Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
J.Herer - doba kveteni ?! - Klikni zde pro originální téma
shaman
jak dlouho mohu ocekavat, ze budu zapnutej na kvet ?
probrowsil jsem thready a dost se to ruzni. Nekdo to ma 12/12 i 100 dni. U prodejcu semen (http://www.hanf-onlineshop.de/index...Jack_Herer.html) pisou dobu kveteni 50-70. Tak nevim. S cim mam pocitat ? jedu z rizku a po 30ti dnech jsem v cca 25cm prepnul z 18/6 na 12/12. Ted jsou cca 50-55cm a slusne kosate, spousta palicek vsude dokola. Hlina/perlit/kokos. Svitim 2x600W. Hnojim Plagron+Phytamin.CO2, destovka pH 5,8 upravena kys. dusicnou v rustu a fosforecnou v kvetu
Ma-li nekdo osobni zkusenosti, dekuji za info.
Vecer sem hodim podrobnou fotodokumentaci...
robos
uf, 2x600W to je narez:sun:, ni k veci, ludia na groweri vravia 100 a to maju realne overene, tak by som veril radsej groweru:wink:
shaman
no jo, ale ta diference CIA 60 / grower 100 je obrovska ! To prece neni mozny.
mib
100 dni je určite vela. Mnoho záleží aj na type ktorý máš vysadený ja som to ešte nikdy nenechal viac ako 8 týždňov, lebo potom sa strácalo THC. Treba sledovať najprv hnednutie fúzov a potom kryštáliky. Pri tvojom silnom osvetlení /aj ked nepíšeš ako velká je skriňa/ to musí byť do 60 dní hotová bomba.
hary
100 dní to je strašně moc já to jedu těch 65 dní ale řídím se pryskyřicí tak někdy je to díl děláš si zbitečně hlavu:-)
shaman
nedelam si VUBEC hlavu. Jenom se uz tesim.. :) Casu dost.... :)
shaman
uz je pozde. Vyfocíno sice mam, ale .... uz .........se......mi...........n...e...ch....c....e............................
sOs
all:
Ked uz je o tom rec, kedy by sa mala spravne zozat(sklidit) uroda? Mam namysli, ci je mozne to nejako podla krystalov a fuzov, odsledovat. Dik
shaman
takze :
1,4 - palicky vlastniho krizence Passion#1/White Shark - u kamarada jsme harvestovali a rozdelili moje policko, nebot se mi to tam uz neveslo .) --->NE ZE BY SE ZLOBIL :)
2 - tak to je ten JH, od ktereho si MOC MOC slibuju !! -->2x600W solo pro 5 Jenicku !! Kazdy den 3x menim pozice pod lampou - snad se pekne vsechno prosvetli - toto je foto ze vcerejska - dnes jsem to prostrihal a tedy trosku proluftoval a tak. Ocekavam poradny palice, tak jsem instaloval protiplisnove zabezpeceni - kadernicky susak :) s odpojenou spiralou a casovacem (priste foto)
3 - transportni vozidlo :) - nalozil jsem 12 kyti do svyho auta a pak jsem nenasel odvahu s timto nakladem prejet pres mesto :) Skovane v zaplechovane dodavce je urcite bezpecnejsi :)
S.M.L.
Já měl JH 63dní v květu a byl výbornej, silnej ale hodně speedovej, žádnej umrtvovák.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma