Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
:D první kyti... 600w, hlína, bb,bg,nb - Klikni zde pro originální téma
hemperoid
:) se jdu taky pochlubit... ještě před pár týdny jsem dělil hulení na hašiš, skunk a českou trávu... pak jsem se rozhodl, že už to nikdy nebudu kupovat... sedl si k netu... koukl se na grower... :) a dál už to bylo rychlý

takže první nesmělej pokus:

domeček:
1,3 x 1,4 x 2,0 m, kovová konstrukce
odrazová fólie (ufff… sestavovat to a lepit ve výklenku o pár čísel širším… takhle nějak se asi slepujou lodě ve flaškách?)

pokojíčky:
asi 10l(?), substrát atami kilomix, na dně keramzit

obyvatelé:
4x nebula, 3x bogglegum a 3x borůfka
byly to prý takový zbytkořízky, ale už jsem prostě nevydržel čekat…
:) dík za ně nejmenovanýmu členovi

strava:
pro děťátka rhizotonic, dospívajícím teď ata-organics growth-c

podmínky:
světlo 600 w osram plantastar
teplo den asi 27°C, noc asi 18°C, vlhko 50-60%
vzduch dovnitř přes filtr zvlhčovače a pár děr
ven přes uhlíkovej filtr a ufo 475m2
větřík simulovanej otáčivým větrákem
hemperoid
bych málem zapomněl... foceno 24. den

snad jakžtakž přežily mou začátečnickou péči… za začátku mi pár dnů trvalo, než jsem dostal vlhkost na 70%… tak byly trošku zaražený.

a taky jsem moc horlivě rosil i přes den… někde jsem tu čet, že když na ně foukám, tak můžu… ale pod 600w nedoporučuju… jsem je asi malinko spálil

eee... a taky jsem sadil malinko zhulenej... by to teda kyti mohly ocenit, ale nějak si nepamatuju, jestli jsem na ně byl dostatečně něžnej

jo… a tu nemám ještě skoro žádný příspjefky… protože než jsem se zeptal, tak jsem nejdřív vždycky hledal… a vždycky našel. :) takže díky groweru a vám všem... nebo aspoň nejmíň pár desítkám z vás všech

zatím jsem neměl to srdce na ně vzít nůžky… :) …a možná ani nevezmu... co myslíte?

:D a samozřejmě si rád přečtu jakýkoli připomínky kritiky návrhy doporučení rady a poznámky
hemperoid
ještě dva obrázky...

:) týhle první je u mě zatím asi nejlíp... nebejt při sázení trošku zhulenej, mohl jsem vědět, i co je zač... bogglegum?

:( no a tý druhý se moje péče zatím moc nelíbí... ale jsem na ni hodnej ;) a snad ji ukecám, aby se konečně už trošku vytáhla a rozevřela
virgill
respeck 2 hemperoid`s flowers... fuckt moc pekny. kdyztak prihod fotky technickeho zazemi (lampa, odtah, simulator vetru).
jestedman
zda se mi to trochu maly - 1,4 x 2,0 na deset kytek :?
psilos
to hemperoid : vypadá to, že to kytky rozdejchaly i když na 24 dnů růstu jsou celkem malinkýa že teď začínaj pěkně růst. Za chvíli budeš profík, je vidět, že se do toho pořádně zažral a svým drobečkům dopřáváš komfort pěknýho ubytování a super jídla.Podle mýho je ta nejvitálnější kytka BG, už jen podle toho, jak se sama větví. Zkus se mrknout na firming (zastřihávání lístků nových výhonků), myslím, že u Nebuly to budeš potřebovat, ona se sama tak dobře jako BG nevětví. Pokus se držet všechny modely ve stejný výšce, pomocí např.kolínek se snaž je hnát do šířky tak, aby byl zaplněnej celej prostor a tím i na 100% využitý světlo.
to jestědman: čti pořádně, rozměry jsou 1,3x1,4 -podle mě je to na 10 kytek akorát, záleží, jak si je nechá vyrůst. Já měl rozměr cca 1,1x1,2 a měl tam 10 kytek a po max. 11-ti dnech růstu přepnul na qět a i tak jsem tam měl jungly na mačetu.
hemperoid
to psilos: ;) už zas tak "malinký" nejsou... jsem se na stříhání a fim koukal, ale pořád se mi do nich nůžkama ani kolínkama nechce... nevětví se dost samy?

to virgill: dííík... jsem zatím techniku nefotil - není se čím chlubit, žádnej hoummejd, vše je nejjednodušší, nejrychlejší ;) a nejdražší varianta - nákup v growshopu. ale to teda napravím a příště přidám i tyhle fotky

to Franta: jojo, i podle mých zhulených sadících záznamů je to bg...

:D a díky všem za zelený puntíky... jsem je objevil až teď
hemperoid
:) jsem to znovu vyblejsknul 14. den po přepnutí a přidal i pár fotek techniky...

:( a za pár dalších dnů jsem to docela pos***... jsem je šel 17. den zalít těsně před zhasnutím, přepnul jsem čudlík na hodinách na furtsvjetlo a idiot ho zapomněl přepnout zpátky... takže měly 60 h světla v kuse... pak jsem jim nechal 24 h tmu a vrátil to zpátky na 12/12... jsem se jim pak omlouval, ale... jak moc myslíte, že jsem je zblbnul?
hemperoid
:) a takhle holky vypadaj teď (den 41)... snad docela přežily to dvouapůldenní slunění... i když vlastně nevím, od tý doby do vejšky skoro neporostly.. ale i tak se mi líbí:D

btw. je úžasný pozorovat na vlastním políčku něco, co jsem předtím viděl jenom na fotkách... já totální panic jsem poprvý viděl živou kyti, když jsem z igelitky vybalil řízky a začal sadit :smoker:

jo... sorry za to sodíksvjetlo na fotkách, ale jsem se nějak neodvážil říct sousedům, aby mi je ze sklepa pomohli vytáhnout ven na focení :)
olo
pekne pekne na poprve se zda vydarile me se to takhle povist poprvi HHmm
S.M.L.
Máš to hrubý, jen pls trochu trochu uprav velikost fotek, pak to bude lepší pokoukáníčko :)
psilos
vypadá to dobře. Velikost fotek klidně nech, alespoň jsou vidět detaily, snad si to každej zmenší, jestli chce, ne?? Všechno je v pohodě, myslim, že Ti to roste dobře. Paličky by se měly ještě trochu nafouknout .To nejzralejší bude BG, pak N a těsně poslední bych tipnul BB, tak to zkoukni, když už jsem to já pomíchal.
Technika je fajn, ale až budeš dělat upgrade( a podle Tvýho nadšení usuzuju, že se budeš snažit dosáhnout dokonalosti) tak určitě pořiď stínidlo s odtahem, nejlíp nějakej typ cooltube, budeš pak moct svítit ještě blíž bez hrozby připečení vršků.
keep growin'
Growie
Zdarec, to stim NON-STOP svicenim se mi stalo nedavno taky /ale v kvetu/. Zapojoval jsem cooltube , rozvitil jsem to abych se podival jestli to slape. Kochal jsem se jak je to super,pak jsem prisel za 2dny a zjistlil jsem ze tam mam MANUAL ON. Dal jsem jim den pauzu a taky to zmakli. Jinak ti to rozte hezky.. do zacatku K4U!
hemperoid
growie: dík za info, se mi to taky stalo v kvjetu... kyti to rozdejchaly, případnej vliv na výnos nemám na poprvý šanci poznat

psilos: svjetlo mám asi tak 35-40 cm nad kytičkama... dost jim foukám, takže teplota je max. tak 30... když pořídím kůltjůb a dám to níž, kyti pod svjetlem se budou mít líp, ale nebude to vadit těm krajním?

all: :D dík za zelený puntíky
hemperoid
Bambulion: tyyyjo... naskočil mi druhej čtverec... :) máš u mě prémiovej vzorek... šišky od hemppanice
psilos
no tak to máš to světlo akorát, pokud to uchladíš, tak se na cool tube vyprdni. Jasně, že by krajní měly kecy!!!
C.R.E.A.M.
Moc hezký na první grow. Holt když člověk trochu čte tak se vyhne spoustě začátečnickejch blbostí a výsledek stojí za to.

V růstu by nepřetržité světlo nemělo vadit, stalo se mi to několikrát ale v květu se nejspíš trochu popletly, určitě pozoruješ že trochu povyrostly... a možná jim zrání potrvá a chvilku déle.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma