Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Advanced Hydroponics - NATURAL POWER - Klikni zde pro originální téma
andula.thc
Čuste
neví někdo jestli je možné na českém trhu sehnat hnojiva Advanced hydrophonics.Nebo kontakt.
carlos
Z úst šéfa AH J. Jacksona mi bylo řečeno, že u nás v ČR budou k mání velice brzy. Zatím se čeká na registraci, kterou mají na starost Growman Plains. Oni také budou prozatím výhradní distributoři.
andula.thc
Díkes brachu,
Growman Plains už u nás fungují?
Náhodou - nemáš i nějaké zkušenosti co se použitelnosti těchto hnojiv pro přihnojování na hlíně týče. Já si myslím, možná milně, že by se tyto hnojiva daly klidně použít i při tomto způsobu pěstování. Já mám z hlíny asi lepší pocit. Carlosi, nevíš která z kyselin se dá použít pro snížení kyselosti vody - tuším že to je fosforečná, ale nejsem si jist. Jinak novinky co se papání týče - klidně se ozvi!!
JAH s tebou Andy
sodik
Čau nazdárek, chci se zeptat zda-li jde AH pro indoor kytky které jsou ve hlíně... mojim BB by to určitě prospělo :-)))

Kdo má s tím zkušenosti a mohl by mi poradit jak hnojit má můj velkej dík.. a K+++++

Dikas
dexmon
hnoji se 1/2 koncentraci oproti hydroponu
High_Land
Hnoji se 1/2 koncentrace oproti hydro.

takze takto: - na 1l vody, do hliny
- 3 slozky: Grow (G), Bloom (B), Micro (M)


rust - 0.75ml G, 0.4ml B, 0.4ml M
poc. kvetu - 0.4ml G, 0.8ml B, 0.4ml M
konec kvetu - 0ml G, 1.5ml B, 0.5ml M

Koncentrace se mohou mirne zvysit, kdyz je rostlina starsi a silnejsi. Ovsem pozor, radeji neprehanet. Me zkusenosti s AH veskrze pozitivni.
Sido
Ja to tam leju od oka, tak cca polevkova lzice kazde ze slozek do 10 litroveho kanstru a kytky rostou v pohode, jinak to mam v kokos-perlit 20tky kvetinace.....

sido
borifield
v kazdym poradnym krame kde prodavaj AH dostanes i presny davkovani pro urcity mnozstvi vody , takze nepotrebujes ani EC metr.
jinak jak uz dexmon zminil dava se 1/2.zdar
sodik
Ok dikas, to je fér, diky moc za rady... AH rulezz
TRIQ
Hnojim stejnou koncentraci jako na hydropon - ovsem az v pozdejsim rustu - ze zacatku sem vzdycky radsi opatrnej, uz se mi jednou podarilo spalit 2 kyti .(

jinak by me zajimalo kdy kdo zacinate hnojit s posledni 3. fazi AH (micro) ???
Sargon78
Ako často hnojite AH v hline?
Ant
Hnojit normálně s každou zálivkou ........ a doporučuju se kouknout na stránky AH tam je popsaný dávkování...
High_Land
TRIQ: taky jsem spalil kyticku, ale jen mirne....

Jo, da se hnojit i koncentrace jako pro hydro, ale myslim, ze AH vedi co delaji kdyz doporucuji mensi davkovani. Vhodnejsi nez hnojit mnoho AH je pridat neco jinyho - PK13+14, Phytamin atd. Ale pozor!!! v ranem stadiu kytek doporucuji spise 1/2 koncentrace a zacit hnojit pozdeji. AH jsou celkem silny a kytky zpocatku slaby.

Hnojit s kazdou zalivkou v hline?? Nevim, nevim, mozna hydro. Ja Hnojim cca. 2x tydne.

A konecne - 3.faze AH -> taky by me zajimalo jak presne je to mysleno, ja takhle zacnu hnojit az se mi zda, ze kytky jsou dost velky, nepotrebujou rozhodne rust vys. Odhadem tak 1-1a1/2 mesice pred sklizni.

A jeste neco-je dobre vedet, co kazda slozka AH obsahuje. Ja se nedrzim zcela presne koncentraci, mam tendenci davat mirne vic Grow v obdobi rustu (nez je predepsano) a vice Bloom v obdobi kvetu. Micro jsou vitaminy a stopove prvky, tak pridam, kdyz se mi zda, ze se jim neceho nedostava.

Je dobry kombinovat vice veci a kupovat hodne doplnku. Ja pouzivam: Korenovy stimul, AH G-B-M, Phytamin, Atazym, B`cuzz Booster, B`cuzz kvetovy stimul, PK 13+14, AtaXL, nekdy pridam B`cuzz A+B a BioAbwehr-kazdy z techto pouzivam dle urceni pri potrebe ci pravidelne.
Jo taky se mi to zdá v česku předražený .. padesát uero za desetilitr je super .. zkus hledat growshop in sachsen, bayern atak .. ;)
sorethroat
2 ukulele
Máš swatou prawdu kámo...už dlouho mě sere jaxi Groušopáci mastí swoje už takhle namaštěný kapsi :( 350,- za litr je fakt moc a už mě to moc neba jim ty prachy furt cpát :( když si dokážu vybavit cenu za kterou to asi výrobce namýchá a cenu za kterou to pražský growshopáci od něj kupujou.Sou dobře vychcaný a vý moc dobře co dělaj. Už sem nad tim hodně přemejšlel a chtělo by to začít si buď ten advence míchat sám což by bylo asi uplně zahubičku (třeba 1L za 8kč) :) anebo si ho přivézt z raichu jak ty píšeš třebas wod těch Grow in Berlíňáků za cenu už docela přijatelnou. Ale zase tahej sebou přes hranice 60L Advencu, sice by vydržel třeba na 2yeary :) heh...Chtěl bych ale vidět reakce těch strážníků na hranicích dyby viděly takovej náser advencu :sun:
sorethroat
4 uku:
Ty píšeš že: 10 litrovej packung za 53 EUR, což po odečtení MwSt dělá nějakých 140,- Kč/litr
To myslíš vážně? Že by sis nechal napsat v německym G-shopu papír na to kolik to stálo a pak si nechal na hranicích odečíst "merwer"???
Zajímalo by mě jestli něco takového vůbec de...?
A jestli jo, tak tam snad jedu už o weekenedu :sun: heech...
olda
AH bloom 10 l - 2000,- Kč = 1 l - 200,- Kč , 25 l bloom - 4100,- Kč = 1 l - 164,- Kč , 60 l bloom - 9550,- Kč = 1 l - 159,20 Kč . holt je to jak s pulitrovou a dvoulitrovou cocacolou , to ještě ale někteří nepochopily . pozdravujte odemně německý celníky - mé oblíbence z hraničních kontrolovacích garáží .
BRAINDEAD
Silny slova sorethroat,ale trosku z cesty jak ti vysvetluje olda
i v growshopu na zizkove(nechci je nak obhajovat,ale je dobry uvest veci na pravou miru) koupis ve vetsim mnozstvi AH za rozumnou
cenu,bez hranic bez celniku-nechci tady polemizovat vo tom jak
je slozity vsem se zavdecit kdyz mas takovej obchod-mezi nama
navic nemeckej velkoobchod,si muze dovolit prece jen vic nez
mensi prazskej growshop-tzn nakupuje ve vetsim -dostava lepsi cenu
a muze si to dovolit prodavat levnejc-ale jak si muzete vyse precist
ne zas tak o moc-holandsky firmy moc dobre vedi na co ty svy chcanky
prodavaj a podle toho davaj cenu-jo a este mate poneti co znamena registrace hnojiv v ceske republice?peknej pojeb za pekny prachy a este nevis jestli si nevymyslej duvod kvuli kterymu tvoje snaha nakonec vyjde uplne na 0-kazdopadne mi fakt vylet do raichu neprijde s tim benzinem zrovna o moc vyhodnejsi a SORY ja radsi utratim svoje
kacky v ceskym growshopu nez abych podporoval nemecky smucky
ktery me uz nekolikrat na hranicich buzerovali kvuli nicemu.
Mozna fakt nejlevnejsi to sorethroat budes mit kdÿz si to namichas sam-podle meho nazoru o tom toho nevys dost abys moh tvrdit
jak moc je nekdo vychcanej nebo ne.-Kazda mince ma dve strany ze?!
tak se mejte vsichni dobre
:)
sorethroat
...Je mi jasny že vozit si to z raichu v takovim množtví asi nejni ten nej nápad. už kvuli tady zmiňovanejm důvodum co píše Braindead. Podle mě je na tom nejhorší to, že growhopáci na žižkově na to maj zaplacenou registračku a tudíž by stim mohly bejt na hranicích zbytečný problémy.

Jinak já sem nic neříkal o tom že bych ten advenc vozil z německa a tady v čechách ho někomu rozlejval za prachy. Zaujala mě jenom myšlenka se odprostit od jejich monopolu na kterym si rejžujou jaxvině určitě.
Mam známího kterej byl nedávno za kámíkem ve Šwajcu, a přijel stim že tam frajer nakupuje v growshopu klasický 3l pack advencu za skoro necelý 4 kila. Tak nechápu proč by to nemohlo bejt takhle levný i u nás.
Podle mě na výrobjě advencu nejni vůbec nic složitýho. Kámoš má vejšku na chemkce a maká v chemičce. A říkal že by byl schopnej to namýchat nemlich to samý. Je to jen posraný N.P.K.áčko v určitym poměru rozředěný s vodou a potravinářskýma barvivama. A výroba něčeho takovýho kdybys to rozjel alespoň trošku ve větčim je neskutečně levná :)
Jak sem psal vějš: třeba ceno okolo 8kč/za litr :wink:
A asi největčí prdel by byla si udělat svuj vlastní Advenced Hydroponic of Czech :sun: hehe zažádat si a zaplatit si registraci, udělat si na to svoje origoš pěkný stikery a normálně to prodávat jako hnojivo na hydro.
No problemo :smoker: Jen by to chtělo na začátek ňjákej kapitál a pár lidí kerý sou schopný a hned by sme si mohly kupovat třebas 1L bloomu za 100 kč. Stim že kdyby byl odběr 10L tak by byl 1L za 50,- a furt by na tom byl slušněj rejžunk :)
To by byly GrowShopáci asi málo nasraný :grrr: hehe :sun:
no co aspoň by tu nebyl monopol a každej by byl radči že si de koupit sadu nemlich toho samího za 300 kila ;):p:;)
olda
zkušení pěstitelé si dělají svoje hnojiva sami což neznamená okopírovat cizí výrobek. jinak už jsem viděl českou trojsložku , A+B , kořen. a květ. stimulátor , enzym a další doplňky . než ale uděláš na něco registraci tak už budem pěkně fousatý a pokud do toho nevrazíš statisíce jen tak , tak se to promítne do ceny .
sorethroat
Chápu že zkušení pěstitelé si dělají svoje hnojiva sami což neznamená okopírovat cizí výrobek. Chtěl bych vědět kolik lidí z Čech si míchá svoje vlastní kvalitní hnojiva na indoor který by se vyrovnaly třebas B cuzzu, Bionově nebo Plagronu. Myslim že tady u nás je to tak jedna třetina z 1 procenta :rolleyes: a to už musí bejt hlavy sakra mazaný. Buď se jedná o lidi který si dávaj totálně záležet na chuti a nějakej třísložkovej Advenc je vubec nezajímá, takže si dělaj svoje organický a čistě přírodní vychytávky na Bio. Nebo se jedná o lidi který pěstuju na komerci a ty si určitě takovej advenc jsou schopný namíchat sami, když to nejsou uplný mača, tak už dávno pochopily že nemá cenu platit 160,- za litr a že ten litr si klidně namíchaj za 3pětky sami když vý že těch litrů tam nalejou opravdu hromadu. Což ale samozřejmě neznamená že něco okopírovali, protože to okopírovaly od někoho kdo to taky okopíroval od někoho atd,atd... Sám velkej šéf Advencáků tenhle bizz vokopčil vod General Hydroponic z Ameriky co já vim. A teď na tom rejžuje krutý zisky určitě. Tak nevidim důvod, proč bych označoval někoho že kopíruje cizí výrobek, kór když ho nechce třebas ani distribuovat.

Ale je mi jasný to, že hodně zkušený groweři v Holandsku Šwícarsku si míchaj svoje rozvařený-Bio-sračky sami a je to taky sakra znát že výsledná chuť je o poznání mnohem a mnohem lepší a taky určitě i zdravější, než nějakej Advenc :rolleyes: Jóó ale tam si to taky pánové můžou dovolit si stim takhle hrát. Kór když na tom maj prachy a možnost skoro legálně ne-li úplně legálně šlechtit křížit klonovat a zkoušet já-nevim-co :)
100% se vsadim že třebas takový GreenHouse Seeds nebo HomeGrown Seeds rozhodně nelejou do swejch modelů ňjákej podělanej advenced nebo Bionovu. Podle mě maj svoje lidi který sakra rozumí chemii a míchaj si svoje tajný Bio-dobroty :p: na který taky určitě hodně vsází. Jóó to se to potom pěstuje :o
Rozhodně je to určitě hodně o experimentech, zkušenostech a penězích, ostatně jak jinak.
That's all - Peace;)
BRAINDEAD
Me osobne ty hnojiva az zas tak drahy neprijdou,jak si tu stezujes
nepestuju nejaky hangary takze ta investice neni zas takova-ze svyho platu si to nastesti mohu dovolit.-navic ano advanced je trojslozka
stejne jako general ale podivej se na pomery npk,no proste uplne
vokopceny to asi nebude,pochybuju ze by general nemeli ochrannou znamku a nesli potom,to je pak otazka ceho je kopie bcuzz,bionova,biobizz,bioqueen,plagron,ty maj zas dvojslozky
a jednoslozky,ze by to od sebe kopirovali????????
no me spis prijde ze ses zaujatej proti advanced(osobne sem presvedcenej z advancu udelas chut taky vybornou akorat holt musis
vedet jak na to) (ˇjo jeste jsem se dozvedel doplnujici informaci-ten
general je puvodne udelanej od nasa do kosmu pro hnoj ruznych druhu rostlin
jediny co je stejny s advancem je zpusob michani ze tri komponentu ale slozeni a davkovani je uplne jiny,s tim ze advanced je koncipovany
na rostliny ktere nas zajimaji ze?! takze nevim co ti vadi,proste nejni mi to jasny-jestli ti ah nevyhovuje,hnojiv je dost staci si vybrat,nebo
si je zacni michat-ja osobne sem s ah spokojenej,dobra kvalita,vynos chut i funkce-no nic,proste tvoje subjektivni spekulace a polopravdy me nejak neoslovujou!
jo a jetli nejsi uplny maco jak ja tak si to fakt zacni stacet sam a nezapomen se pochlubit s vysledkem:)
BRAINDEAD
JO a mam takovej dojem ze growshopaci se tomu muzou
tak leda usmat ,az se tady bude prodavat nemlych stejna trojslozka
jak advanced za 300.- tak to uz budem fakt pekne fousaty jak pise olda
No s chuti do toho sem zvedav jak dopadnes.:)
sorethroat
4 BRAINDEAD: Mě osobně ten Advanced drahej příjde jak si tu ty neztěžuješ. Já taky nepěstuju žádný hangáry ale i přes to mě ta investice už docela nudí, ze svého platu si to naštěstí taky dovolit můžu ale to neznamená že budu díky tomu někoho takhle podporovat.
Je jasný že to nejni uplně přesně do detailu okopčený. Ale co vim tak prostě Advenced ten nápad ukradly a okopčily od Generals a začaly to vyrábět sami ve velkym. Je jasný že Generals na to maj ochranou známku a registraci a že kdybys to asi začal vyrábět uplně na chlup stejný a ještě měl podobnej název jako oni tak po tobě určitě půjdou.
Otázka, čeho je kopie bcuzz,bionova,biobizz,bioqueen,plagron nevim.
Podle mě třebas Plagron je značka která nemusí nikde nic kopčit, maj zaměstnanou partu profi lidí který jsou schopný a maj na to školy a zkušenosti, takže si prostě vyrábý svoje original Biohnojiva který sou prvotřídní, ne žádný zbytečný kopie.
Ale myslim si, že třeba Bionova si podle mě mohla klidně nějakej ten katalizátor zkopčit od Bcuzzu, a třeba zase BioQueen si mohly zkopčit Roots od Bionovi atd,atd...i když né určitě uplně doslova, aby se neřeklo. Ale může to bejt dost podobný kolikrát.Pak už těžko budeš honit někoho že ti ukradl tvůj nápad na nej.booster:rolleyes:
Jestli ti příjde že sem zaujatej proti advanced tak se ohromě mýlíš! Nevim jak jsi na to přišel!? Já osobně jsem taky přesvědčenej že s Advencem můžu získat dobrou chuť a výbornej výsledek. A ani nemusim bejt nějak extra fikanej a vim že stačí 3-týdení flushing a klidně nechat kyti trošičku přezrát a po chem.chuti ani stopa, čistej chutnej model :p: žádná chemka.
Jo máš pravdu General je složenej ze stejnejch komponent jako Advanced ale míchání a dávkování je jiný než u Advanced.
To že je Advanced koncipovaný na rostliny které nás zajímaj je věc kterou vý snad každý mladý grower ;)
Nevim co ti nejni jasný? Prostě Advanced mi vyhovuje ale nevyhovuje mi ta cena za kterou se u nás prodává. Myslim že nejsem sám komu se ta cena nelýbí viz. ukulele.
Jsem prostě s advancem taky max.spokojenej co se týče kvality,výnosu i funkce.
Takže žádná zaujatost proti !!!
"Tvoje subjektivni spekulace a polopravdy mě nějak neoslovujou!" :)
...hmmm...asi tak nějak nápodobně přítely :sun:
Uplný mačo nejsem a myslim si že ty teda taky ne, ale to jestli si já budu někdy něco míchat, vyrábět nebo stáčet. Tak tobě to musí bejt uplně šumák, protože tebe to stejnak nezajímá a ty radči určitě pudeš odevzdat svejch těžce vydělanejch 7 stovek Gshopákum a budeš hrdej na to jak jsi podpořil jejich živnost.
I cannot see the sense of it! :rolleyes: that's a blinders.
Já neříkám že tady chci rozjíždět firmu jako je advanced a někomu konkurovat.
Jak jsem napsal: "Chci se jenom odprostit od Gshop monopolu"
Pochybuju že bych chtěl tady v Čechách něco registrovat a vrážet do něčeho statísíce jenom proto abych tady mohl prodávat hydrohnojku o 700,- levnějš ne Gshop. To si to radči nechám namýchat pro sebe a okruh pár přátel, a nebudu tu stim někde zbytečně šaškovat a reprezntovat to tu jako nej.koncipovaný hnojivo na weed, nemam to ani trochu zapotřebý. Takže můžete sklidem fousatět dál pánové :p:

4 Bambulion: Tobě tady někdo něco nabýzí k výměně nebo k prodeji? Nějak sem si nevšim. Ať se každej chytne za hubu koho se to týká? Uveď příklad koho v tomhle threadu? sem ňják přehlíd asi!?
A slušnej grower? :rolleyes:
...Ten ať si to klidně přečte taky :vampire: je přeci svoboda slova ne??? :bounce:

...That's all...Peace!!!
viridis
Kdyz uz je tady rec o vlastnich hnojivech - zkuste si vyhledat (na NETu, v akvarijni sekci) heslo 'PMDD'. Zda se mi to jako vychodisko zajimave a budu se nejakemu tomu 'vyvoji' venovat. Je to ale na dlouho, takze pokud se nekdo prida....... tak nejake vysledky budou taky driv.

Zde je slozeni, at to nemusite hledat:
-----------------------------------------------------------
H2O - voda 300 ml
K2SO4 - síran draselný 14 g (2 kávové lžičky)
KNO3 - dusičnan draselný, sanitra, salnitr, rychlosůl na uzení 6 g (1 kávová lžíčka)
MgSO4 * 7H2O - (heptahydrát) síranu hořečnatého, hořká sůl[/b] - 33 g (2,5 polévkové lžíce)
Fe, B, Mn, Mo, Zn (Chelated Trace Element Mix - Zahrádkářské potřeby pod názvem HERBA FERON 80,- Kč / litr ) 9 g 1 polévková lžíce
-----------------------------------------------------------
Nejak mi tam chybi fosfor, ale to se da vyspravit bud fosforecnanama (?) nebo radeji OBM ? - bude predmetem pokusu.... casem.

(Snad je to k tematu...?)
sorethroat
4 Viridis K+ kmaráde,no samo sebou že je to k tématu ;) zajímavej nápad ;) Hned jak bude trochu více času tak se k tobje a tomu vývoji určitě hned přidám ;) K+++
4 Bambulion Tobje taky K+ sem rád že jsi uvedl věci na pravou míru ;) teď už chápu jak si to myslel.
"A každej má samozřejmě právo se vyjádřit...a přesně to samý jsem udělal já...jinak AH je vopravdu drahý" that's a real true answer ;)
sorethroat
sorry ale nějak mi tobě ta karma dát už asi nejde? :( Tak to ber třebas jako pomyslnou karmu. Hlavně teď se tady karma neuděluje za ňjáký převratný činy ale pouze za uvedení věcí na pravou míru. Takže K+ jakobys jí měl ;) hehe...
!!! PeacE !!!
viridis
Pokracovani vyzkumu PMDD: namichano a rozpusteno ve 175 ml H2O, bez chelatove slozky (Herba Feron).

K2SO4 14 g
KNO3 6 g
MgSO4 * 7H2O 33 g

Vysledne EC roztoku pri uvedenem redeni roztoku jako vychozi orientacni hodnota pro hnojici pokusy:

redeni.......EC
1: 50.........4.6
1:100........2.57
1:200........1.4
1:400........0.76
Srooga
2 viridis: PMDD pužívám na hnojení kytek v Aquárku. Objednávám je přes jednoho chlapíka na NETu...musim někde vyštrachat ten odkaz.
Zasílá to spolehlivě, všechny složky rozpitlíčkovaný atd. Nadšenej akvarista, takže to dělá jako službu a ne kšeft...budu hledat.
olda
ja jsem byl s rozlitejma věcma spokojenej . na to že to nemaj v malim origoš obalu mne upozornil a já to akceptoval . jednou by to naředily a už by si tam nikdo nic nekoupil což si myslim neni jejich strategie . taky myslim jsou hustý H+ když to rozlejvání rovnou inzerujou na stránkách ?!
pakor
Hej rozlievaci, budte radi ze si hnojivka nemusite objednavat zpoza hranic,ze nemusite platit dopredu z 300 korunovym poplatkom a cakat mesiac.Potom skocit na colnicu pockat si hodinku aby ste mohli vyplatit 1/3 ceny clo.Potom kuknut s colnikom do krabice,porozpravat sa s nim o zimnej zahrade a citrusoch na ktore tieto specialne preparaty akoze objednavate a az potom sa pozlievane PETky vezu domov.No ja len aby ste neboli taky smutny :)
pakor
Gannja:Je to tu takto,ale da sa to. Bratsky cesky predavac mi to posle aj mi poradi aj mu rozumiem...len tie cla DPH a neistota.No ale ked si predstavim growera na Ukrajine...
Mna na tie PET flase dopredu upozornili a myslim ze su dost ferovi nato aby to riedili,ale pochybnosti jasna vec su

Mne tak zrosolovatel phytamin,ale asi az po polroku. Nahovaram si ze su to prirodne procesy :)
fefl
jo ja se taky asi slozim, ale abyste mi nevzali prachy plachly : ) este musim ale rict mother o money.Takze bych se slozil pristi tejden na akcelerátor.Co?Slo by to?Dystak napis na pm Bohoure.cus
viridis
Tady je odkaz na PRODEJ KOMPONENTŮ PRO PMDD od AQUA-ROSIK.
Srooga
Úplně sem na to uapoměl :rolleyes: Je to ten samej kontakt, kde objednávám já a jak sem psal nahoře, tak je to spolehlivý a levný!
Akorát že chemce neholduju, takže na kytky to pro mě bude muset někdo vymyslet...co Viridisi? ;)
viridis
na www.hydroponicsonline.com jsem nalezl hrube slozeni hydro hnojiv - obecne. Dovolim si zde dat preklad (pozor, moje english je typu Fortran - massa Bob piti voda):

Průměrné koncentrace těchto složek by se měly pohybovat v mezích:
N..Dusík (nitrátová forma -NO3) 70 -300 PPM
...Dusík (amoniová forma -NH4) 0 -31 PPM
K..Draslík 200 -400 PPM
P..Fosfor 30 -90 PPM
Ca.Vápník 150 -400 PPM
S..Síra 60 -330 PPM
Mg.Hořčík 25 -75 PPM
Fe.Železo .5 -5.0 PPM
B..Bór .1 -1.0 PPM
Mn.Mangan .1 -1.0 PPM
Zn.Zinek .02 -.2 PPM
Mo.Molybden .01 -.1 PPM
Cu.Měď .02 -.2 PPM

*PPM = parts per million
*----------------------------------------------
Asi to teckuju zbytecne, stejne se to rozhodi. No, aspon neco - zkusim tu dat jeste jpeg.
Vychazet se z toho da...
oton
tak předem bych se taky připojil s názorem že vůbec hnojiva pro naší rostlinu jsou v Gshopech předražený a pánové prodejci si mastí kapsy, je to tim, že tu asi neni registrace a tim ani žádnej oficiální distributor u kterýho by se dalo nakoupit za velkoobchodní "normální" ceny, tak jako když si stavim PC, taky nejsem pako a nekupuju předražený komponenty

tak že je to monopol a my můžem bejt rádi za to co je, i když nás to sere (fuck telecom) :D

dál myšlenka vlastního mýchání hnojiv je opravdu zajímavá, tak že viridisi jak jdou tvé pokusy, nebo už jsi to opustil

mě by zajímalo jestli se dá ve vlastním mýchání dospět do nějaké kvality hnojiv jako AH, podle mě asi ne (pro nechemika) protože já fakt chemik nejsem :D
hexamin
hello all
takze namiesat hnojiva to urcite ide a je velmi lahke namiesat si vlasny canna vega napr ale pozor na to nestaci poznat zlozenie ktore je udane na etikete;-(( kde je udane zastupenie prvkou napr N K Ca S je potrebne vediet aj v akej forme su v roztoku takze ak by neaky nahodny analityk hodil vzorku na polarografiu ci elektroforezu poznali by sme presne zlozenie hnojiva potol by jehonamiesanie stalo asi naozaj 8skk/L hehehe

myslim ze zakladne zlozky budu stale rovnake kno3 nh3 h3po4 a rozdiely budu len v Mn Mo Zn S Mg Fe........... naco by sa dala vyborne pouzit ta chelatova zlozka co o nej hovoril viridis
fernetman
to viridis: tak jak to vypada s tim PMDD, jake jsou vysledky na kytkach ??? Chybi mi tu nejake tve zhodnoceni teto hnojky.
drinker hulič
zdar AHčkáři,

oživuju thread protože by mě zajímalo, či bude na květ stačit pouze a jen složka BLOOM. Koupil jsem si ji, no a az pozdeji zjistil, ze se maji vsechny tri druhy kombinovat po celou dobu pěstu. Bohužel už na další přídavky jako je GROW či MICRO nebo B´cuzz nemám dost peněz... nebo bohatě postačí jen AH Bloom?
SCRAT
kup si aspon mikro..... grow uz se po mesicu kweteni vynechava...
Zukzu
Cuzz koupili jsem si s kamosem AH bloom a grow ale nejak sme zapomeli na micro... kamos (loeX-250W) rozjizdel skrin driv a daval na rust grow a po prepnuti bloom.. po par dnech hnojeni se zacali objevovat na listech takove divne skvrny. Vsechno se delalo stejne jako sklizen pred tim a stejne tam ty skvrny sou... ja si ted svitim 150W a stejne skvrny tam mam i ja pricemz minula sklizen byla taky v poho...
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=19862
Nevim cim to muze bejt jen me napada ze to micro ma neco co jim docela schazi... :( http://grower.cz/forum/showthread.p...&highlight=loeX

Díky za rady....
Zukzu
btw: půda,genetika a vůbec všechno se delalo uplne stejne krom tech hnojiv....
Dadenka
Zádrek lidi, naskytl se mi takový problémek s papu pro kytky. Dostal sem od Ježucha dárek. Po rozbalení na mě vyskočil:

Advanced Hydroponics- Root stimulator
Advanced Hydroponics- Enzymes+
Advanced Hydroponics- Growth/Bloom excellarator
Advanced Hydroponics - Dutch formula Micro

Páč sem tydle hnojky nikdy nepoužíval bych bych moc rád kdyby ste mě s tím trochu pomohli. Já se vám za to budu snažit ukazovat ňáky fotečky jak se mě daří.
Co?
http://grower.cz/forum/showthread....5050#post345050
Hlava
trydy spojeny ,,,,
kentus_
Zdravím všechny,
Koupil jsem si sadu litrovek Advanced Hydroponics of Holland - Grow, Bloom a Micro. Mám v tom trochu zmatek a pár otázek. Fórum jsem už prohledal ale stále mi to moc nepomohlo. Mé rostlinky jsou teprve pár dní staré (nejstarší má tak 10 dní) a pěstuju je indoor. Můj první dotaz je - od kdy je mohu začít hnojit a kterým hnojivem jako první? (asi to překvapivě bude "Grow", že ano? :D). A můj druhý dotaz - Kdy přesně mám používat hnojivo "Micro"? Mám ho dávat rostlince až vyroste, myslím tím, až doberu hnojivo "Grow" určené na růst, pak nasadit "Micro" a po dobrání micra "Bloom"? Děkuji za odpověď


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma