Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cao ante , jedu ted s jednou 100w kokos drip s uplnym minimem (vetraky) .. privod jenom pasivne ,odtah nemam a na vybojku foukam vetrakem od zdroje a prekvapuje mne to.po mesici v kvetu nevypada grass vubec spatne,takze jsem zvedavej jak ti to vykvete.
grow up
hmmm já mam s teplotou trošku problémi páč tam sou ty paďiny dvě takže topěj o 106 . Přítah mam taky pasivní . Teď mam dva větráky který to ještě ofukujou ( zářivky ) a ty dva na odtah + jeden na ofukování rostlinek ....... no je jich tam dost ale pod 30 se nedotanu
Tak takhle to vypadalo před cca 14 dny .... a až mi moje přítelkyně vrátí baterky do foťáku tak vám sem postnu nové fotozz .... možná budete překvapeni .. (možná taky ne )
Takže tady máme aktuální fotečky z vnitřku takže nejdříve jeden pohled na Celej Room
2) Bližší pohled na vnitřek
3) Detajlek na druhou moji favoritku
4) Nějaké vrcholky
.... PS: Děkuji za vrácení baterek broučku
Edit : až se serwer dá dohromady zatim to nějak blbne soory
mam dotaz ohledne tech vetraku. jedu sice 400, ale v pomerne velkym roomu, kde musim v chladnejch obdobich odtahovat mene, aby mi to sodik vytapel a v teple zase poradne valit, abych to uchladil.
Pouzivam system nekolika PC vetraku a v ruznejch obdobich je mam na ruznejch trafech, ale nelajznul jsem si to napalit na vic nez 16V...pak vetracky jedou jak sileny.
Jestli jsem to dobre pochopil, jedes 12V vetraky na 24 voltech. Mohl bys mi prosim poslat parametry toho trafa, co Ti dela 24V(kolik ma max. v A, jestli to tam nekde najdes) a jakej odber v A dohromady maji vetraky. Jaka je zivotnost vetraku, pri tomhle zatizeni?
Hrozne rad bych to pres letni vedra poradne osolil a mam tady zdroje na 24V/1,5A, jen se bojim to pustit na 12V vetraky.