogach do chlapa, ten ji proletel na predni sklo auta a zasekl se v nem. Odvezla si ho do garaze a dva dny se mu chodila omlouvat nez konecne umrel. Kourila leta marenu, pod jejim vlivem se starala o pacienty.
Tudiz, dejte si couda, kurte, inhalujte...na prispevcich je znat, ze vam to jde k duhu.

Asi jeste neslisela o pestovani:
Lotka: ....jsem rada, ze jsi sem napsala i to co ostatnim nedochazi....to, ze penize na drogy si nekde musi "deti" opatrit a je to formou kradezi, lzi, podvadeni. To takovy Jindrisce nedochazi, ze ten "prisny zastaraly pantata" se asi denne potyka s pubertakem a jeho problemama, kradezema, lzema a kdyz uz mu vyplivnou nervy tak na kluka rve. Jen hlupak se tomu podivi.

TY zenasky sou fakt blby:
No a ze je leciva...prima. Lidi, kteri se leci maji byt v posteli a lecit se a ne nakoureny jezdit po dalnicich a ohrozovat ostatni. Ale tak daleko vase mysleni asi nesaha. Predstavujete si, ze si date sluka na party a tim to pro vas konci.


Vsechno se mi nechtelo cist, ale natrel sem je.
HizballaH
tak to je fuckt masaker.. aspon vidime ze blbost nechodi po horach ale po ludoch ...nedokazal som si citat wsetky tie blbe keci na tej stranke, stacil mi prispewok bigfoota ... :confused: sak my wieme swoje ;)
Kash
""""Pokud ji vaše dítě začne užívat, mohli byste to poznat podle zarudlých očí, zvýšeného apetitu a ranní únavy.
Po kapsách takového jedince se dají najít malé igelitové pytlíčky se světle zelenou, někdy jakoby stlačenou trávou, a většinou nechybí dlouhé cigaretové papírky.
Zhulený jedinec je zpomalený, vypadá unaveně a může se také zdánlivě bezdůvodně pochichtávat.

V každém případě zachovejte klid, je to bohužel v současnosti běžný jev, který nesvědčí nutně o faktu, že vaše dítě je feťák. """"

Myslim ze staci pouze toto si precist a na celej clanek kaslete .... boze zensky :D
Takze bacha "deti" na maminky :)

Kazdopadne sem se u toho pobawil ....
bigfoot
Kash:
to jsi vytah presne tu ''nadhernou'' vetu.

Zajimalo by mne, co si ta co to psala o mne pomysli:
Apetit mam zvysenej furt, zarudly oci z alergie {jaro}, rano bejvam unavenej, protoze pozde usinam a brzo vstavam.

A filmar je lepsi jak nakej sacek, a taky slukovecka misto papirku.

Prej ''zdánlivě bezdůvodně pochichtávat'' to asi nevidela, ze po cool modelu se clovek vali na zemi v krecech smichu.
bigfoot
Tahle ma i avatara kravu:

''Neberu argument, že marihuana je "v pohodě" proto, že alkohol je ještě horší... to je stejná volovina, jako kdyby bylo povolené uškrcení oběti proto, že rozřezání motorovou pilou je mnohem brutálnější''
Kristl
Ta maj vůbec zážitky jak z jinýho vesmíru, nebo spíš z galaxie :)
třeba že se začala po šluku dusit a málem umřela

2bigfoot: to tam fakt je?????
:)
koupala
.
Kash
hehe ten obrazek bys mohl soupnot k tomu clanku pro ty slepice ... schvalne estli to pochopi :D
Deda Mraz
citace:
22.5. 2004 - Irka1
"marihuana jakýmsi způsobem "rozšiřuje" obzory"...................... :) :) :) :) :) .......jakym tedy?..... :)


22.5. 2004 - livo (Odpovědět)
Návod na rozšíření obzoru:
Pomůcky - 2 trubky, které zbydou po spotřebování toaletního papíru.
Postup - přilož na každé oko jednu trubku otvorem tak, abys neviděla do stran, ale viděla jsi dopředu a chvíli pozoruj - tomu se říká zúžený pohled (obzor). Pak si ty trubky z očí sundej a uvidíš jak se ti nádherně rozšíří obzory.


:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Já se snad poseru ;) :) :D :mutant:
Reewer
četl sem to všechno ale raději bych to nečetl. Hloupé a neuvážlivé maminy hovoří o citlivém problému, kterému vůbec nerozmuí.

Já bych je okamžitě všechny poslal na grower... :-))
livo
Deda Mraz> no lepší vysvětlení mě nenapadlo :)
janicka.22
ufff,tak to je teda narez. :eek::confused:
Je mi z toho uplne neuveritelne hrozne......

Noooo, i kdyz ted jsem si spravila naladu tim, ze jsem si predstavila, jak ty debatujici zensky asi vypadaj,no....a je to odpovidajici.
:slizoun:

Ja jsem tak stastna, ze jsem fetacka a ze se muzu bavit s fetakama. :-) Ty baby jsou tak mimo, ze to snad ani vic nejde.Achjo.:-(
UdL
No - tak jsem tu diskusi pročetl celou. Docela nářez. Prostě je vidět, že tam o ganje prakticky nic nevědí (jako např. donedávna moje mamka). Z některých příspěvků jsem se dokonce dozvěděl, že hašiš = heroin :) Podle mě to tak bylo myšleno...

Ale co mě docela nasralo - tenhle příspěvek:

21.5. 2004 - Mahatma Ganja (Odpovědět)
tak som dozvedel na groweru o tejto HUSTEJ diskusii, vazene matky chodte si radsej ozrat drzky a nam dajte pokoj ked sa budete dogrcavat, irka1 bez dopice

Napadlo mě jediný: tohle moh´ napsat jen IDIOT!!!! Ne, že bych se těch ženskejch chtěl zastávat - melou o něčem, o čem nemají ani páru. Debata se ale vyvíjela v určitým duchu, nikdo tam podobný "duchaplný" příspěvky nepsal. Myslím si, že to akorát na naši komunitu vrhá velkej stín. Takhle si budou myslet, že jsou huliči fakt dementní vypatlaný hovada, který akorát uměj sprostě nadávat a nejsou schopný jakýkoliv debaty... :(
Reewer
Souhlasím s UdL. Na druhou stranu má Mahatma Ganja vlastně pravdu... Jen to lépe podat, aby se z toho maminy neposrali. Víc argumentů a výrazu lepší tvar...
bigfoot
Tak se podivejte:
24.5. 2004 - gryzli
Marihuana je velmi silná droga a největší chybou, kterou děláme, je srovnávat ji s alkoholem. Molekula THC [v marihuaně] může ve srovnání s molekulou alkoholu 10 000krát účinněji navodit mírnou otravu. . . THC se z těla odstraňuje pomalu a je třeba mnoha měsíců k tomu, aby odezněly jeho účinky.“ (Executive Health Report, říjen 1977, s. 3)

298.

24.5. 2004 - gryzli
V řadě zemí se uvažuje o legalizaci marihuany především pro lékařské účely. Zjistilo se, že tato droga zmírňuje nevolnost vyvolanou chemoterapií a také zřejmě pomáhá pacientům s AIDS překonat ztrátu chuti k jídlu. Používá se rovněž ke zmírnění bolesti.

Pokud jde o výsledky vědeckého výzkumu, názory se liší, avšak testy popsané v časopise New Scientist prokázaly několik škodlivých účinků marihuany.

V testu provedeném na Harvardově univerzitě byla srovnána skupina lidí, kteří kouřili marihuanu denně, se skupinou lidí, kteří ji kouřili méně často. Ve standardních testech duševních schopností se nenašly skoro žádné rozdíly. Avšak test, který se zabýval přizpůsobivostí, byl u silných kuřáků marihuany výrazně horší.

Na jiné univerzitě sledovali po dobu patnácti let skupinu pravidelných kuřáků marihuany a skupinu kuřáků cigaret. Kuřáci marihuany si obvykle zapálili třikrát nebo čtyřikrát denně, kdežto kuřáci cigaret dvacetkrát i častěji. Přitom kašlem a bronchitidou trpěl v obou skupinách stejný počet lidí. Plicní vyšetření ukázalo, že v obou skupinách dochází ke stejnému poškození buněk.

Kuřáci marihuany sice kouřili mnohem méně, ale bylo zjištěno, že při každém kouření marihuany se z ‚jointu‘ uvolní třikrát více dehtu než z cigarety. Časopis New Scientist dále uvedl: „Kuřáci marihuany vdechují mnohem hlouběji a zadržují dech déle.“

Navíc bylo zjištěno, že imunitní buňky v plicích kuřáků marihuany měly o 35 procent nižší schopnost bojovat s bakteriemi než buňky kuřáků cigaret.

297.

24.5. 2004 - gryzli
O prospěšnosti marjánky, trávy atd... (o alkoholu lze říci obdobné).

Dr. Forest S. Tennant ml. podnikl průzkum mezi 492 vojáky armády Spojených států, kteří kdysi užívali marihuanu. Téměř 25 procent z nich „trpělo bolestí v krku následkem kouření hašiše a asi 6 procent sdělilo, že trpí bronchitidou“. V jiné studii bylo zjištěno, že 24 ze 30 kuřáků marihuany má na průduškách „chorobné změny, charakteristické pro počáteční fáze rakoviny“.

Jak uvádí londýnský deník The Independent, „tvrzení, že marihuana je neškodná, bylo podkopáno novou zprávou, která varuje, že tato droga je stále silnější a může vést k vážnému dlouhodobému poškození zdraví“. Profesorka Heather Ashtonová z univerzity v Newcastle v Anglii podotýká: „Marihuana ovlivňuje skoro každý systém v těle. Spojuje mnohé vlastnosti alkoholu, léků na uklidnění, opiátů a halucinogenů.“ Také je známo, že podstatně snižuje schopnost řízení. Může rovněž vyvolat náhlou duševní nemoc včetně schizofrenie, poškozuje plíce pětkrát více než cigarety, může způsobit jinak ojedinělou rakovinu hrtanu, a u některých mladých konzumentů může být dokonce příčinou infarktu. V šedesátých letech dvacátého století jedna cigareta marihuany obsahovala 10 miligramů THC, chemické látky, která ovlivňuje mozek. „Vzhledem k propracovanějšímu způsobu pěstování a šlechtění rostlin může nyní jedna cigareta obsahovat 150 miligramů THC, a když se přidá trocha hašišového oleje, obsah THC může dosáhnout až 300 miligramů,“ vysvětlují tyto noviny.

„nové údaje prozrazují, [že marihuana] má na mozek podobné účinky jako ‚tvrdé‘ drogy, například heroin,“ uvádí časopis Science. Tyto výzkumy řídili vědci ze Spojených států, ze Španělska a z Itálie. Mezi jiným zjistili, že „aktivní složka v marihuaně — alkaloid z konopí známý jako THC — vede ke stejně významné biochemické reakci, jaká zřejmě zesiluje závislost na jiných drogách, od nikotinu až po heroin: k postupnému uvolňování dopaminu navozujícímu v mozku pocit ‚uspokojení‘ “, což nutí ty, kdo tuto drogu užívají, aby v užívání pokračovali. Když je dlouhodobé užívání marihuany přerušeno, v mozku se zvýší hladina další chemikálie, peptidu nazývaného faktor uvolňující kortikotropin (CRF). CRF podporuje citové napětí a úzkost vyvolané odnětím opiátů, alkoholu a kokainu. V souladu s tím jeden vědecký pracovník řekl: „Byl bych spokojen, kdyby lidé po všech těchto potvrzených faktech už nepovažovali THC za ‚lehkou‘ drogu.“ Ve Spojených státech se každý rok snaží ze závislosti na marihuaně vyléčit asi 100 000 lidí

Výzkumníci ze Sydney,“ uvádí australský list The Sydney Morning Herald, „jako úplně první na světě dokázali, co mnoho lidí dlouho pouze tušilo — totiž že ztráta paměti a nedostatek koncentrace způsobená kouřením marihuany přetrvává ještě dlouho po té, co lidé přestanou tuto drogu užívat.“ Výzkum, který provedli na univerzitě v Macquarie, potvrdil, že poškození, které marihuana způsobuje, je úměrné míře kouření a délce trvání návyku. Zpráva je ještě horší: „Tato poškození mohou být nevratná.“ Studie ukázala, že lidé, kteří dříve marihuanu užívali, trpí stejnými „poznávacími poškozeními“ jako ti, kdo ji stále kouří. Kouření marihuany ale nepůsobí jen na paměť, a to zvláště u lidí, kteří tuto drogu užívají více než pět let. Bylo zjištěno, že takoví jedinci pomaleji zpracovávají informace, nejsou schopni se dobře soustředit a nenechat se rozptylovat. Zpráva končí poukazem na kombinované důkazy, že kouření marihuany vlastně mění fyziologii mozku.
„Lidé středního věku, kteří jsou kuřáky ‚trávy‘ [marihuany], čelí pětkrát vyššímu riziku, že během hodiny po užití drogy dostanou infarkt,“ komentuje kanadský list Globe and Mail jednu novou studii zabývající se touto problematikou. „Kouření marihuany zrychluje srdeční tep — často jej dokonce zdvojnásobí — a zároveň mění i krevní tlak... Může způsobit infarkt také v důsledku vytvoření krevní sraženiny, která zablokuje proudění krve k srdečnímu svalu.“ Doktor Harold Kalant z Torontské univerzity řekl: „U starších lidí se s větším zatížením srdce zvyšuje riziko infarktu.“ Ještě nebezpečnější je podle zmíněné zprávy kokain, protože ten riziko infarktu během jedné hodiny po užití drogy zvyšuje dokonce 25krát.



Ja skoro zvracel
Maggie
Klidek :D Vsadte se, ze tem pipinam jejich vlastni deticky (a nebude to tak dlouho trvat) ukazou, jaka ze ta marjana vlastne je... a to navzdory tomu, ze maminy nerozeznaji molekulu marjany vod molekuly chlastu :D
Maggie
Drogova znalkyne napsala dalsi clanek o nove velmi nebezpecne droze nazvane SKUNK! Vic na http://www.zena-in.cz/rubrika.asp?idc=9693&id=5
:D
janicka.22
:frog:
16.6. 2004 - pipepola
Myslím, že důležitá je ta poslední věta v článku: aby mladý člověk dokázal říct NE!!!!Jinak budeme za pár let národ feťáků a důchodců a kdo bude makat?

:p:
CAESAR
citace:
Původní příspěvek od system_failure
heh cituju "Prý se některým uvolnily i svaly konečníku a pak se po.... "
tak to je hustý. Jak to tam popisujou tak mám pocit že sem to nikdy nehulil.....

inac kamosovi sa to stalo. dal si kybel zacal kaslat a posral sa :mutant:
lordWilliam
No tak jsem toho valnou část přelouskal. Nejdřív mi příspěvky přišli jak když je psali opice z jiný planety, pak jsem si myslel že řeč je o cracku a teď ke konci mě přepadla zhoubná myšlenka: "Přestanu hulit." No tak jsem se raději vrátil na grower :-°)
Dude
Maggie - ten clanek na zene.cz jsem uplne prehlid - ty woe jenom ten nadpis :eek:"Chcete, aby vaše dítě bralo skunk?" :frog:
Jóóó, tak to je mazec, ta ženská je úplně mimo mísu, proč tam srovnává kultivary s chemií a proč tam proboha ukazuje buchnu?!?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma