Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak dlouho mohu ocekavat, ze budu zapnutej na kvet ?
probrowsil jsem thready a dost se to ruzni. Nekdo to ma 12/12 i 100 dni. U prodejcu semen (http://www.hanf-onlineshop.de/index...Jack_Herer.html) pisou dobu kveteni 50-70. Tak nevim. S cim mam pocitat ? jedu z rizku a po 30ti dnech jsem v cca 25cm prepnul z 18/6 na 12/12. Ted jsou cca 50-55cm a slusne kosate, spousta palicek vsude dokola. Hlina/perlit/kokos. Svitim 2x600W. Hnojim Plagron+Phytamin.CO2, destovka pH 5,8 upravena kys. dusicnou v rustu a fosforecnou v kvetu
Ma-li nekdo osobni zkusenosti, dekuji za info.
Vecer sem hodim podrobnou fotodokumentaci...
100 dni je určite vela. Mnoho záleží aj na type ktorý máš vysadený ja som to ešte nikdy nenechal viac ako 8 týždňov, lebo potom sa strácalo THC. Treba sledovať najprv hnednutie fúzov a potom kryštáliky. Pri tvojom silnom osvetlení /aj ked nepíšeš ako velká je skriňa/ to musí byť do 60 dní hotová bomba.
takze :
1,4 - palicky vlastniho krizence Passion#1/White Shark - u kamarada jsme harvestovali a rozdelili moje policko, nebot se mi to tam uz neveslo .) --->NE ZE BY SE ZLOBIL
2 - tak to je ten JH, od ktereho si MOC MOC slibuju !! -->2x600W solo pro 5 Jenicku !! Kazdy den 3x menim pozice pod lampou - snad se pekne vsechno prosvetli - toto je foto ze vcerejska - dnes jsem to prostrihal a tedy trosku proluftoval a tak. Ocekavam poradny palice, tak jsem instaloval protiplisnove zabezpeceni - kadernicky susak s odpojenou spiralou a casovacem (priste foto)
3 - transportni vozidlo - nalozil jsem 12 kyti do svyho auta a pak jsem nenasel odvahu s timto nakladem prejet pres mesto Skovane v zaplechovane dodavce je urcite bezpecnejsi