Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
FUTEWuv venek 2004 (CO, TIME´s) - Klikni zde pro originální téma
Tak Váas zdravím. Konečně sem se rozhodl uploadnout sem nějaký fotky. Letos pěstuju 6x California Orange + 4x Time´s. Hehe to time´s je zatím jen pracovní název semen, který mně poslal uživatel TIME. Tímto mu chcu poděkovat :) Děkuji mnohokrát. California Orange mám od uživatela ppeettrr. Taky velkej dík. Trochu sem se bál nechat si seeds poslat od neznámýho člena, ale nakonec se moje obavy rozplynuly jak oblak marijuanového kouře :p: No oba modely mně vyklíčily 100%, což je příjemný překvapení. Abych neměl nějaký prázdný květináčky (kdyby třeba něco nevyrašilo), zasázel sem to všechno po dvou. Inu tak dost keců, přejděme rovnou k věci :)
č 1 - malej TIME´s
č. 2 - malej CO
kytky jsou už trochu větší
č.1 - CO
č.2 - CO
č.3 - Time´s
č.4 - Time´s
Tak omlouvám se za to zatím malý množství fotek, který tady mám. Na HDD jich pár ještě mám a sou focený zhruba před třema dnama, takže kytky sou trochu větší. Phota sem od kámoša dostal dneska, takže sem bohužel neměl čas na to je upravit do patřičné velikosti, abych je mohl uploadnout. Hlavně su rád, že konečně funguje ten upload :D Zítra provedu update, dneska už nemám čas.
Tento pátek další update, kytky sou totiž už přesazený venku, takže su na ně hodně moc zvědavej. Mějte se!
Tak mám tady pár dalších fotek :) Jinak ven sem přesadil zatím jenom ty californie, TIME´s se chystám přesadit trochu později. Mám místo společně s kámošem, kde máme už teď celkem 10 kytek, což se mně zdá zbytečně moc. Takže trochu doufám, že pár kytek budou samci. Deset kytek je už hodně velkej průser :(
foto č.1 California
č.2 TIME´s
č.3 TIME´s trochu mladší
Džarin
Hm...nice...:o)
to Kudre: No s tím rozdělováním sem neměl problémy. Už je mám skoro všechny přesazený venku. Jen sem je očistil od hlíny a pak jim rozpletl kořený, sice to šlo trochu hůř, ale šlo to. Kámoš měl tři kytky v jednom květináčku a taky je nakonec rozdělil.
Takže mám tady pro Vás další update. Dneska sem se byl s kámošem podívat (po týdnu) na naše místo, naštěstí nás nečekalo žádný nepřijemný překvapení. Kytky tam byly, akorát nastal problém s trochu rozmazanýma fotkama. Kámoš, kterej sází se mnou a kterej rovněž vlastní phografický aparát olympus E750 UZ se k tomu postavil nezodpovědně, takže je pár fotek je rozmazaných. Ale to snad nevadí no.
Jinak dneska sem konečně přesadil i TIME´s, bojím bojím, že to nepřečkají, vyhloubil sem jim totiž hodně malý díry. A ještě k tomu sem nemohl rozsukovat jejich kořeny :( Po dlouhým a vyčerpávajícím snažení se mně to ale nakonec povedlo :D
Btw sem to nějak nevychytal a fotil sem spíš detaily, což vám o celkové velikosti mých kytiček moc neřekne, ale vězte :) mají zhruba 15-20cm.
Jo a taky se chystám koupit Bioalgen + nějaký příjemný přírodní hnojivo, po kterým kytky nejdou nějak moc do výšky, ale spíš do šířky. Inu kdyžtak mně sem můžete připsat svůj tip.
Tak tady mám čerstvě přesazený TIME´s, o něž se trochu bojím.
Všechny tři fotky jsou TIME
No a pro změnu čtyři fotky California Orange :)
iMOZO
v pohodě k+
Shadoow
Máš to moc pěkný calofornia orang mám taky ale zdaleka to nevypadá taghle hezky K+
Díky za reakce a karmy :)
to TIME: To bych mohl zkusit, ale mám trochu strach z oplodnění celé úrody. Musel bych ho teda odnest někam hodně daleko. :) Ale taky bych chtěl nějaký semena na příští rok, takže do toho asi půjdu.
Ohledně toho hnojení slepičincema, tak já sem něma minulej rok taky hnojil, ale chcu zkusit něco trochu jinýho. Párkrát sem tady četl, že pak kytky můžou dokonce smrdět jak kuřince :) A u těch sklepičinců mám trochu strach z přehnojení.
Mr.Floopy
Krasny moc hezky to mas tipuju nekde kde ta kytka udela 2,50 hmmmmmmmm nice very nice...ten california to je sakra herot super kytka.
Zdravím, mám tady další update. Fotky se opět nevyvedly, za což se omlouvám. Je to z velké části způsobený, že v lokalitě, kde máme kytky je strašný množství klíšťat a komárů. Takže setrvat tam chvilku, aniž by po vás lezlo klíště nebo se na vás přisál komouš, je nemožný. Příště musím koupit OFF!

Ke kytkám:
Čekalo mně ne moc příjemný překvapení, kytky podle mýho moc nerostou, bioalgen sem nesehnal (Hornbach, Bauhaus), kytky nějak žloutnou a ještě k tomu mně jednu zežrali slimáci :( Vanish tam vemu až příští týden, takže doufám, že je do té doby nesežerou všechny.

Btw půda kde rostou kopřivy by měla být pro konopí relativně dobrá, nebo ne? Jaký s tím máte zkušenosti?
č.1 - California
č.2 - California
č.3 - TIME
č.4 - California

Jo vlastně, jak sem tady minule psal, že se bojím, že to TIME nepřežije, tak opak je pravdou. TIME se mně začíná líbit víc než CO. Hee a myslím tím moje kytky :)
Jo taky sem si říkal, že kytky maji možná trochu málo světla, ale zároveň mě napadlo, že ho mají dost na to, aby se vytáhly do příslušné výšky. Ale dám na tvoju radu a trošinku to tam protrhám. Jo a opravdu rostou až na úrovni posledního patra :)
S těma PET lahvema je to docela dobrej nápad, ale trochu se bojím, že by to mohlo přivést pozornost. Takže asi koupím toho Vanisha.

Btw a co California už roste? Přihoď na G nějaký fotky, ať můžu zhodnotit a porovnat :) Měj se!
felipe
ad hnojka: nevim jestli to zalezi na hnojce jestli kytka pojede do sirky/vysky. To spis na kytce a podminkach ve kterejch je, ne? Ale jinak je mas pekny, zvlast ta kalifornanka :)
K+
zdarec felipe, tak s tím hnojivem máš asi pravdu. To, jestli se kytka táhne do výšky nebo roste do šířky, bude asi podmínkama, ve kterých se nachází. Dneska sem byl moje kytky navštívit a zase mně zkazily náladu. Skoro vůbec nerostou. Dal sem teda na Timovu radu a razantně sem to kolem nich protrhal, aby na ně šlo pořádně světlo a začly konečně růst. Takže se na ně chystám ještě v nedělu, abych je ještě pohnojil. Fotil jsem je, ale fotky se mně sem ani nechce dávat. Tento rok mně to zatím nějak nevychází :(
Btw dneska jsem zkoušel můj první FIM na dvou kytkách. Tak su zvědavej, zda se mně povedl. Fotky dodám později. Čus

edit 3.6.2004.
p.s. fotky dodám až se vrátím. teď jedu na týden do přírody :) jojo dost se tam těším. Zdar
Tak Vás všechny zdravím, konečně sem udělal fotky mých dlouho neviděných kytiček. Neviděl jsem je dva týdny, takže jsem k nim dneska s kámošem spěchal pln očekávání, pln obav. Obavy se naštěstí nevyplnily, snad jen to, že mně všechny kytky nějak zarostly okolním plevelem (kopřivy, svízel přítula). Doplatily na to dvě kytky od TIME, jedna to nerozchodila, ale druhá, zdá se, přežije.

Dnes jsem se taky rozhodl je pohnojit. Neměl sem bohužel po ruce žádný vhodný hnojivo na růst, tak jsem byl nucen použít "kristalon plod a květ."
Snad jim to nijak neuškodí, spíš naopak :) Hehe

Jo s kytkama jsu celkem spokojenej. Na to, že jsem je ničím nehnojil, vyrostly celkem slušně, zvlášť jedna. Ostatní byly, jak už sem říkal, zatemněný okolním plevelem, takže vrůst nic moc.

Pro příští návštěvu už musím konečně sehnat nějaký hnojivo na růst a hlavně už je nesmím dva týdny nechat napospas přírodě :) Ty kopřivy mě tam trochu serou, sou skoro vyšší než já a já mám kua skoro 2 metry :) Ale co, aspoň nepůjdou vidět, což ej velký +
na všech fotkách sou samý Californie
dalši Californie. Na detailech si můžete všimnout neúspěšnýho pokusů o FIM zastřihnutí (no jo, asi mám gramlavý ruce) :)
dalši Californie.
Na tom detailu si můžete všimnout mýho, podle mě nevydařenýho, pokusu o zastřihnutí FIM technikou.
A tady jedna spešl fotka. Pěknej brouček ne? :)
na těchto fotkách sou dvě kytky od TIME. Jedna jak už sem tady psal nepřežije :( Druhá je hodně zkroucená a oslabená, ale podle mě to v pohodě rozchodí.
Takže mám tady dva TIME´s

foto č. 1 - jak už jsem tady psal, tenhle to nepřežije :(
foto č. 2 - tak tenhle by to přežít měl, pořádně sem to kolem něho upravil tak, aby na něho šlo co nejvíc světla. Je ale hodně zdeformovanej.
to sufan: Mno samci to snad nebudou. Podle čeho ti připadne, že by to samci měli být? Za svůj život sem už pár samců měl, ale tyhle kytky vypadají na samice. No uvidíme, až tam příští týden pojedu, pořádně se podívám, zda se tam netvoří samčí pylový váčky, ale věřím, že ne.

edit 14.6. (19:20)
tak dneska sem se byl na kytky dívat (bez foťáku). Ta kytka o které jsem říkal, že nepřežije, přežívá. Počaly jí rašit nový větvičky. No dnes sem taky připravil dvě hjnojiva - jedno ze slepičáků, druhý z králičích bobků a trochu slámy :) Obě nechám trochu odstát (asi týden, ale asi ještě trochu víc) a pak začnu hnojit.
Kolem kytek sem taky nasypal trochu slepičinců.
Zdarec.
Zdravím Vás :)

Dneska sem jel hnojit kytky, tak sem udělal pár fotografií.

Hnojiva: Králičí bobky - týden luhovaný
Slepičáky - týden odstátý
Zápach: Fakt hroznej :D Už vím, proč nehnojit organickým home.made hnojivem :) Ale jinak, snad to kytky ještě trochu víc povzbudí! Možná trochu popálí, ale spíš ne. Už sem hnojil silnější koncentrací.
Tak tady je pár fotek lepšícího se TIMEa, snad se z toho konečně vyhrabe. Asi tam na ty kopřivy budu muset vzít srp nebo co :D
California. Škoda, že kvůli zeleni nejdou kytky moc vidět. Jinak na jednom detailu jde vidět, jak se mně California pěkně větví. FIM se, jak už jsem psal, nevydařil.
grizly
Kytky mas pekny to jo.A na toho broucka pozor!aby ti nahodou nezral listy!
Díky :) Znovu mně ty kytky začaly dělat radost. Už je vidět, že konečně zase rostou :)
Zdarec, tak jsem se konečně dostal k tomu, abych sem hodil nějaký fota.
Uf tak tady to je.
Hnojím samozřejmě slepičákama a podporuju bi-algenem. kytkám se daří a dělají mně radost.
Nutno podotknout, že mám celkem tři Californie a na čtvrté fotce je to jedna zaštípnutá a rozvětvená kytka. Kdyby to náhodou někoho zmátlo :)
mno tady mám ukázku toho, čím hnojím :)
.
další fotky
Dvakrát vzory od TIME, už se konečně chytají.
Btw mám jeden dotaz. Zaštipoval jsem společně s kámošem FIMem a jenom kámošovi se to povedlo. Problém je v tom, že mu po FIMu vyrašilo zhruba 5 samčích květů. Stalo se to někomu z vás? Kytka do té doby vypadala jako samica a na hermafrodita se mně to taky nezdá.
lipi
futeW:
No co dodat?.....Máš to fakt nádherný!!! Ty kytky maj uplně přenádhernou barvu a rozhodně nevypadaj že by jim něco scházelo:-) Je vidět že se o ně pěkně staráš.
Držim palec!!!!! Jo a s tim co si psal o FIMu fakt nic nevim..... Mě se letos poved na jedný kytce ale ze samice zustala samice. To co píšeš je zajímavý. Skoro by s echtělo říct "Nezaštipovat FIMem" ale to byla asi nějaká náhoda. Ty samčí výhonky jsou jenom ty po FIMu, nebo se začali dělat koule všude?
Lipi: no Jsou hned na tom patře, kde se zaštipovalo a o jedno nahoře. Bylo jich ale tak pět celkem. Všechny jsme otrhali, uvidíme jak to bude vypadat příště. Ale mám dojem, že už jsem tady někdy v souvislosti s FIMem toto četl, ale nevím to právě jistě. FIMen ale určitě zaštipovat :) Mně se teda nepovedl ani jeden, ale příští rok to bude určitě lepší. btw ta kytka která ukázala smačí květy, byla stříhaná FIMem dost pozdě. Je už strašně veliká a až teď je zaštipnutá :)

Díky ti za kladnou kritiku. Měj se a ať se daří i tvým kytičkám. Zdarec.
Avron
futew-Mne se stalo to iste a nevim co delat taky se tom začeli objevovat maly samči kvety ale vypada to pritom torchu jak samice a je krasne rozkonarena i když sem nezastrihoval a dela 10 dalšich vrcholu....
Avron: Tak to zkus otrhavat a pokud se ty kvety budou tvorit i nadale, tak bych kytku utrhl celou. Aspon ja to tak udelam. Ale verim, ze ty samci kvety jsou jen reakci na sok, kterej ta kytka prodelala tim zastipnutim. Uvidime.
Zdarec, včera jsem se byl an kytkách znovu podívat a pořídil jsem pár fotek. Btw samec tvoří samčí květy stále, příští týden jde na mlíko.
Kytky začli pěkně vonět.
Zjistil jsem, že tady mám málo fotek TIMEů, tak tady nějaký přikládám
Ta poslední fotka je takovej nešťastník, kterýho v mládí něco zlomilo, takže je teď takove malinkatej, ale dvouvrcholovej :)
dvě fotky californií. jak se na to tak dívám, tak kytky jsou pořád stejný, takže další fotky sem uploadnu až po delší době.
p.s. sorry za velikost těch fotek, blbě sem to převedl, mají něco kolem 200kb každá.
loweNature
nechcem ťa uražať ani nič takého ,,,,,,,,,,ale nesadíš nejak neskoro__? a slepačiencov sa neboj--ako hnojivo ich používam už viac rokov a mam len kladné skusenosti(žiadna pachuť po hovne ani nič také)
lowenature: Podle mě sadím celkem v normálním termínu. Slepičinců se už nebojím, ale nějak se mně jima už nechce hnojit. Musí se nechat poměrně dlouho odstát a pak ta manipulace s nima :) Ale ohledně růstu jsem s nima spokojenej.
Opět jsem se byl podívat na kytky, spíš teda zlikvidovat samca, kterej se mezitím pěkně vybarvil. Jeho fotku mám pouze s mým xichtem, takže nic.


Tyhle tři fotky jsou fotky Californie, takovej pěknej keříček :)
První fotka je California a druhá to jsou dva bezejmení od TIMEa. Všiměte si toho druhýho (vlevo), su zvědavej kolik toho z něho sklidím :D
Škoda jen, že jsem nevyfotil i už udělaný mlíko. Bylo by vidět jak je krásně bílý, žádná stopa po zeleni. Dokonce i chutnalo jako normální mlíko. Účinky sem ale nepociťoval, protože jsem ten den shodou okolností už jedno mlíko měl a to mě docela rozsekalo, takže sem neměl chuť na další a dal jsem si jen velmi málo :)
fernetman
Ta posledni fotka mi připomíná : "Vařila myšička kašičku.........."
No, tak 3 ze 3 mých Californií jsou samci :( mám kurva zasranou smůlu. Kámoš mně ale naštěstí dal jednu kytku jeho, což je taky CA a je to samica, už kvete. Zbývají mně teda dva time + jedna California. Nutno podotknou, že TIME, oba, mají nějaký svilušky, nebo podobnou havěť.
Uvařím z nich nějaký žrádlo (ze samců). Ale sere mě to jak sviňa.
Fotky těch zasranců dodám později. bye
lipi
Samci sou kurvy!!!!:-( Fakt chápu jek tě to muselo nas..t, když tam chodíš staráš se o ně a oni s eti pak odvděčí ti že sou SAMCI!!!! Navíc letos sem se s nima taky dost potýkal - nejvíc mě vytočil ten co si ho piplam na zahradě, ten dostal péči jakou by mu nedali v pražský botanický a pak na mně z ničeho nic vystrčí KOULE!!!!!!
Cejtim s Tebou:-(
boomer
jj , pohodový kvítí K+ :bandit: :crazy:
NiNi3nec
to maš smulu že maš ty samce akorat ja uš 3. rokem mam smulu že mi nevyrostla ani jedna samica a to jsem tto měl ve skleniku nadherny kytky ..(opravdu se větve lamaly velkou zatěži) ale hle samci mliko bylo ale necitil jsem žadny stav asi špatně udělane nebo co škoda..

jestli se podaři připojit foto tak to je moje letošni v květinači .foceno před 1,5 tydnem ..
NiNi3nec
to maš smulu skoro jako ja akorat ja mam větši že uš 3 rokem mi rostou samci ! minule jsem měl 3 rostlinky ve skleniku byli tyk velke že se mi lamaly větve . dělal jsem mliko (asi jsem to blbě udělal ale nevim co jsem na tom skazil 1 a pul hodiny vařeni v tučnem mlíku . jinak letos sem daval do foliovniku do květinače a hle samec .. smula no a venku mi to polamala vichřice tak o5 nic ..prosim kdyby ste byli te lasky a poradili jak zvyšit procento uspěšnosti v rustu samic bylo by to COOL..

pokusim hodit fotky toho jednoho samce .. pokud to nebude vadit .

futeW čim si to hnojil a kdy jsi to sadil .. by mě zajimalo
Nininec: Hnojil jsem slepičákama. Do květináčku na předpěstování jsem sadil přesně 16.4.2004. Ven jsem přesazoval 9.5.2004. Já mám na samce taky smůlu, neboj. Minule sem jich měl taky jak nasraných :( Letos ale jedu do Hollandska (snad to vyjde), tak si tam asi budu muset koupit feminizovaný semínka. toť má jediná naděje.
Time: A je tak tvoje kytka určitě samica? Ta má byla taky fakt pěkná, velká košatá, druhá byla zase takovej keříček a třetí byla hnusná a rostla ve stínu té první. no a sou to samci všechny :(

Kytky jsou už v mrazáku a 9.8. se vaří nějakej pokrm. Kua nemám rád konopí jako jídlo, ale co s tím jinýho dělat :)
TIME: Sakra já se snažím ty podmínky vychytat, ale taky se snažím vychytat poměr bezpečnost a kvalitu místa a to prostě k sobě většinou dost dobře nejde. Letos sme si našli místo, který vypadá fakt dobře. Poměrně dost slnka, dobrá půda. Můj kámoš co to pěstuje se mnou měl ze čtyř kytek jen jednioho samca, zbytek samice. Já mám ze tří kytek tři samce. To bude spíš smůla :(
o na tvoje kytky (fotky) se těším. Uvidíme jak se ti vede.
Když už sme u toho nevíte někdo (pokud to tady čte víc lidí) jakej nej přípravek na svilušky. Já vím je to tady mnohokrát, ale já bohužel poslední dobou těžce pracuju a na PC nemám vůbec náladu :( Ještě že zítra s tou prací končím, meruňky mně už lezou krkem. V pátek nafotím tu moju jednu samičku :)
Dneska jsem se byl podívat na pole. Kámošova kytka (největší) byla zlomená. Otázka je zda byla zlomena záměrně člověkem či zvířetem, čí nezáměrně zvířetem. Košatej vršek ležel vedle. Přeříznutý to nebylo, spíš to vypadalo na to, že to něco ukouslo. I hope...
Nicméně letos mě trošku pronásleduje smůla. Zhruba z deseti kytek který jsem si předpěstoval, do téhle doby přežili už jenom dvě. Jsou to kytky od Timea, čímž se trošku omlouvám, že se k nim přistupoval zezačátku trošku zdrženlivěji ;) . Teď jsou sice trošku menší než mohly být, ale velikost není vše :) ;) Jen jedna kytka z čeledi California Orange mně zbyla a ta je napůl s kámošem. Vrátil jsem mu ji, protože se mu stalo výše uvedené. Mno foťák jsem dneska s sebou neměl, vyfotím příště. Ale vězte, že Californie už zvesela kvetou a jeden time jim dýchá na záda. druhýho timea tato fáze zatím čeká.
Mno su trochu zhulenej a v ledničce se povaluje skvěle studenej těstovinovej salát od mýho otiecka. Takže to du prozkoumat ;)
.
.
na listech se mně vyskytlo toto. Ví někdo co to je? Díky

Všechny fotky jsou tak týden starý, takže teď už sou kytky zase o něco větší :)
CO si vesele kvete, oproti minulé fotce, je tady vidět zvětšení pálek.
Mno tak oba dva tajmíci jsou holky, teď už je to jasný.
Začal kvést už i ten malinkatej, o kterým jsem si myslel, že v žádným případě nepřežije to nešetrný zaštípnutí lesní zvěří.

Na prvních dvou obrázcích je větší time. Na druhých dvou je ten menší "zakrslík" :D
lipi
Smůla je už to že outdoor vždycky nějaká ta smůla provází:-(
Jinak to co popisuješ o tý zlomený kytce sem měl uplně přesně to samý myslm si že to je od srnky...... A vypadá to že ty čubky dou po těch největších kytkách protože u mně to bylo taky tak.....
Pěkně se ti to vyvílí, tak snad si to i sklidíš.
Měj se
Tak, paličky se oproti minulým fotkám trošku zvětšily. Kytky jsou ale malý, ale na ten maturitní ročník budou stačit a když ne, snad se nic nestane :)
Kytek mám s kámošem celkem 4. Z toho dva jsou TIME a dvě jsou Californie. Jednu Californii mám s kámošem napůl, protože moje californie byly všechny samice.
pár fotek
paár fotek
bBoOrReE
..nooooo!pekne ti to chlpati.
(vonia?):)k
Hellboy
To me ta california celkem prekvapuj, ze tak brzo kvete...je to cisty nebo uz preprc ??

Jinak to na tech listech sou trasnenky...ale venku bych to neresil, je neco sezere... :)
trasnenky uz sou zerany :) fakt samy zmizely, coz je jedine dobre. California me taky prekvapila, ze kvete tak brzo.Tento tyden uz se chystame sklizet. Uz sme to totiz kontrolovali zehem, jednu takovou skomirajici palku a bylo to vic nez prizinivy. Jinak California by to mela byt cista, pestovana tady v cesku 5 let. Akorat mne na ni zarazilo, jakou mela pravdepodobnost samcu, to me trochu zklamalo :)
W3m3n0
jenom cumim, moc pekny. K leti
Zdravím Vás, takže dneska sem se rozhodl ukončit život mým rostlinkám. Všechny sem je sklidil.Na některých se totiž objevili ulomený (ukousnutý, zaštipnutý) větvičky, takže sem si řekl, proč čekat na to, až to někdo sklidí za mě. Mám toho hrozitánsky malinko a vůbec mně to nebude stačit :) ale co, hlavně že sem sklidil a na chvílu bude co hulit. Navíc California vypadá velmi pěkně.

NABÍDKA
Kdyby měl někdo zájem o semínka Californie Orange, nechť dá vědět. Na

private message (PM) .Chtěl bych je vyměnit za nějakou jinou odrůdu.

Technický parametry Californie Orange
měla by mít velmi nízkej obsah CBD
Tenhle vzor má být údajně koupenej v roce 1999 v hollandu jako řízek
semínka jsou oprcaný samcem CO, stalo se to kámošovi (letos)
výskyt samců 5z11 (ani jeden hermafrodit)
některý kytky měly docela malej vzrůst (ty velký nepřežily, buď je něco ukouslo, nebo to byli samci)
takže jak vidíte vypadá to ne velmi nestabilní genetiku
High californie mě překvapil svou silou, škoda je, že je spíš takovýho uzemněovacího charakteru, mně tak připadá, spoustě lidem ale ne a smějou se po ní jak zběsilí :) Každopádně, kdybych kytky nesklidil tak brzo, mohly být ještě lepší. no jo, nedalo se ale nic dělat.


SEMENA JSOU UZ ZAMLUVENA

Semínek nebude moc, něco kolem 15 seeds.
bBoOrReE
Cau kamo zatial mam k dispozicii minulorocne semena z tejto noname odrody.
Nechces noname,ale toto je fakt NONAME!!
..poslem ti aj ochutnavku(mam uskladnenu este malu flasticku)
..bolo toho fakt moc.:)
Toho roku ju nemam,lebo zo 4semien vysli 4 samce. :(
Keby som bol kurva tak ti to nenapisem,ale to sa stane aj pri semenach zo shopu.
za 6 tvojich by som ti poslal 16 mojich + vzorku.
daj mi vediet..
nabsterman: zalíval jsem to prakticky jen když jsem to hnojil, kytky rostly totiž blízko potoka, takže měly dostatek vláhy, ale nevím, jestli ten dotaz byl směřovanej na mě. Každopádně, voda byla odstátá, minimálně 24hodin. Jestli je dobrá voda z vodnice nevím, ale pochybuju, že ty sračky co se tam zachytí,kytce nějak výrazně pomůžou. kdyby tomu bylo jinak, tak mě někdo opravte.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma