Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Priznate sa? - Klikni zde pro originální téma
devnul
Mna by zaujimalo ci by ste sa dokazali priznat ze fajcite,jedna vec je fajcit a hovorit o tom v anonimite ale kolky z vas maju strach.
Boja sa priznat menej znamim ludom ze fajcia. Skryvaju veci pred rodicmi,taja to pred znamimi,stinuju na kazdom rohu. Co vy nato priznate sa alebo nie?
lordWilliam
Já to mám podobný, rodiče vědí že hulím ale nijak se mi do toho nepletou. A s okolím to je trochu jiný, většina kámošů ví že hulím a ti co to vědí se o tom se mnou otevřeně baví. Celkově mí okolí je velmi liberální :-°)
Dude
kolegové - vědí
kamarádi - vědí
příbuzní - vědí
nijak to nevykřikuju, ale když na to přijde řeč..tak netajim...
PiosOne
no moje rodina ví že hulím i že pěstím (outdoor/indoor). přátelé většinou ví že hulím a někteří z nich že pěstím. a ještě z těch co ví že pěstím, tak jenom velmi málo ví že budu pěstit i doma. zbytek okolí neví že pěstím a někteří z nich možná tuší že si občas zahulím. ale jelikož vypadám jako slušňák (i tu náušnici jsem sundal), tak drtivá většina nemá nejmenší podezření (alespoň doufám) :D
uzzi
no v mym okolí je fakt malej zlomek lidí, kteří nehulí - myslim vůbec - takže ti to nemá cenu řešit, i přítelkyně si čas od času zahulí, naši to tak nějak neví, i když nějaký aférky už byly,ale sou dost vypsychovaný, takže to s nima nehodlám řešit. a jelikož se pohybuju v mladý a liberální společnosti tak potkat dneska někoho, kdo bytě chtěl ukamenovat za to že hulíš, je fakt problém
Freemind
Je to prostě zase o tý starý známý legálnosti. Bohužel zákony týhle země jsou takový jaký jsou. Nutí growery a smokery :) se před nima skrývat a dělají z nich zločince (což má také podle mě za následek právě tu Paranoiu, kterou se ohánějí částo "zasvěcení" doktoři ve svých výčtech negativ užívání cannabis). Já beru hulení jako mystický zážitek (rozhodně né jako třeba pití alkoholu, i když se mu nevyhýbám :) ), takže se za to že hulím nestydím nebo něco takovýho. Čím miň lidí ale ví, že hulím či pěstuju, tím víc se zmenšuje riziko toho, že se dostanu do nějakýho průseru. Proto se snažím, aby to vědělo co nejméně lidí a nikomu se tím nechlubím. Toť můj názor. Joj to jsem se zas rozepsal.
Jezis :)) kazdy to vi, jen nektery delaj ze to nevidi..tot vse.
No jestli okolí ví, že hulím to opravdu nevím :) Moji nejlepší kamarádi to ví samozřejmě všichni. Ale myslím, že v naší třídě by se našli tak dva jedinci co si o mně myslí, že nehulím. A co zbytek lidí, kteří mě znají? No většinou si podle mě myslí, že nehulím, i když je fakt, že sem se onehdy bavil s jednou mladou dívkou a ta mně řekla, že vypadám na to, že hulím. No to mě trochu překvapilo a zároveň zklamalo, protože sem dycky chtěl, abych tak nevypadal a aby si to o mně lidi nemysleli (naštěstí je to zatím názor jednotlivce). Samozřejmě se tím, že hulím v žádným případě nechlubím a někdy, když se mně někdo zeptá na to, zda hulím, jsem nucen lhát. Záleží , ale pochopitelně na tom, kdo se ptá.
HizballaH
moja blizka rodina to vie a ticho toleruje.. mama len z principu povie ze zase tu je dym... a tak... kamosom ked sme hulili u mna sa to zdalo brutal ze ich spolu somnou mama napomina:) za to ze sme si dali prd.. ja som ich uistoval ze je to ok.. som k nim uprimny a snazil som sa im vysvetlit pravdu.. ze co citaju v novinach a inych mediach su picoviny a zavadzajuce zwasty.. naposledy ked som isiel od starkej tak zdvihla ruku a zacala nou hromzit{asi tak ako kyva papez na ludi:))) a vravela.. zase ides sadit to konope? {trochu sa aj usmievala...daco take ze ty huncut:)
Total kapor
S oklim problem neni, tam huli skoro kazdý, kamosi aj susedia. Svoju kocku vsak musim uvadzat, i ked nechtiac do omylu, a to ohladne mnozstva mnou vyhuleneho. Hovorim jej ze hulim len priležitostne, z toho zrejme dedukuje ze raz za mesiac, no skutocnost je uplne ina. Zaujimave ze jej nevadi ked chlastam, ale mala nejake zle skusenosti z travkou a nenecha si povedat ze ucinky su individualne. Rodicia ti nic nevedia, aspon si myslim, i ked aby nic netusili to sa mi zda nepravdepodobne, museli by byt absolutne nechapavi. Preto som za legalizaciu, nechcem sa na ulici bat ked vidim policajta, svoje rastliny pestovat 20 km za mestom a zakradat sa k nim v noci ako zlodej.
Kristl
V okolí to vědí téměř všichni, protže téměř všichni hulí taky.
rodiče sou v pohodě, víto, jenom občas, když se jim zdá že hulim moc často tag si neodpustěj nákou tu poznámku
a přítel taky mastí, takže o.k.
:)
Reewer
Kámoši - Věděj

Známí - Netušej

Dobří kámoši - Tak vo tom sem hodně přemejšlel, ale musím konstatovat, že VŠICHNI hulej. Divný?? Možná. Ale je to (bohudík) tak. Až mě to teď samotnýho překvapilo.

Rodiče - Neví. Netuší. (nevím esli je to dobře či špatně, ale je to tak)
steve.web
protoze hulim dlouho a casto tak :)

kamarádi - all
známí - vjetšina
rodice - uz dlouho :) (no problema az na velmi sporadicke narazky)
prace - vjetsina (akorat maji zkreslemou predstavu o cetnosti aplikace)

!!! legalize it !!!
wolant
Nehulim dlouho, ani ne casto ale kdyz se budem schovavat a vsechno tajit, tak nam to nelegalizujou

Takze rodice: vedi vsechno
Pribuzni: asi vedi
Kamaradi: vedi ze hulim, nekteri ze pestuju


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma