Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Psychoza - Klikni zde pro originální téma
papaja
Mnoho lidí experimentující s drogami zažívá jisté na první jejich vlastní pohled viditelné změny svého okolí. Může se stát, že najednou zažívají jakýsi pocit jednoty s celým vesmírem. Tedy se stvořením-lidmi, rostlinami, zvířaty, kamínky, tvary na zdi...jejich mozek spolugeneruje jejich pohled. Lidé zjišťují, že mohou výsledky své vůle zjišťovat na stěné před sebou. Marihuana je také řazena k halucinogenům-tedy k látkách, které toto umožňují.( patří mezi ně např. psylocibin v lysohlávkách, LSD díky panu Hofmanovi a jeho objevu LSD v 40 letech 20 století-viz známá příhoda pádu z velocipedu poté co několik kapek setřel rukou a odjel ze své laboratoře domů, mescalin v kaktusech liphophora wiliams ( sorry nevím jestli si tento název v latině pamatuji správně) , havajská růže-tu lze dovézt z Bushdoktoru z Vídně; rulík, durman a jiné "čarodějné" rostliny.
Do prožitku se zřejmě projevuje i minulost stále s námi sdílená-doporučuji nastudovat prenatální model vědomí a nevědomí od českého psychiatra a propagátora holotropního dýchání Stanislava Grofa, osoby účastnící se halucinogeního prožitku, místo užití atd.
Samozřejmě určitá duchovní orientace daného člověka se projeví také-např kamarád tvrdil po požití 20 lysohlávek, že je ve středověku??? aniž snad zapomněl na letopočet. Někdo snad lítá jakýmisi prostory-někdo mluví o setkáních s různými bytostmi...Fráňa Drtikol řekl osobě, jež mu povídala o osobním zjevení Ježíše Krista následující: A kopnul jsi ho do prdele? Ani v nejmenším nemluvím o tom, že by Fráňa nevěřil v Pána Ježíše...
Mistři, mistři, mytři...
Mne neohromí, že někdo materializuje zdánlivě z ničeho popel, že na stromě který zasadil roste různé ovoce...Viz jakýsi falešný prorok jménem Sai Baba, jež na základě těchto "svých" činů říká cosi o nutnosti tolerovat všechna náboženství a hlasitě dodává Jsem Bůh na Zemi a narodím se znovu v roce 2029 pod jistým jménem v jisté indické oblasti a dokončím své kolosální dílo...Co má být? ¨Např. Voskovec s Werichem zpívají Čteme bibli, tam to všechno je...
Budou-li Vám říkat: Hle tu je Mesiáš nebo tam, nevěřte....INRI

Přečtěte si budeteli chtít tento thread
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1619

Nepoužívejme rostliny jako magické klíče s úmyslem dosáhnout jakéhosi trvalého stavu klidu a míru duše. Pán Kristus řekl: Kdokoliv najde duši ztratí ji, kdokoliv ji opustí pro mne, nalezne ji..


[Edited by papaja on 27-10-2001 at 06:21 AM]
toxic
Jestli po tom máš psychözy tak to nehul-to je jednoduchá odpověď . Je ale diskutabiní, zda neni psychóza vlastně čistý vidění určitých jevů okolo sebe,
k nimž byl člověk dosud netečnej. Já osobně dostanu psychózu pokaždý když jedu MHD nebo metrem, vidím jak ti lidi okolo mně jsou strašně neš'tastný, jak vlastně jezděj jen z práce domu a zase nazpátek, příde mi, že jsou to jenom roboti na makání, že je to jejich jedinej úděl, proč se narodili. Občas se bojim aby mě něco takovýho nepotkalo. Ale podle mě takovýhle věci nejsou způsobený hulenim, hulení jen otevírá oči, tak jako zesiluje tvoje pozitivní a příjemný pocity, může vytáhnout i něco negativního, co máš zastrčenýho v podvědomí. Každopádně pokud se takoví pocity dostaví, je dobrý si to vyjasnit s čistou hlavou a až to rozřešíš, tak se k tomu třeba zase vrátit. Na druhou stranu, kdybych takovýhle pocity nikdy nezažil, třeba bych se ubíral tim samym směrem jako oni. Ne všechno co vypadá jako psychöza je skutečně psychöza, je iluze se myslet, že je na tomhle světě je všechno OK. Taky si myslim, že u citlivějších jedinců (jako jsem třeba já) neni dobrý hulit každej den a za každý situace. Párkrát jsem zahulil s lidma, který mi nebyli moc sympatický a po tom, co jsem se zhulil jsem v jejich společnosti ce¨jtil lehčí paranoiu. Od tý doby hulim jen s dobrejma kámošema a kladu důraz na setting. I když je fakt, že takovýhle stavy jsem míval v začátcích, dneska už v tom umim chodit a pokuď příde negativní myšlenka, prostě se chovám jako pozorovatel a počkám až odplave.
Muf
Lidi v MHD to je fakt něco. Druhej den po hulu to je divnej zážitek. Nedávno po hlášení zastávek tam ta ženská nakonci něco žbleptla. Bylo to asi 10 hlášení a já jí pořád nerozumněl. Dostal jsem takovou malou stíhu, jakože dává rozkazy zombíkům (udřený lidi) a já to slyšim a vim, o co jde a oni ne....:)
Ofucker
Jo, je to shit. Nebejt ostatních lidí tak psycho není.Všichni někam spěchaj a za něčím se ženou.Nejhorší je fakt MHD.Jediná obrana je zhulit se do lesa, nebo aspoň v nějakým parku.
papaja
Díky za příspěvky

zajímavé informace
Stanislav Grof vyšlo několik knih
eugen
Svět jako hologram. tento model umožňuje mnhé pochopit...
pan dan
Podle me je to, co lidi nazyvaj psychozou pouze osobnim prozrenim, jde o to, jak to ten dotycnej psychotik pobere. Kdyz ze vseho okolo ma Matrix, muze v tom fungovat (otazka: na jak dlouho). Kdyz bere okoli jako bandu stupidu (coz obcas bohuzel delam) je nad veci (ta sama otazka + snizena moznost poznat good lidi). Kdyz se s tim nevyrovna (napr. pripusti si ze banda stupidu je na nej najata) je z toho psychooooo

Snazim se (asi jako vsichni) se psychum vyhybat, ale znate to... blba nahoda, rozhazeni nejakym detailem a je po ptakach... Spatna otazka, spatna informace... nektery lidi jsou na tyhle podnety ve zhulenosti dost senzitivni.

Tak co s tim?

Nebudu kvuli tomu chodit pres Prahu pesky. Parim v centru, ziju na jizaku. Zhuleny metro je mi temer dennim chlebem ;) Kdysi mi to vadilo, ale pak jsem si zacinal vsimat, ze ve vagone v naproste vetsine pripadu (mezi 20-24 hod) nejsem jedinej zmastenec. Tak koukam jak si to kdo dava, obcas je to docela show...

Pro eliminaci psycha (nebo aspon minimalizaci) je nutny se fetovat NAUCIT. Je nutny si ty stavy hazet do pozitivna (k cemu jinymu tady asi ta ganja je), divny lidi-roboty a jejich uhrancivy pohledy :) ignorovat, nebo si je tak nebrat.

...ale samozrejme, ze zakladem je
bud umet psycho zvladnout a umet pracovat se svym malym Ja (ego) a nestydet se za svy velky Ja (duse)

nebo nefetovat...
psycho
To o čem tu píšete, to je moje :-))))

Vy to možná nevíte, ale ty lidi v metru, nejsou lidi, ale nastrčený agenti. Nastrčený a podplacený.
Někdy mě tak napadá, že jsem jenom já, a to ostatní je tu jenom tak, abych nebyl sám.Ale doopravdy tu je to ostatní a já tu nejsem. Ale je taky docela možný, že tu nejsem ani já a ani to ostatní, a je tu úplně někdo jinej.A nebo tu jsem já a i to ostatní, ale není to tady.
Ale popravdě abych se přiznal je tady (a nebo tam) ještě něco třetího a o tom si vážně nejsem jistej, jestli to tu je a nebo neni. Ale věřim tomu, že pokud tu nejsem já a ani to ostatní, tak to třetí tady taky neni, ale tváří se, jako že tu je, ikdyž všichni víme že jsme tady my a to třetí je jinde. A nebo naopak? Otázkou však zůstává, zda je to třetí někdo jinej, a nebo já a to ostatní jsme to třetí a jinej je to čtvrtý.A o pátým ani NEMLUVĚ!!!
Kyng
Můžu Tě ujistit, že tu nejsi sám. Kdybych neexistoval, tak bych to tu nenapsal a ostatní taky ne. I když teď sme koukali na Cimrmany (přednáška ke hře Akt - jedno z témat Cimrman filosof) (BTW ty musej bejt taky všichni pěkně zkouřený, když dokážou vymejšlet takovýhle věci :)), každopádně tam dokázali, že i neexistující filosof může vymyslet vlastní filosofii, tak nevim :(

A s tim metrem, no to je právě ta největší prdel, sledovat jaxe lidi vracej z práce, znuděný a nasraný a já se musim chechtat, protože to sou jen otroci, zotročený penězma a přitom to vůbec nechápou, jo na MHD nedám dopustit :)
psycho
No, nevim jestli zrovna otroci, ale takoví menší agenti určitě....

* Víš jistě, že tady jseš? Nejseš náhodou taky agent "ostatního" nebo "jiného".
juleni
Tak ti agenti su! Ti skutocne existuju a su rozlezeni uplne vsade. Tvarim sa vsak, ze neviem, aj ked oni vedia, ze viem. Je to taka psychologicka hra...
A o chybach v Matrixe uz radsej ani nehovorim ...
psycho
Mám známou. Doubrou známou. Nejlepší známou.

Měla problémy v práci, měla problémy v rodině , zhubla 10 kg za dva měsíce (48kg!!!!) a skoro nespala. Pak začala vidět věci, o kterých si jiní myslí, že jsou to projevy blaznovství.

Měla věštecké sny, a já vím, že když mi řekla, že ve snu viděla nápis :XY bere drogy, měla pravdu. Den před tím jsem si vzal svou první extázi.
Mluvila ve snech s mrtvou matkou svého otce. Atd...atd..

Nikdo jí nevěřil, ani já ne. Všichni jí říkali, musíš se léčit. Ona nikdy nevzala drogu (psylocibin, lsd, dmt...nic). A přitom se chovala, jako lidé, kteří na prozřeli po požití drogy.

Jednoho dne to již neunesla a psychicky se zhroutila. Manžel jí odvezl do léčebny. Ona však chtěla vidět své děti, tak rozbila okno a snažila se utéci. Chytli jí a odvezli jí do psychiatrické léčebny do Dobřan.

To co tam viděla jí poznamenalo. Nazí lidé kopaní od zřízenců!!!, lidé bez práv, lidé, kteří to měli v hlavě možná víc v pořádku, než lidé, kteří je léčili.

Když chodila a dívala se lidem do očí a tvrdila jim, že v nich vidí zvířata, zeptala se jí doktorka, co vidí v jejích očích. V duchu si pomyslela, že kdyby řekla, že má "jalový" výraz jako "kráva", moc by jí to nepomohlo. Proto neřekla nic. Jen chodila a nevěděla, komu by všechno tohle řekla. V "blázinci" k ní přišla stará žena: Klekla si přede mnou a začala mi líbat ruce, já říkám - babičko vstaňte, co to děláte? ...Vy máte okolo hlavy svatozář a já jí vidím............

Děli se tam ještě hrůznější věci, lidé v klecích, bití, agrese...A ti lidé jen potřebovali o tom všem si s někým promluvit. Když ta má známá prosila "lékařku" o něco k pití, tak ona jen vytáhla další cigaretu a řekla : Ta kráva mě snad nenechá , abych si v klidu vykouřila svoje cigáro!. Tak ta známá běžela a začala pít vodu z vodovodu, protože žízeň nemohla vydržet. Víte co si vysloužila - jen další utlumující prášky.

A nikdo nevěděl, co se děje. Ani její manžel, ani její děti.

Když se vrátila, byla jiná. Bez života. Nyní je na tom zase dobře, o těch věcech co zažila, už nemluví. Ale problémy se vracejí a ona zase hubne a nespí. Teď již jsem já pro ni oporou a vím, že spolu to ustojíme. Kdybych jí věřil tenkrát, nemusela se dostat tam, kde byla.


Proto prosím lidi, kteří mají nějaký vliv, či chuť napsat do novin, knihu, nebo buhví co, aby mi podali pomocnou ruku. Nemusí to být hned, třeba až za měsíc , třeba za rok. Ta známá je již v pořádku, ale chce pomoci lidem, kteří jsou v nelidských podmínkách jen trýzněni a ne léčeni. A myslím si, že léky nejsou pomoc, ty jen uspí podvědomí, ale to co tam doopravdy je , to tam bude dál.


Ta známá je má matka.
marc
Psycho, to je ta matka jak te chtela za Ganju poslat do lecebny a preradit na ucnak ??
Jaka konkretni psych. lecebna to byla ??

Mas doma docela psycho :)

[Edited by marc on 27-01-2002 at 06:33 PM]
GreenMary
BrejVečír

Zjišťuju, že se z toho člověk zblázní ve chvíli, kdy to začne pitvat. Člověk si dá prvního trípka a je to úplně něco odlišnýho než co kdy zažil. Prostě úúúúúlet. Po 5 tripu se před něj postaví pomyslný zrcadlo a on hledí do nitra svý duše a nachází tam hromadu sraček (a nejen to). Začne se nimrat sám v sobě, v okolí, ve vesmíru a najednou dojde k závěru, že to celý vlastně stvořil on a on je jediným bohem, jenž stál u zrodu toho všeho. Vymazal si paměť a dal si roli člověka, aby si to zkusil znovu objevit. Takový test sama sebe. Nebo příde na jiný závěr, který se od tohoto příliš neliší.
A kdo na to příde, je blázen a zárověň probuzený. No spíš pro ostatní lidi je to prostě cvok. Ale on vlastně ví nejvíc.. ALE TADY V TOMHLE SVĚTĚ JE LEPŠÍ ZUSTAT SPÁT. Nevědomost je krásnější než veškeré vědění. Někdy je totiž lepší dobrá lež než krutá pravda..

Hmmm..
hmmm.. fakt divný.

Ministerstvo zdravotnictví varuje: Nimrání sama sebe způsobuje psychické poruchy

Konec hlášení... GM
psycho
to marc: Matka mě do léčebny dát nechtěla, ale otec. Máma je jiná. Ale nemá sílu mu odporovat, chápeš? A já ale věděl, že kdyby si otec něco umanul, tak vážně skončim v léčebně. Je to takovej malej diktátor. Ale teď (poprvý) vim jak na něj. Já myslel, že když se k němu budu chovat stále jako dítě, tak mě pochopí, ale teď se s ním bavim jako chlap, a on mě dokonce "podpoří". Myslím si, že je docela pokrok, byvit se s člověkem, který mě před rokem seřezal za trávu, o tom, že po maturitě budu hulit dál....a on to bere....Je to všechno jenom v psychologii. Něvěřil jsem tomu, ale je to tak....
to GM:Víš o čem mluvíš.....
psycho
TeĎ zrovna s mámou řešíme, jestli to má, nebo nemá hodit na papír...Možná by to byl bestseller, a zárověň by to něčemu pomohlo. Léčebna Dobřany....Ženský pavilon 15.

Jo a teď ještě něco - máma mluvila s tou "mojí" psychoterapeutkou a ona jí řekla, že si má nechat komisně přezkoumat duševní stav.Je docela těžký žít s nálepkou "blázen".
A můj obvodní lékař řek mámě, ať si na mě dá pozor, jestli jsem po ní nezdědil tu "její" nemoc.
Schizo afektivní porucha není vrozená chororba ale momentální stav mysli/vědomí vyvolaný určitým vnějším tlakem - stres, deprese, úbytek na váze.
Ale vysvětlujte něco třeba nějaký ženský, která se celej život nehne od plotny a pak mi řekne - a co ta tvoje máma? ještě blázní? Někdy má člověk chuť udeřit i ženu, ale morální zásady mi v tom brání!!!

Už jste slyšeli, že například vizionáři se dostávali do psychedelických stavů pomocí půstu. Né nadarmo se říká - musíš přibrat, aby se ti nervy obalily tukem (nebo jak se to říká...)

no, ale to nemá cenu takhle ventilovat přes net...Kdo si o tom chce promluvit, aŤ mi pošle nějakou tu zprávu, nebo co to je....dik
psycho
ještě něco: Je to sice dobrej nápad , nechat si přezkoumat duševní stav, ale to už by na tom nic neměnilo. Copak si pak ten papír přišpendlí na záda??

A o tom to všechno je....Dnešní společnost - tolerantí světová nejlepší / ale doopravdy ubohá k zblití a k nakopání do prdele.

Ale musím si přiznat, že kdybych si s tim s mámou neprošel, tak mi je to taky u prdele....Ale zase to je o tom, že něco musí dělat lidi, kteří "ví". chápete?
ins
Zdravicko,
Rad bych si taky nejak odlehcil,abych mel lepsi pocit. Jde tady o ganju..ze jo? No a v tom prave zacina byt muj pribyvajici problem. Jak uz tady nekdo rekl..moje maly Ja a moje velky Ja se tvarej jako,ze to nevidej. hulil jsem,hulim a asi uz budu hulit jenze se mi proste otevreli blby vratka a ja do nich hlupak vlezl. Ted me asi moc nechapete...Zacnu teda od zacatku:
Bydlel jsem v takove vesnicce s kamarady kolem sebe. Dokazali jsem si toho mnoho co rict ,dokonce se i uhodit ,kdyz druhy hral blbce a tak nejak se stale posouvat dal. Me to davalo mnoho..mel jsem si s kym promluvit i zablbnout...komu se sverit ,koho milovat...do toho vseho se casem vlozila trava a tripy...Vubec me neovlivnovali..citil jsem se stale high. Mno pravda od toho prvniho tripa jsem nevedl co a tak me jen tak vlacel. Trava samotna na me pusobila tabakovym dojmem u prvnich par speku jsem pomalu nic necitil.
Obdobi pominulo...prisli okamziky smichu,lezeni na zemi ze styblem v zubech...pestrobarevne poddajne svety s mlznymi horizonty,jasnymi horkymi pocity...dychal jsem je! Nic vsak nekonci ani nezacina...vse ve me zustalo,ale postupem casu jsem na to asi zapomel.
Prestehoval jsem se do jineho mesta,kvuli nepratelskym rozbrojum v rodine. Jini lide jine zvyky jine pocity... mozna jsme zvolili spatny smer. To co jsem do Te doby mel jsem nenachazel a tak dychtive jsem hledal,ze jsem pomalu zapomel na svet,kterym jsem predtim zil. Zacal jsem se menit v rukou neuprimnosti,pomluv,intrik a zmatku ,ktery na me vykukoval z oci kolem.
Jsem desnej klidas..moje divka o me rika,ze si necham srat na hlavu a nedokazu se bit. Ma pravdu prestal jsem verit..zapomel jsem nejak na huleni,tak abych ho pripomel slo stale se mnou. Rad se o rostlinky staram ,rad je kourim..ale nebyl jsem na ne pripraven. Dostal jsem se proste do situace,kdy okoli me tlaci nekam ,kde ja nechci byt. Poznal jsem to pozde na to neco zmenit. Mam stale rad jako jsem mel,nedokazu vsak menit okolnosti z dusledku uleku,kterym me prekvapili lide. Jen se divam a cekam...vim ze neprijde,ale snazim se tenhle pocit prejit. Kdyz si do takovehoto stavu zahulim v okoli nekoho z lidi o kterych vim,ze nejsou cisti vuci sobe ani me. Tvari se tak jak to opravdu neciti a jejich rec je vetrem jsem z toho vedle. Sedne na me tezkost a deprese...citim slabost na hrudi a chce se mi rvat. Jsem presne ten sensitivni clovicek,kteryho jedna vec rozhodi a ostatni mu padaj na hlavu..prisuzuju to castecne svemu Ja a castecne trave. Svet se mi zmenil a ja se ho pokousim postavit zpet. Chtel jsem nakonec rict...travu neodsuzuju jen si myslim,ze jeji pouziti v urcity okamzik neni spravne.
Jsem to ale citlivka....ale je mi uz lip.
Vracim se ke svymu zivotu takovymu jakej ho chci...ke svym kamosum a na jedno tohle dlouhy psycho chci zapomenout. Prijemny probuzeni nemyslite?
tak papanek ins
hnut
2ins.
bojuj, chlape. drzim ti palce, protoze bejt rovnej chlap je asi kurevsky tezky.
teda zadne asi, je to kua tezky. a jde to pomalu a nikdy to nebude dobry a do sracek to jde mnohem snaz.

a me treba ganja nejdriv pomohla zapomenout na vsechno
a ted mi pomaha si to znovu, pomalu a hodne dukladne (protoze porad zapominam, matu se a musim se furt vracet) uvedomovat. od zacatku. i sebe. od zacatku. nedozvidam se o sobe hezke veci. tak obcas hulim, abych na to nemyslel.
a taky hulim a myslim na to hodne otevrene - kua to boli, chlape.
a furt mam velky plany... ale uz davno je beru jako vec nekde daleko a kdyz se mi podari malickej krucek, aspon trochu si rovnat zada, aspon k nejblizsim a k sobe bejt rovnej...aspon rovnejsi nez jsem byl

uz se opakuju, to na sbe vim, ze se rad zakecavam.
premoudrele.
a zacal jsem u tebe skoncil u sebe. ale myslim, ze nas problem - a nakonec i postup je obdoben.
drzim ti palec i co chces, misto vedle sebe v krouzku...
Pesbliz
Jaky si to udelas takovi to mas vse zalezi pouza na Vas onech 1500 gr hmoty ve Vasi hlave je vsechno co je kolem Vas veci lidi situace jsou takove jake jsou a zalezi jenom na Vas jake je udelate zalezi jen na Vas jestli to budou agenti jestli to tu bude matrix nebo rajska zahrada ci peklo je to Vas vnitrni vesmir JETOUZASNE muzete si zvolit co chcete to mate a mate odpovednost pouza sami za sebe ale opatrne
Sesijama
pánové pokud chcete zažít opravdu silnou psychozu, tak vám mužu doporučit tehhle recept: 2 litry mléka + 2 hrsti palic + 4 deci kvalitní slivovice. po požití téhle šílenosti jsem myslel že už se nevrátím protože v tom stavu dostávala realita jaksi úplně jinou podobu.
Experimentůůůůůůůům ZDAR
Suussaa
Sorry,ale jen řeči,řeči a kecy.Psychoza tu byla,je a bude.Jak jednotlivců,tak různých skupin.A kdo není tak trochu psychotik?(zdráhám se užít slova mimo).
ins
2 Suusaa,
Mas pravdu,psychoza tu byla a bude, ale taky tady vzdycky byla a bude cesticka jak z ni ven!
takze bud let's get mimo nebo let's go mimino
(s)mej se ins
Anglan
Zdarek fsem - Ctu tohle forum bezmala uz temer celej den, a , lidicky - je to tu velice fajn.

Ale s tou psychozou, asi myslim ze to je proste v kazdym z nas. a pro kazdyho prijde cas , kdy si tuhle psycho bude muset nejakym spusobem resit. takovy jakoby dospivani, nebo urcitej prelom , kdy zjistis ze vlastne nefungujes tak jak byssis predstavoval, ale zaroven se musis vyrovnat se spoustou bla bla bla.
Me je 22, a hej = I feel young and stupid. ani nevim co v zivote chci delat, spis ted vim co v zivote nechci delat, a jakym smerem to nechci tahnout. ale psycho je v nas a zaroven vypliva z nas vsech a s tihle tak trochu podelani situaci na svete . ...
qwer25
Neviete niekdo nahodow nieco blizsie o pestovani Lophophory naj ma zaujma preco teraz (februar) makne spodok DIK
kusher
2 anglan: jo jo,a je moc fajn kdyz na tyhle veci prides sam. A casto te to hodne pouci...
snejky
Jo pochopení nebo psycho jak to někdo nazval je zajímavá věc. Já sem za něj na jednu stranu štastnej, je zajímavý zhulenej a plnej pochopení proplouvat těma davama propadlých očí a obličejů bez jakýhokoliv zájmu a řikat já sem nad věcí. Ale na druhou stranu je strašně těžký nenechávat se násilně přetvářet timhle systémem. Je těžký přijít domů nezhulenej a zjistit že mám nemlich ten samej xicht jako ty tisíce zombíků tam venku, ty prázný oči bez života, bez zájmu a plný deprese. To postupný zjištování že člověk bude jednou nejspíš úplně stejnej jako ty tam venku a zjištování že smrt je vlastně vysvobození.
No každopádně se omlouvám všem za tu depku co sem sem hodil ale někde sem to musel vodventilovat. Díky.
bolsomtam
psycho: schizofrenia je forma samanskej iniciace, v takom pripade padnu tymto ludom klapky, ktore im nasadilo ego a oni zacinaju vnimat, ovela viac, kamera nesnima len jeden obmedzeny pohlad, ale roztoci sa pekne dookola.....
. A kedze tu nie je ziadny saman, ktory by ich zaucil , tak tu mame aspon blazninec, kde s nich spravia blaznov a nasypu im prasky. Pozor - dnes by boli vsetci svaty a proroci v blazninci, samozrejme s Jezisom Kristom na cele. Tak pekne to tu my mame zariadene :).......
Sinuhet
bolsomtam: A ty naslouchas kazdemu bezdomovci? Uz jsem potkal radu nabozenskych blouznivcu, kteri se o sebe nedokazali postarat a upadali na dno. Zavreni do blazince uz je pak jen posledni krok. Kdyby se kolem nich vytvorila komunita, ktera je osati, nakrmi, ubytuje, mohli by vesele kazat dle libosti.
bolsomtam
Sinuhet: myslel som to inak. Ide mi o to, ze tato spolocnost je natolko pokrytecka, ze aj ked vsetci podvedome tusia, ze dokopy vieme prd tak sa vsetci tvaria velice mudro a na vsetko maju nejake vysvetlenie. Vsetci ti vedci vedia v podstate dokopy jedno velke hovno.
No a ide mi o to, ze keby sa takyto "nabozensky bluznivec" vyskytol v nejakom primitivnom kmeni kdesi v Amazonie, tak mu tam miestny saman naordinuje psychedelika, prevedie ho vsetkymi tymi nebami a peklami a dotycny sa bud sam da na drahu samanu, alebo sa na to vysere a uz sa s tym nehaluzi a zorganizuje si zivot sam.
Ide o to ze tato spolocnost taketo veci ignoruje a to je podstata tohto primitivneho materializmu - mechanickeho mraveniska, ktore tu funguje.
PLANETA OPIC
aenema
citace:
Původní příspěvek od psycho
No, nevim jestli zrovna otroci, ale takoví menší agenti určitě....

* Víš jistě, že tady jseš? Nejseš náhodou taky agent "ostatního"
nebo "jiného".

Vidím že to máš dokonale ujasněný. Nehrál jsi hokej?
Psycho.
Najdi pro svou matku terapeuta,
co rozumí pojmu "psychospirituální krize"
papaja
psycho precti si nasledujici knihu:
Břetislav Kafka:Základy nové exprimentální psychologie
a tento odkaz Ti taky pomuze
http://www.webpark.cz/honza-benda/krize/diplom00.html
je to důležitý

ale byly i lidi, co nespali skoro 50 roků jako p. Marta Robinova viy http://web.katolik.cz/feeling/obsah.htm


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma