Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Cim rezat diry do skrine? - Klikni zde pro originální téma
Sinuhet
Jakym nastrojem rezete do skrini otvory pro ventilatory apod.? Primocarou pilou? Neexistuje neco jako rezaci kruzitko, ktere by se upnulo do vrtacky a vykrouzilo diru?
Dusann
jo existuje, je to nrmalni vrtak kterej upnes do vrtacky a na konci ma takovou pilu, presne jak rikas, takovy kruzitko...maj to v kramech jako je bau****obi, hornbach....
Sinuhet
Takze se naskyta otazka. Jak se ten nastroj jmenuje? :-)
Aryan
Ja to delam vrtackou. nadelam diry po obvodu huste vedle sebe a pak to jen vyrazim ven a zapiluju pilnikem ....
Dusann
2 sinuhet, to fakt neutsim, ale kdyz reknes tomu panovy(nebo slecne) ze potebujes vrtak do dreva aby sis udelal velkou diru vrtackou tak ti opmuze...urcite, nebo to de pilou sukalkou, a nebo jak rika aryan...coz je taky v pohode...
Ant
hale ten nástroj (nástavec) mam vyfocenej tady : http://grower.cz/forum/showthre...?threadid=10798

..... snad to pomůže :)
Kecniw
ant: to je vono ale myslim ze tam nebudou moc velky prumery (trebas na euro) mám doma dva (jeden na H čili na nic) max je myslim 8 cm pruměr.Ale treba se delaj i vetsí.Dyž se tim reže do dřeva chce to docela sílu v rukách i v tom co vnich držíš.řezal sem stim diry do dřevotřisky na kabely ke kompu a bateriovkou bych to urcite nezvlád.Jinak to samí existuje i do zdi =)
aaaaa
přímočará pila kámo
jaydee
DARLOR... vola sa to vykruzovac :)
hary
vezmy sekeru milý lojzo milý lojzo sekeru
inf3cti
ja som to poriesil tiez tak, ze som proste zobral 6mm vrtak, nakreslil som si, ako ma buduca diera vyzerat, a po obvode som tesne vedla seba navrtal dierky, vrtakom som v nich mierne kyval (po obvode velkej diery), aby medzi nimi ostalo co najmenej materialu. Potom som vzal pilovy list na kov (pilovy list na drevo ma velmi velke zuby a bez ramu by sa moc ohybal), a cely kruh som nim prebehol a prerezal tie posledne kusky materialu, co ostavali medzi dierkami. potom som to este zacistil rasplou. postup jednoduchy a ucinny, s jednoduchymi nastrojmi si urobim dieru aku velku chcem - nemusel som kupovat za par kil kruhovy vrtak s PEVNYM priemerom.
Ant
Ale tady ty věci "výkružníky" na vrtačku nemaj pevnej průměr je nastavitelnej takovejma lamelama ... o libovolném průměru :)
inf3cti
hm hm hm, volitelny priemer, to uz znie ovela lepsie. ale aj tak - niekde to maximum ma - a na udrzdanie asi bude tiez treba nejaky ten stol so svorkami, alebo aspon pevnu ruku. ja som urobil do 2 cm hrubej drevotriesky 12cm diery zasranou akumulatorovou vrtackou v podstate na kolene.
fakt som chodil zufaly po hornbachu a zizal na ceny tych vykruznikov - ale ked ma napadlo toto, skoro som poskocil ;)

uznavam, je to amatercina, a oproti preciznemu dielenskemu opracovaniu sa to nechyta, muselo by to byt presne vyvrtane a vybrusene, aby ta diera bola aspon zhruba kruhova - mne to nastastie takto v pohode stacilo.
jaman
to co ukazal Hlava ,take poznam , ale tych je dosť , vyzera to ako vykrajovač na cesto , kamarat je totalny kutil ten ma uplne všetko..
Sinuhet
Vykruzovac nastavitelny cca 2-15 cm za cenu myslim neco pres stovku.

http://grower.cz/forum/showthread.p...6589#post166589
Happy
Ja mam koupeny z Hornbachu sadu ozubenejch kruhu na to.... Vypada to tak ze je vrtak asi osmicka kterej se prostrci takovym tacem kterej se uprostredstahne az do toho vrtaku aby se to ani nehlo a na tom tacu sou drazky na ty plechy-ty plechy sou proste normalne zatoceny a na konci maj maly zuby jako pila... Bylo jich tam asi 5 velikosti, ale jinak maj ruzny velikosti a ruznou kvalitu. Me to stalo kolem 120 Kc.
Lukasheck
Hollister: 75? Tak to tam hnedka letím... THNX za tip, idu podpořit bobra...
Lukasheck
citace:
Původní příspěvek od Hlava
coze 75korun , to sou z**** sem to cáloval pred par lety za 450kč !!!! :eek: .... fucking corporace :vampire: :vampire:


Jo jo, to je život...
jacquelin
když se v jakékoliv domácí dílně nebo stavebninách zeptáš na "vykružovák" tak ti všichni dají to co potřebuješ. ceny jsou od 100 do 500 kč. problém je v tom, že ten za 100kč ti udělá do lamina tak 1-2 díry a pak ti určitě praskne (rozhodně ho nekupuj je to podvod pro pitomce.:flamer: ) a dávat 500 kvůli pár dírám (max. prům cca 12 cm) je zbytečnost.
Moje rada je kružítko nebo šablona, vrták 6 mm a el. pila
:punk:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma