Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Bubbler jednoduše a levně / pro začátečníky - Klikni zde pro originální téma
sOs
sufan:
zrejme to su 15Kg nadoby od primelexu, alebo pod. Myslis, ze ta velkost tej nadoby pre dokonca 2 planty bude postacujuca?
Zacinam bublat, preto ma zaujima nazor. Ja davam jednu taku nadobu pre jednu plantu.
Dikz, cau
OXI
myslim že je už tady jednou takovej thread je
sOs
Sufan:
Ok, takze to zvazim este. Ja mam 150W. A teraz som dostal mensiu dilemu. Nechat kazdu plantu osobitne (nadoby mam tie iste ako ty), alebo dat dve nadoby a 4ry planty ?
robos
2 sufan:

super, takych threadov tu moze byt aj viac v pohode, pri kazdom sa da konstruktivne debatovat a to je good, davam kacku za snahu a nedaj sa odradit:wink:
sOs
sufan: este malickost, ked do veka bubbleru vlozis kvetinace s rastlinami, tak voda v nadobe je asi 2 cm pod dnom vlozeneho kvetinaca. Cize objem vody v nadobe od primalexu ma sotva 10L :(
Vychadza mi to na 8L pre dve planty, preto ta dilema.. Ak by to bolo aspon 10 aj s vlozenymi kvetinacmi do veka bubbleru, tak ok, ale takto...ok, este to zvazim. Zatial dik, cou
duplo
no ja si myslim ze zakladani duplicitnich threadu by se melo trestat...
Zbytecna akce(nic proti tvemu vyhuleni a uletu,ale bud trochu soudnej jo?)
koupala
Duplo je zly, bezcitny a kruty ;) Sufan se snazil a ty ho takhle kritizujes.Kdyz uz to tady bylo,je to jen dobre,cim vic informaci tim lip.Spis bych to vsechno shrnul do jednoho tematu,mohlo by se to treba jmenovat "Bubbler jednoduse a levne stokrat jinak"
:beer:
duplo
koupala nee ja ho nechci zas tak prudit jen bublak je uz jasne a do detailu rozebranej,ale jinak pohoda :) foto sou moc nazorny..
SUFAN dobra A VELMI NAZORNA prace,jen tak dal!!!!!!CO CECH TO MUZUKANT - CO CECH TO ZAHRADNIK.NEBOLI ZLATA CESKA HLAVICKA A RUCICKY DOKAZOU ZAZRAKY.
duplo
tak za prve mam pravo si napsat svuj nazor a za druhe kdyz se podivas do FAQ tak najdes tohle http://grower.cz/bubbler.html a to je dostatecne nebo ne??Na to ze servr skoro nejede ho docela ZASIRAS!!
tak tak
zdar pesteni a ne prudeni

p.s. "Vim o tom ze je tady spousta lidi, co na hledani sere, nebo nekteri novacci nevedi,jak hledat." -- tak tohle asi nemyslis vazne ne??Jestli nekoho "sere" hledani ,tak to uz se sem rovnou muze psat vsechno znovu a znovu...a porad dokola
duplo
jasne šušňane tes se na moje prispevky

de o to ze ja se taky nehadam..jen sem ti napsal svuj ,ikdyz ne zrovna pozitivni ,nazor.Tak si to tak neber jo?

tvuj bublik je gut
oustrof
to: SUFAN
Dobry jen jedna věc : tu diru pro hadici bych nedělal do víka ale z boku kýble těsně pod víko (když budeš vymejvat kýbl nebo sprchovat kytky nebo s nima jinak manipulovat strašně tam ta hadice vadí).
Další věcí je vzduchovadlo elite. To je fajn ale objevil sem v obi na roztylech takový lepší nevim jak se to menuje, ale je za podobnou cenu a je tag vo 2 třídy tišší než elitáři. Ideální pro někoho gdo vedle kytek usíná.
oustrof
To joo, ja mam ale kameny přidělaný přísavkou ke dnu agdyš lezu do kyble tag se tam ta hadive hrozně vysírá, plete do kořenů atag, takhle sundam kytky fklidu si je přendam na jinej kýbl, dam jim sprchu a pak zpátkydo rostogkhu.
StoneBud
Doporucuji kompresorky unistar , elite stojej za velkej prd
tralala
Ahoj Sufan! Znicila som 6 rastlin :(( Mam posledne 2 semena, rozhodla som sa vyskusat to s bublerom. Par otazok, dufam ze Ti slovencina nevadi.. Male seneno praimo do kvetinaca? nevypadne? neutopi sa? A co s tou hadicou, kam s tym druhym koncom, blbe otazky, ale uz nechcem nic pokazit, tak Ti radsej pisem. Mam ich aj zalievat, myslim aspon zo zaciatku, kym nebudu mat korene vo vode..?
DYZY
tralala to semínko si nech nejdřím v kapesníku naklíčit nech tu rostlinku trošku narůst a pak jí dej do bubleru akorád je to na prd že nevíš jestli je to samec nebo samice ja letos nakoupil rizky tak se nemusim mrcasit se samcema zatim se mejte cauves DYZY
tralala
ok, dik
masakr
no tak vysvětlený to tu je pěkně.......ale chtěl bych vědět trochu víc o tom roztoku...musim udržovat jenom ph??? nic jinyho se tam neleje???

a hlavně by mě zajímalo jak je to se svícením.....dík
For8
Jak je to se svícením u Bubbleru?
b779
To For8:
Svítí se stejně jako u hlíny......18/6 při růstu a 12/12 v květu.
robos
2 For8:

hej chlape, si tu novy, tak neprudim, ale tam v pravom hornom rohu mas link na "FAQ" tam mas odpovede na zakladne otazky: http://grower.cz/forum/misc.php?action=faq
Free
PLS : jak casto se ma menit ten roztok...??? staci jednou za 14 dni...??? ¨
Dik...
Jokerrr
citace:
Původní příspěvek od oustrof
To joo, ja mam ale kameny přidělaný přísavkou ke dnu agdyš lezu do kyble tag se tam ta hadive hrozně vysírá, plete do kořenů atag, takhle sundam kytky fklidu si je přendam na jinej kýbl, dam jim sprchu a pak zpátkydo rostogkhu.


ty ty koreny kytek sprchujes studenou vodou z kohoutku?? neuskodi jim to?? (nejaky soky a taaak... )
Zoidberg Dr.
No sice trosku pozde (pro tralala), ale spis nez klicit seminko a pak davat do keramzitu bych ho spis nechal vyklicit v maly kostce rockwallu. Vezmu rockwall, udelam do nej treba hrebikem 1cm durku (tak, aby byla svisla dirka po smeru vlaken!) a do ni prdnu seminko. Je to lepsi v tom, ze rockwall pak proroste korinkama a i kdyby nejaky keramzit poskodil, tak jich je uprostred rockwallu jeste hafo.....
Janghala
Zdarec mam dotaz jak casto se meni roztok?dik
Redneck
citace:
Původní příspěvek od Zoidberg Dr.
No sice trosku pozde (pro tralala), ale spis nez klicit seminko a pak davat do keramzitu bych ho spis nechal vyklicit v maly kostce rockwallu. Vezmu rockwall, udelam do nej treba hrebikem 1cm durku (tak, aby byla svisla dirka po smeru vlaken!) a do ni prdnu seminko. Je to lepsi v tom, ze rockwall pak proroste korinkama a i kdyby nejaky keramzit poskodil, tak jich je uprostred rockwallu jeste hafo.....

Já bych řekl, že se jedná o spíše o "rockwool", nežli o "rockwall". To jen upřesnění pro ty, kdo se ptali (aby se nešířila nějaká mlha :)).
Redneck
Jinak díky za téma. Myslím, že mi bubbler objasnilo daleko lépe (a názorněji), než je tomu v magazínu, takže se na hlášky o duplicitě vykašli. K+
Punkhead
Čus, nemužu nikde sehnat Rockwool. Dá se naklíčené semínko vrazit rovnou do keramzitu nebo je nějaká náhražka rockwoolu? Mám doma takovou tvrdou zelenou pěnu, do který se dávaj orchideje...
N3oM
cuz no hele nevim jestli je to vubec mozny pokud vim tak pro hydroponii je treba rizku ne? a seminko snad jen do hliny protoze si z ni bere ziviny z keramzitu si moc neveme..
JackEE
Určitě můžeš vrazit semínko do keramzitu - udělali sme to - kytka vyrostla asi 5cm a pak začala stagnovat (v destilce) po přihnojení kristalonem vyrešila jeko divá :) takže napřed bere živiny z vody a později z hnojiva :D
vlček
2 jackiee: v destilce zadny ziwiny nejsou tagze se daji brat jen z ziwnyho roztoku
Killer55555
zdarec, par pripominek, nazoru: 1. hadicka se da uchitit tak, ze udelas otvor uplen u kraje, tak ze je vlastne z poloviny otevrenej, takze hadicku muzes oddelavat jak chces.

2. s tim rockwoolem ze stavebnictvi nevim, nevim, uz sem se tady nekoho na to ptal(mam tuseni ze Sinuheta, ale jiste to nevim) a ten mi objasnil ze prave ten stavebni RW odpuzuje vodu, takze kiti asi nic moc
3. ostry hrany kvetniku se daj treba opalit

a este jedna zacatecnicka otazka, na kterou sem nenasel odpoved: Jaka voda se dava do bublaku? Obyc z kohoutku nebo co?

peace
Sinuhet
Killer: Z kohoutku odstata s hnojivem. Jen z vody by ty kytky nemely brat ziviny.
Killer55555
jj, hnojeni mi bylo jasny, ale hodne lidi tady psalo ze maji vodu 5.0 PH, a ze vodou z kohoutku to zenou nahoru, to ju mely jen odstatou?
Sinuhet
No pH doladis nejakym doladovacem, kyselinou, nebo zasadou. Jasne to jsem zapomnel.
Killer55555
nenene, fakt, ja nejsem uplne blbej, oni resili problem, ze zvisovali ph u CISTE(bez hnojky, upravatoru...)vody
Ke-Guglimugli
Myslím, že málokdo potřebuje ph syrové vody z kohoutku ještě zvyšovat.. Už jsem to někde psal, že čím dýl mi voda stojí, tím zásaditější pak je (ph >7). Jasně, že když ji překyselím, tak ředím právě tou odstátou..
Spíš nevím - a fakt jsem to tu nenašel, snad až na jeden-dva příspěvky - v jakém pořadí se ty věci do vody lejou.. Používam wuxal, obm, peroxid a kyselinky (když už se to jmenuje "jednoduše a levně") :)
KABUTO
slyšeli jste slova Bambulionova - Amen

Jste si jistý tim Ph 5.0 ??


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma