Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jak se vám spí? - Klikni zde pro originální téma
Bambus
To jsme takhle jednou va středu večer dávali bong (royuměj asi 10x) takže jsem šel spát docela dost na sračky. Když jsem ráno přišel do školy tak mi všichni tvrdily, že je pátek a ona to byla pravda.

A co vy?
UdL
Zajímavý. Někdy bejvám dost ospalej, ale většinou si pak ráno druhej den moc dlouho nepospím. Prostě nejsem žádnej hardcore-spáč. To se spíš vzbudim tak v 8 a ještě na sračky. No například dneska jsem vstával do práce v půl sedmý a rozhodně 100 % stav po včerejšku to nebyl! :jumper:
SJ | Ivanhoe
me se spi dobre :) jsem schopny spat treba 16 hodin v kuse, bez problemu (pokud to neni vickrat za sebou)...
canman
hm ja spim taky celkem hodne 12-15 hodin napr o vikendech ale je fakt ze bez brk se hur usina aspon u me to tak je takze HULIT HULIT HULIT
Intenso
Jo no mam ten sami nazor ja kdyz chcu spat tak dlouho usinam ale kdyz jsem skuřeny tak se mi pěkně spí a navic když jsem na dojezdech tak jsem tak unaveny že rychle usnu a dlouho.
Ant
NO když dám brčko tak usnout neni problém a když vedle mě leží moje přítelkyně tak ještě líp :) ale jinak věčinou když pravidelně vstávám třeba do školy tak se potom automaticky budim tak i v sobotu i v neděly........... takže naspat nějakej větší usek je trochu problém ale jinak nemam problémi se spankem a mam ho docela rád :D
drinker hulič
hm, tak ja spim tak maximalne devet hodin, kalba nekalba. vic proste nenaspim a nekdy me to sere, treba na chatach nebo tak, kdy se vzbudim, ostatni jeste dve hodiny chrapou a ja se strasne nudim.

(k tomu se vaze jedna historka, kdy sem se vzbudil na chate, ostatni zarezavali, tak du ven, na cigarko, nazeru se, nuda, tak zacnu balit brcko na pozdejc (kdyz balim tak je to prace na dyl, ale bavi me to :) )
a najednou se z vedlejsiho pokoje ozve kamos: (jmeno moje), ubal brcko! - kontruju ze uz balim. jenze az se vzbudil tak si na nic nepamatoval, proste to rek ze spani, a byla to docela haluz) no tak´to jen tak.
fakt nechapu lidi co prospi celej den, jeden kamos taky, sli sme do hospody odpoledne, a on se vratil dom neco po ctvrte (furt odpoledne), sel spat, dalsi den neprisel do skoly, a kdyz sme se ho ptali proc, tak se prej vzbudil az po skole. takze prospal zbytek odpoledne, vecer, noc, rano i odpoledne. :D
Sinuhet
Jsou znamy pripady hulicu, co uz bez brka skoro neusnou. Tak bacha.
kowonator
Nemam s tym problemy. Ked idem spat zhuleny, tak sa mi snivaju straasne haluze. A budim sa asi o tom istom case ako ked idem spat triezvy. Horsie je to s alkoholom. Po dobrej opici som schopny spat aj cely dalsi den.
SJ | Ivanhoe
no vetsinou, kdyz spim ztrouben, se mi taky zdaji neskutecne sny, jen si je rano nepamatuju :)... akorat vim, ze jsem v noci prozil nejaky pekelny psycho... :satan:
Dude
já spim úplně parádně:D - navíc pokud nevyhulim patnáct metráků bílý vrány, tak ty rána sou uplně v pohodě:sun:
sem si vzpoměl - jsme byli minulej tejden s kámošem na pifku, na střední jsme spolu děsně kalili (chlastali), sme se pár let neviděli...nehulí....sme dali pár pivek...sem nadhodil, jestli nesmotneme brčko...docela nadšenej, tak jsem umotal, zapálil...zahulili:smoker:
týpek potom začal trošku zmatkovat - furt chtěl abych mu změřil tep (normální)...prohlížel si voči v zrdcadle (normální) - nakonec si to užil jako sviň, ale potom, že nemůže domů takle a že ráno nevstane atd.

dtuhej den my volá, že to bylo uplně skvělý, že se úplně krásně vyspal, ráno, že byl jako rybička, prej že lepší než chlast:p:
Taker
4 Sinuhet
Hele koukám v 5:22 AM, nejseš náhodou ten případ? :frog:
lordWilliam
Já spím docela lehkým spánkem a velkej problém pro mě představuje už usnout. Třeba jsem unavenej ospalej, ale jakmile si lehnu do postele tak to ze mě spadne a neusnu a když vstanu že chci něco dělat tak zase usínám :-°) Proto si sem tam zahulím i v postely. (klidně i na intru :-°) A pak se mi usíná parádně.
drinker hulič
lordwilliam: taky znam - nejlepsi je na to zacit si cist. a uplne nejlepsi na usnuti je exuperyho citadela - nebo cokoliv co neni nejaka oddechovka. me v posledni dobe vzdycky ale citadela zabrala. nechce se mi spat, prectu stranku a chrnim jak mimino, ani nestihnu zhasnout :)
No zrovna předevčírem, i když to pro mě není zvykem hulit ve všední den, sem se nechal od kámoša přemluvit abych si s ním zahulil. Je teda pravda, že sem měl na hulení strašnou chuť, takže mu to přemlouvání moc netrvalo :) No ale rozsekalo mě to pořádně a ještě když sem usínal, tak sem byl pořádně zkouřenej. No a pořád mně připadlo, že nespím, ale že su vzhůru, ale při tom sem spal :) Takže se mně to nějak moc nelíbilo. Rači usínám normálně.
btw to čtení před spaním je dobrá věc. Člověk se tím unaví hned a hned spí, ostatně jak už říkal drinker.
Strampl
To mě se spí velice kvalitně:) (zvlášt po brku). Prostě to miluju kdyz prijedu v pátek z intru festovně se zbortím a alespon 12 hodin prospím. VRCHOL BLAHA!:bong:
TruMAN
Spim velmi rad (ci uz zhuleny alebo nie). Kazdy vecer zaspavam s ocakavanim, ci sa mi nahodou neprisni neaky pekelny sen. No, spat je dost v poho. Akurat neznasam tie seky, ked som tak pekne zadriemany a zrazu ma z nicoho nic trhne :(.

...samo, ze s brkom je to naj:D
Taker
Sem si vzpomněl, kámoška vyprávěla, jednou v zimě přišla odpoledne zničená domu a že si teda zdřímne a pro zichr aby ráno nezaspala si natáhla budíka na šesku a usnula. Budík jí vzbudil tak se narichtovala sefšimfšudy do práce a vyrazila z baráku. Došla na zastávku a kouká nikde nikdo, bus tam taky nestál prostě divný. Napadlo jí jestli jí třeba nejdou hodinky špatně a bus už jí neujel. Tak se někoho zeptala na čas ale byl správnej. Tak tam teda ještě chvilku postávala a pak to zabalila a šla domu.

No jak to dopadlo. Jelikož v zimě je tma skoro furt takže člověk ví prd jestli je ráno nebo večer. Normálně spala jenom dvě hoďky a vyběhla místo ráno v šest už v šest večer.

To zamrzí :)
Pak věřte těm starým tikajícím budíkům
HIND
ako kedy zvecsa genialne,.
aj teraz by som si pospal,.len kua som v robote,.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma