Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Omlouvam se za to že fota nejsou postupně atd. ale snad se v tom vyznate...
1 fotka je ze 3.10
2 je z 19.9
3 je z 11.10 - 2den květu
4 je z 12.9
5 je z 17.10 - 8 den květu
Od 24.10 byly kytičky přesunuty ke kamarádoj z důvodu možné návštěvy nepověřených osob...
6 foto je tedy z 24.10 - 15 den květu
7 je z 30.10 - 21 den květu (2x foto)
8 je z 8.11 - 30den květu... (2xfoto)
další obrázky přidám co nejdříve...
Zajímalo by mě za jak dlouho by se mělo sklízet protože mě příde že palice začínají nějak brzy hnědnout...
Tak tady je další foto ale kvalita neni 100%centní...
je to 11.11 - 33den květu. Příde mě že vršky sou už dost zhnědlé...
Může mi nekdo poradit za jak dlouho asi by se mohlo sklízet ?
Bílá Vdova je 60% sativa a má se sklízet po 60dnech květu, ale mě příde že na 33 den jsou ty palice až dost hnědé. Může mi nekdo říci svůj názor ?
Díky
Mne misty tiež začali hnednúť dosť skoro a zbieral som ich asi 56 deň a sú fajn.Počkaj aspoň na 50. deň,poprípade pozri kryštáliky cez mikroskop,alebo silnú lupu.Až sa zakalia,zbieraj
edit:ešte ma napadlo,možno je tá 70W na ne slabá a dozrejú skôr.
Cus, hele je to fakt hodne moc v klidku na 70w....sem ani netusil, ze to neco takovyho udela...navic si dal na 14dni STO PADKO, takže parada, zasloužíš si káčko chlape
Tak konečně mám kytičky pověšený... Asi toho nebude extremě moc ale i tak sem rád že sem dokázal vypěstovat něco lepšejšího Touto první sklizní sem se toho naučil víc jak dost a to je myslim ta největší úroda která nevydrží jen na měsíc ale na pořád... Proto těm co se to nepovedlo 1.. 2... 5... radím ať to zkouší dál a dál a ono se to jednou povede
Dávám sem svoje poslední fota Bílé Vdovky (52den květu). Pokusim se sem dávát další fota ale uvidim kdy zase zasadim...