Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rizkoval jsem uz vice rostlin,ale to co delaji rizky z W kytky mne opravdu zarazilo...Asi tyden sou uplne normalni a pak se jejich listy zacnou pomalu ohybat dolu...tak mne napadlo jestli nedelam neco spatne ale to by ty predesle rizky nevyrostly...Poradte nejakej figl na rozmazleny kytky
ja mam zase taky dotaz : sorry za jumpovani do threadu ... usek sem poradny rezany ... a daddy poradil at je mrdnu rovnou do hliny .ale asi 8dni a nechytli se ... ale jsou stale hezky zeleny,mam je v krabici od FERRERO prikryti vlhkost vysoka
hele jestli se muzu taky v misit do debaty mam teda dat rizkytak aby rockwolovy kosticky byli zastineny a neslo na ne svetlo nebo to muzu mit jen v parnicku co je teda lepsi poradte deks at se maj holky co nejlip
Ja mam vzdy 4 RW kostky a z obalu zeminy pro pokojovy kytky jsem si udelal takovy pasky ktarejma omotam dokola radu tech 4 rizku,poradne to stahnu a zalepim izolepou...Mam je na tacku a prikryvam to takovejma kelimkama od kiwi...
2 sufan:RW by nemel stat ve vode ja to delam tak ze kdyz rosim treba trikrat denne tak striknu neco i na tac pod kostkama a sam uvidis jak si RW tu vodu nasaje...
Objevil se vsak dalsi problem nedavno jsem si poridil Stimulax 3 s vetsi nadeji na uspech,ale kdyz jsem udelal tri rizky a po ctyrech dnech uz byly skoro suchy tak sem nevedel co to ma znamenat....Mam s tim nejaky problemy...Ted zda se ze zije pouhy 1 slovy JEDEN rizek z ty W kytky...Delal sem jich asi 8...Je to pro mne zahada...Az se dostanu zase k fotaku tak vyfotim aj rizky a dnes sem skompletoval novou skrin na kveteni-400W HPS