Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » :D první kyti... 600w, hlína, bb,bg,nb
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
hemperoid
Nový Člen

Karma uživatele hemperoid - 83% PěstitelskáKarma uživatele hemperoid - 83% Pěstitelská

Organika :o) první kyti... 600w, hlína, bb,bg,nb Příspěvek č. 1

se jdu taky pochlubit... ještě před pár týdny jsem dělil hulení na hašiš, skunk a českou trávu... pak jsem se rozhodl, že už to nikdy nebudu kupovat... sedl si k netu... koukl se na grower... a dál už to bylo rychlý

takže první nesmělej pokus:

domeček:
1,3 x 1,4 x 2,0 m, kovová konstrukce
odrazová fólie (ufff… sestavovat to a lepit ve výklenku o pár čísel širším… takhle nějak se asi slepujou lodě ve flaškách?)

pokojíčky:
asi 10l(?), substrát atami kilomix, na dně keramzit

obyvatelé:
4x nebula, 3x bogglegum a 3x borůfka
byly to prý takový zbytkořízky, ale už jsem prostě nevydržel čekat…
dík za ně nejmenovanýmu členovi

strava:
pro děťátka rhizotonic, dospívajícím teď ata-organics growth-c

podmínky:
světlo 600 w osram plantastar
teplo den asi 27°C, noc asi 18°C, vlhko 50-60%
vzduch dovnitř přes filtr zvlhčovače a pár děr
ven přes uhlíkovej filtr a ufo 475m2
větřík simulovanej otáčivým větrákem

Naposledy upravil hemperoid 23-04-2004 v 18:21 PM

Old Post 19-04-2004 v 15:59 PM
hemperoid je offline   Profil uživatele hemperoid   Find more posts by hemperoid   Foto galerie člena hemperoid   Click here to Send hemperoid a Private Message   Add hemperoid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hemperoid
Nový Člen

Karma uživatele hemperoid - 83% PěstitelskáKarma uživatele hemperoid - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

bych málem zapomněl... foceno 24. den

snad jakžtakž přežily mou začátečnickou péči… za začátku mi pár dnů trvalo, než jsem dostal vlhkost na 70%… tak byly trošku zaražený.

a taky jsem moc horlivě rosil i přes den… někde jsem tu čet, že když na ně foukám, tak můžu… ale pod 600w nedoporučuju… jsem je asi malinko spálil

eee... a taky jsem sadil malinko zhulenej... by to teda kyti mohly ocenit, ale nějak si nepamatuju, jestli jsem na ně byl dostatečně něžnej

jo… a tu nemám ještě skoro žádný příspjefky… protože než jsem se zeptal, tak jsem nejdřív vždycky hledal… a vždycky našel. takže díky groweru a vám všem... nebo aspoň nejmíň pár desítkám z vás všech

zatím jsem neměl to srdce na ně vzít nůžky… …a možná ani nevezmu... co myslíte?

a samozřejmě si rád přečtu jakýkoli připomínky kritiky návrhy doporučení rady a poznámky

Naposledy upravil hemperoid 19-04-2004 v 17:07 PM

Old Post 19-04-2004 v 16:15 PM
hemperoid je offline   Profil uživatele hemperoid   Find more posts by hemperoid   Foto galerie člena hemperoid   Click here to Send hemperoid a Private Message   Add hemperoid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hemperoid
Nový Člen

Příspěvek č. 3

ještě dva obrázky...

týhle první je u mě zatím asi nejlíp... nebejt při sázení trošku zhulenej, mohl jsem vědět, i co je zač... bogglegum?

no a tý druhý se moje péče zatím moc nelíbí... ale jsem na ni hodnej a snad ji ukecám, aby se konečně už trošku vytáhla a rozevřela

Old Post 19-04-2004 v 16:25 PM
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

respeck 2 hemperoid`s flowers... fuckt moc pekny. kdyztak prihod fotky technickeho zazemi (lampa, odtah, simulator vetru).

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 19-04-2004 v 17:45 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

zda se mi to trochu maly - 1,4 x 2,0 na deset kytek :?

Old Post 19-04-2004 v 18:05 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

to hemperoid : vypadá to, že to kytky rozdejchaly i když na 24 dnů růstu jsou celkem malinkýa že teď začínaj pěkně růst. Za chvíli budeš profík, je vidět, že se do toho pořádně zažral a svým drobečkům dopřáváš komfort pěknýho ubytování a super jídla.Podle mýho je ta nejvitálnější kytka BG, už jen podle toho, jak se sama větví. Zkus se mrknout na firming (zastřihávání lístků nových výhonků), myslím, že u Nebuly to budeš potřebovat, ona se sama tak dobře jako BG nevětví. Pokus se držet všechny modely ve stejný výšce, pomocí např.kolínek se snaž je hnát do šířky tak, aby byl zaplněnej celej prostor a tím i na 100% využitý světlo.
to jestědman: čti pořádně, rozměry jsou 1,3x1,4 -podle mě je to na 10 kytek akorát, záleží, jak si je nechá vyrůst. Já měl rozměr cca 1,1x1,2 a měl tam 10 kytek a po max. 11-ti dnech růstu přepnul na qět a i tak jsem tam měl jungly na mačetu.

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 20-04-2004 v 07:04 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hemperoid
Nový Člen

:o) update... Příspěvek č. 7

to psilos: už zas tak "malinký" nejsou... jsem se na stříhání a fim koukal, ale pořád se mi do nich nůžkama ani kolínkama nechce... nevětví se dost samy?

to virgill: dííík... jsem zatím techniku nefotil - není se čím chlubit, žádnej hoummejd, vše je nejjednodušší, nejrychlejší a nejdražší varianta - nákup v growshopu. ale to teda napravím a příště přidám i tyhle fotky

to Franta: jojo, i podle mých zhulených sadících záznamů je to bg...

a díky všem za zelený puntíky... jsem je objevil až teď

Naposledy upravil hemperoid 23-04-2004 v 18:10 PM

Old Post 23-04-2004 v 14:25 PM
hemperoid
Nový Člen

update 2 Příspěvek č. 8

jsem to znovu vyblejsknul 14. den po přepnutí a přidal i pár fotek techniky...

a za pár dalších dnů jsem to docela pos***... jsem je šel 17. den zalít těsně před zhasnutím, přepnul jsem čudlík na hodinách na furtsvjetlo a idiot ho zapomněl přepnout zpátky... takže měly 60 h světla v kuse... pak jsem jim nechal 24 h tmu a vrátil to zpátky na 12/12... jsem se jim pak omlouval, ale... jak moc myslíte, že jsem je zblbnul?

Old Post 15-06-2004 v 13:11 PM
hemperoid
Nový Člen

update 3 Příspěvek č. 9

a takhle holky vypadaj teď (den 41)... snad docela přežily to dvouapůldenní slunění... i když vlastně nevím, od tý doby do vejšky skoro neporostly.. ale i tak se mi líbí

btw. je úžasný pozorovat na vlastním políčku něco, co jsem předtím viděl jenom na fotkách... já totální panic jsem poprvý viděl živou kyti, když jsem z igelitky vybalil řízky a začal sadit

jo... sorry za to sodíksvjetlo na fotkách, ale jsem se nějak neodvážil říct sousedům, aby mi je ze sklepa pomohli vytáhnout ven na focení

Old Post 15-06-2004 v 13:29 PM
olo
Stálý Člen

Karma uživatele olo - 6% PěstitelskáKarma uživatele olo - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

pekne pekne na poprve se zda vydarile me se to takhle povist poprvi HHmm

zivot je jen jeden uzij ho naplno

Old Post 15-06-2004 v 19:28 PM
olo je offline   Profil uživatele olo   Find more posts by olo   Foto galerie člena olo   Click here to Send olo a Private Message   Add olo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.M.L.
Stálý Člen

Karma uživatele S.M.L. - 85% PěstitelskáKarma uživatele S.M.L. - 85% PěstitelskáKarma uživatele S.M.L. - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Máš to hrubý, jen pls trochu trochu uprav velikost fotek, pak to bude lepší pokoukáníčko

Libóóóóózní špek!!!

Old Post 16-06-2004 v 09:33 AM
S.M.L. je offline   Profil uživatele S.M.L.   Find more posts by S.M.L.   Foto galerie člena S.M.L.   Click here to Send S.M.L. a Private Message   Add S.M.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

vypadá to dobře. Velikost fotek klidně nech, alespoň jsou vidět detaily, snad si to každej zmenší, jestli chce, ne?? Všechno je v pohodě, myslim, že Ti to roste dobře. Paličky by se měly ještě trochu nafouknout .To nejzralejší bude BG, pak N a těsně poslední bych tipnul BB, tak to zkoukni, když už jsem to já pomíchal.
Technika je fajn, ale až budeš dělat upgrade( a podle Tvýho nadšení usuzuju, že se budeš snažit dosáhnout dokonalosti) tak určitě pořiď stínidlo s odtahem, nejlíp nějakej typ cooltube, budeš pak moct svítit ještě blíž bez hrozby připečení vršků.
keep growin'

psilos
a zrak mám výtečný....

Naposledy upravil psilos 17-06-2004 v 08:33 AM

Old Post 17-06-2004 v 08:27 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Growie
Stálý Člen

Karma uživatele Growie - 60% PěstitelskáKarma uživatele Growie - 60% PěstitelskáKarma uživatele Growie - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Zdarec, to stim NON-STOP svicenim se mi stalo nedavno taky /ale v kvetu/. Zapojoval jsem cooltube , rozvitil jsem to abych se podival jestli to slape. Kochal jsem se jak je to super,pak jsem prisel za 2dny a zjistlil jsem ze tam mam MANUAL ON. Dal jsem jim den pauzu a taky to zmakli. Jinak ti to rozte hezky.. do zacatku K4U!

Old Post 18-06-2004 v 12:57 PM
Growie je offline   Profil uživatele Growie   Find more posts by Growie   Foto galerie člena Growie   Click here to Send Growie a Private Message   Add Growie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hemperoid
Nový Člen

Příspěvek č. 14

growie: dík za info, se mi to taky stalo v kvjetu... kyti to rozdejchaly, případnej vliv na výnos nemám na poprvý šanci poznat

psilos: svjetlo mám asi tak 35-40 cm nad kytičkama... dost jim foukám, takže teplota je max. tak 30... když pořídím kůltjůb a dám to níž, kyti pod svjetlem se budou mít líp, ale nebude to vadit těm krajním?

all: dík za zelený puntíky

Old Post 19-06-2004 v 16:37 PM
hemperoid
Nový Člen

Příspěvek č. 15

Bambulion: tyyyjo... naskočil mi druhej čtverec... máš u mě prémiovej vzorek... šišky od hemppanice

Old Post 19-06-2004 v 16:44 PM
psilos
Podporující Člen

Příspěvek č. 16

no tak to máš to světlo akorát, pokud to uchladíš, tak se na cool tube vyprdni. Jasně, že by krajní měly kecy!!!

psilos
a zrak mám výtečný....

Old Post 02-07-2004 v 12:59 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás