Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Dovedete nehulit??? - Klikni zde pro originální téma
kusher
Vsude pisou ze na THC neni zadna zavislost,ale...dovedete si treba v bande nejakeho toho speka odpustit???treba si rict ze dneska si nezahulim a proste nehulit???ja si taky myslim ze THC neni navykove, skousel jsem delsi dobu nehulit...a po 14ti dnech jsem byl hladový jako prase :( co vy??jaky je vas rekord???
hexxan
Mnoo nejvic jsem to vydrzel mesic a moc tezky mi to neprislo. Akurat nechodit mezi hulice to bych si asi neodpustil. :)
PiosOne
otázka zní "chci nehulit?", proč v bandě odmítnout špeka, když jsem na akci a hulí se, tak se hulí a nehulit je v tom případě divné (pokud k tomu nemáš důvod jako např. thc test druhý den)
kusher
jo,ale treba takova skouska sebeovladani....banda huli,a ja si necham cistou hlavu...myslim ze si moc lidi nedokaze odpustit kouř,kdyz kolem nej banda huli...
PiosOne
no pokud k tomu mám nějkaký rozumný důvod, třeba zkouškové období apd., tak mi to až tak velký problém nedělá
kusher
Realist: vlastne mas pravdu :) ale urcite je dobre dat si jednou za cas treba 14ti denni pauzicku.....;)
Time4Tea
Tedka su uz 3.tyden bez hulca (doslo) a jedinym priznakem zavislosti je, ze mam na to obcas chut.
Ale ze bych si ji sel treba koupit, tak to nemusim.
Predtim sem hulil nekolikrat tydne, takze o nejaky opravdovy zavislosti mluvit urcite nejde.
lordWilliam
No já nevím, mě podobný problémy nikdy nedělaly problémy. Třebas když jsem se vrátil s 10 deního pobytu v Amstru tak jsem 2 dny potom neměl hlad ani žízeň - to byl můj fyzický absták (vcelku v poho) a něco jako psychycká závislot to mi nic neříká :-°)
kusher
jasně,závislost neexistuje - jasná věc ;) prostě ji všichni milujeme, a tak není důvod ji nekonzumovat ;) časem jsem ale zjistil že někdy hulim jen pro to abych byl zhulený a to mě sere :( takže se to snažím (zatím úspěšně) omezovat jen na příležitosti kdy sem s bandou, nebo při nějakých příležitostech.... hulit pořád jen tak....to neuznávám! Ganja je pro mě posvátná a proto ji nechci zneužívat ;)

jo a 2 Time4Tea: nekupovat!!! jasná věc!!! pravidlo č.1: NIKDY NEKUPOVAT!!!max.seeds :)
kusher
...to samozdrejme nepla při návštěvách amstru a podobných příležitostech...:D
devnul
mesiac lebo som isiel na testy a bolo to v pohode.
kowonator
Jasne, ze dokazem nehulit. Hlavne ak mi zacina skuskove v skole. Vtedy si dam taky mesiac pauzu a nerobi mi to nejak zvlast problemy. Potom to prve nahulenie po pauze je fakt fest brutal.
GREEEN
kdyz nemam co tak proste nehulim, kdyz sem mel vlastni tak sem hulil furt, kdyz ostatni hulej a sem tam jen snima tak hulim vzdycky, ale zas kdyz sme v hospode a jedna skupinka kamosu huli tak speka tak spis reknu ze si dam treba az dyl nebo tak a nebezim se hned zhulit jako driv
koupala
Pánové, ja tedkom treti tyden nehulim.Ujizdim si na cajiccich,vodnich dymkach s ovocnymi tabacky,sem tam sklenka vina nebo krapet piva po dobrem obede.Tesim se jak cip az si zase dam.Ale asi se na tu ocistnou kuru brzy vyseru a budu zase hulit o106,páč nechci cekat,az nam to ti mamrdi z KDU § spol. pekne osladi.Proto hulte vice. :jumper:
ReeJack
Ad topic..... NE !!!!!!!!!:bong:
Skrec
2 koupala: Jsem politicky neznalý jak nám to z KDU mají osladit?
replikant
sem už skoro tejden nehulil. ale je to z nouze ctnost.:( :( :(
Creed
jak to tak tady sleduju,
tak si dam asi taky pauzu!!!!!!!
alespon na tejden!!!!!!!!
Shadoow
Jo de to vo prázdninách měsíční púst.
Ale ten špíček se dá pro jednou vodpustit.
Mautinka
nehulit, no jednou sem nehulila 2 mesice a strasne moooooc mi to chybelo ale zvladla bych to zas (mozna).Ale to brko po tech dvou mesících bylo hodne zničujicí.............a tak to ma přece být.
Skrec
Nehulit dokážu ale když si řeknu že nebudu hulit a mám něco(což je hodně často) tak prostě nenacházím důvod proč nehulit. :) Zkrátka když nemám co nehulím, když ano tak ..... :)
danielgrmela
Vydržím nehulit max. 1 den,když mám před zkouškou nebo něčím fuckt hodně důležitým a potřebuju ,aby mi to aspoň trochu pálilo(ale i tak si většinou aspoň trochu zahulím a docela mě to sere).Myslím ,že na marihaně nelze být fyzicky závislý,ale vypěstovat si silný psychický návyk je pro některé jedince velmi snadné.Většina lidí to ale zvládá v poho.Já ne.Hulím ráno, před obědem,po obědě,večer a někdy se v noci vzbudím dám si prda a spím dál.Cítím to jako handicap,ale nedokážu si představit,že bych nehulil,nepěstoval,nevyráběl fajky,nebalil brka,nečetl o marihuaně a léčit se nechci,bez trávy už bych to prostě ani nebyl já.Každopádně čím víc se člověk v takových věcech drží zpátky,tím pro něj líp.
No ono je to asi tak, že ty už S tou trávou to nejsi ty,
ne že BEZ ní to nejsi ty.
redmann
:bong:
:crazy:
Zahulit si je pro mě každodenní příjemná povinost, které se nechci nikdy vzdát a nikdy si nic odpouštět nějakej ten čoud nebo prásk :-)) a měnit to taky nebudu, pár krát jsem to zkusil nehulit i vydržím ale potom začnu ještě víc hulit a hulím a hulím ani se to nedovedu představit nehulit v bandě kde všichni hulí a každý jenom přemýšlí jak si znova zahulit bohužel v našem malém městě jsme odkázáni na dealery co naděláme ? ale něco se dělat vždycky dá :))) jo no každý den dávat 300 kč za ojebaný pytel kde je tak na 5 v lepším případě 6 skel taky se nějak pro jeví ale nějak mě to neodraduje od hulení, někdy si to vybereme nazpátek třeba že někoho poděláme o pár pytlů tak to je pořád dokola zdravím všchny co hulí redman těšín
Mr.Ja
Hele lidi ja vam to povim asi takle ja ted us assi mesic nehulim a vubec mi to nevadi je to naopak docela fajn cekat na vlastni sklizen z klimaboxu ja se na to divam a vim ze o to neprijdu tak si davam pauzu

Ostatne hulim vzdy vlastni a kdys dojde tak tak pockam na dalsi sklizen.
sans.le.nom
nevim, pod stolem se mi vali este furt skoro pul kila dobryho zeli a hulim tak 1x - 2x mesicne (zatim nejvic byl trojboj patek - pondeli - streda...na to ze sem mel pred docela netrivialni pisemkou tak docela husty, este hustsi, ze sem tu pisemku fcelku vpoho napsal :))
lordWilliam
No můj rekord je 2 měsíce, ale pak jsem se zkouřil jak paprika :-°)
Janghala
jde jenom o vuli sice mi to taky moc nejde ale ted jsem to tejden vydrzel ale kamosi me zlomili o vykendu .-((
Reewer
uz nehulim 4 dny. ale tuším, že zitra repete cannabo perpetum mobile.
tzn. zase začnu
Nebulaquest
Hulim furt protože furt něco mam,až nebude co tak nebudu hulit je to jednoduchej zákon.Kupovat ganju by se ale němělo-Je to špatnej obchod ale vydělává.Tak na to serte aradši to zhulte.Mějte se
TruMAN
nehulit,myslim si, ze by som vydrzal.
No akosi to neskusam. Vlastny uz nemam,takze byvam casto pocistci aj aj bez toho,aby som mal neaku snahu.
...takze je to v pohode:)
f00
osobne si v zajmu svy psychicky pohody nedavam podobny questy zda jako dokazu nehulit nebo ne a jak dlouho to vydrzim/nevydrzim, proc jsem to nevydrzel a podobne. az budu mit pocit, ze s tim chci prestat, nepochybne to udelam, ale do ty doby - vzhledem k tomu ze me huleni bavi, nemam duvod mucit svoji psychiku...

pro me je tohle funkcni model zvladani zavislosti, coz jsem si potvrdil na cigaretach se kterejma jsem to mel stejne... podotykam ze jsem byl kouril tak 4-5 let krabku denne... a cca pred pul rokem jsem ze dne na den prestal kourit ciga bez nejakejch vyznamnejsich komplikaci... to co tomu predchazelo, byli 4 krabicky za weekend a abstak v nedeli odpoledne z toho, ze ciga dosli... nahly SATORI.... proste mi to v tu chvili docvaklo a od ty doby jsem nemel zadny cigo, nemusel jsem se premahat, nemel jsem obsedantni chute po nikotinu a tak proste vubec nic... jen nemam rad cigaretovy kour protoze hnusne smrdi ;)

nevim jak to presne vyjadrit, mozna neco jako OKAMZITY ABSOLUTNI POCHOPENI, nebo prokouknut9 toho nesmyslnyho vzorce chovani na trochu vyssi urovni, nez je klasicky zkouseni chci/nechci kourit/nekourit...

kazdopadne od ty doby me cigarety fakt nebavi... a veci ktery me nebavej zasadne nedelam :)
thc_george
Za poslední dva roky sem nejdýl nehulil 40 dnů a to bylo před maturitou, ne že bych se chtěl tvrdě připravovat:-) ale nebylo co. Absťák pociťuju vždycky jenom 3 dny a po nich sem zase v poho a už hulit nepotřebuju..
Přesně, nejhorší jsou prvních 3-5 dní,
člověk musí odbourat ten takovej návyk, nebo spíš
zvyk si zahulit při různých příležitostech atd, a pak
najede na nehulící režim a jede to dál.
Kosa
Zjistil jsemtakovou věc že hulit přestat jde těžko.Já už hulim 4 roky a to zkoro v kuse(většinou SKUNK).MARIHUANA vyvolává psichickou závyslost a přitom se tváří že o žádnou závyslost nejde. "vždyť můžu kdykoliv přestat" říká si každý průměrný hulič ale nepřestane protože:

1) vyjde si ven a hned kámoši-poď na BRCKO

2) Kouření dost uklidňuje.

3) Je tam furt ta závyslost.

Té závyslosti si ale nevšímejte je docela v pohodě a když budu chtít kdykoliv přestanu :love:
redmann
2 ganja : možná jsem grower nepochopil, ale ty jsi nepochopil jak to u nás vypadá, nejsem nějaký posraný hulič který se bojí říct A nebo B, rozhodně se nebudu dívat jak si na mě dělá někdo peníze, a kdo hulí není feták ale hulič :jumper: pohoda
replikant
2redmann

hehe gannja se furt musi s nekym hadat
redmann
to replikant : to jo v pohodě, výměná názoru ještě nikdy nikomu neublížila :crazy:
:flamer: :jumper:
Eli
Zeby som nejako umieral,ked nehulim tak to sa povedat neda!!!!!Hulim tak raz,dvakrat za tyzden!!!!No teraz uz som nehulil asi 4 mesiace!!!!!!!!Celkom dobry vykon aspon si mozem povedat ze niesom zavysli na ganji!!!!!!
Mr.Ja
Hele lidi ja asi ted skoncim s 1 mesicnim pustem.Kytky vyrostli a musej se skusit.Hmmm
redmann
to ganja

jsem upřimný ale tím jsem nemyslel že podělávám koho potkám to ne ! jen kdo si to pořádně zaslouží


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma