Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Radeji Nehulit !
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Hajavan
Stálý Člen

Karma uživatele Hajavan - 88% PěstitelskáKarma uživatele Hajavan - 88% Pěstitelská

Dotaz Radeji Nehulit ! Příspěvek č. 1

trochu hnusny ode mne, ale kdyz to vidim tak se musim nekdy stydet za to, ze hulim.

tim chci rict, ze mam urcitou predstavu jak/kdy/co/proc/... hulit. pod tim si urcite nepredstavuju, zoufalecke paleni vseho mozneho rosti co najdete na dne, za kazde situace, a prdet dosebe co se vejde z nechutnych speku utopenych v dehtu a kdyz uz nic neni tak si vyskrabnout trochu ze skal a znovu to prepalit, bezmyslenkovite se hnat za tim dat si prda a tim otravovat vsechny znamy hulice tvarit se jak nejvetsi kamos a pri tom myslet, kdy uz vytahne svoje huleni, aby jsem si mohl dat prda. FUJ!!

nejhorsi je predstava. ze si tohle nekdo muze myset o mne.

ale asi to moc resim, nebo nejsem sam ??? (hulim dal)

PS: akceptuji jiny nazory.

nejsem muz nejsem zena nejsem pes ni kocka ............ jsem NIC

uz se tesim az odsut vypadnem !!!

Old Post 28-02-2004 v 22:24 PM
Hajavan je offline   Profil uživatele Hajavan   Find more posts by Hajavan   Foto galerie člena Hajavan   Click here to Send Hajavan a Private Message   Add Hajavan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadoow
Stínomyl obecný

Karma uživatele Shadoow - 25% PěstitelskáKarma uživatele Shadoow - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Takovýhle psychopaty znám a tedka před 2hodkama my jeden škemral pod voknem jestli nemám na brčko a že prej mám kytky tag at je voškubu a já mu na to kytky škubat nebudu když sou 1.na rústu 2. 15cm to fagt nejde

ale s tim že si to co píšeš muže myslet každej ale já vim že tady lidi na G nejsou takovídle (teda až na jednoho člena kerího znám osobně) jemon tkoví ty bandy kterí vo pěstování vědi hovno a furt si kupujou vod díleru FUJ!! já bych si dal špeka to slyšim furt v jendom kole strašný

Fuck off disko!!! FREE tekkno!!!

Old Post 28-02-2004 v 22:40 PM
Shadoow je offline   Profil uživatele Shadoow   Find more posts by Shadoow   Foto galerie člena Shadoow   Click here to Send Shadoow a Private Message   Add Shadoow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hajavan
Stálý Člen

Karma uživatele Hajavan - 88% PěstitelskáKarma uživatele Hajavan - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

rayman >jidla by jsem se zase tak nezastaval vcera tady na koleji lidi varili mliko a vsichni az na dva se z toho poblili ?! no nevim jestli to je ok, mne to tak neprijde.
shadowman > ze se stakovyma lidmama vubec bavis.

nejsem muz nejsem zena nejsem pes ni kocka ............ jsem NIC

uz se tesim az odsut vypadnem !!!

Old Post 28-02-2004 v 22:41 PM
Hajavan je offline   Profil uživatele Hajavan   Find more posts by Hajavan   Foto galerie člena Hajavan   Click here to Send Hajavan a Private Message   Add Hajavan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadoow
Stínomyl obecný

Karma uživatele Shadoow - 25% PěstitelskáKarma uživatele Shadoow - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

2hajavan
já se s nima nebavim jenom voni dolejzaj asi si nepoznal takoví řepský ZEWLÁKY sou to tag ubohí lidi že se mi chce z nich blejt ale nedá se nic dělat chodil sem s nima vod 1-5 třídy tag mě znaj a furt si myslej že sme kámoši jag za starejch časú ale to už není pravda

Old Post 28-02-2004 v 22:47 PM
Shadoow je offline   Profil uživatele Shadoow   Find more posts by Shadoow   Foto galerie člena Shadoow   Click here to Send Shadoow a Private Message   Add Shadoow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadoow
Stínomyl obecný

2rayman Příspěvek č. 5

Já těch zewlú znám tady kam se podíváš tam jich je nejmín šest je to špína civilizace. Taky sem viděl pár kytek od nich a myslel jsem že se poseru smíchy

Old Post 29-02-2004 v 08:07 AM
satansmaster
Stálý Člen

Karma uživatele satansmaster - 0% Pěstitelská

jak na zewly? Příspěvek č. 6

pouzivam metodu "ubliz si sam". normalne nerozdavam ale kdyz uz je nekdo moc otravnej tak mu to brko ubalim. pestim stribrnou perlu a to je fakt palba. ubalim dotycnemu brcko a pak uz se jenom bavim na jeho ucet. loni se takovej nenasytnej otrava primo v hospode posral,pochcal a poblil. ostudu mnel jak vrata od chliva.toz tak asi. papanek

Old Post 29-02-2004 v 08:43 AM
satansmaster je offline   Profil uživatele satansmaster   Find more posts by satansmaster   Foto galerie člena satansmaster   Click here to Send satansmaster a Private Message   Add satansmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vondRASH
Stálý Člen

Karma uživatele vondRASH - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

mno hele TIME včelař to ma tezky a posledni dobou mam z tedlech zewlaku i strach,chtel jsem si s nim o tom promluvit v patek, ale nechtel jsem mu kazit naladu - vedi hodne a nikdy nevish co jim rupne v palici! huleni rad dam, rad poskytnu ale vseho s mirou a hlavne dost dam na prvni dojem....kamaradit se s kazdim za kazdou cenu!

"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"

"Radeček je vocas!"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[ SoG 3x WW under 70W Son-T ]
[ R.I.P. - SKLENIK + OUTDOOR 2003 ]

Old Post 29-02-2004 v 14:58 PM
vondRASH je offline   Profil uživatele vondRASH   Find more posts by vondRASH   Foto galerie člena vondRASH   Click here to Send vondRASH a Private Message   Add vondRASH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morgan
sex & drugs and ska

Karma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

vsem co psali ze mleko je na chut hnus:lidi.kdyz to neumite tak to nedelejte ..
zakladem aspon pro me je prvni 2 hodky vyvarit listy ve vode(procisti se to od sracek a chut je daleko lepsi)

show must go on

Old Post 29-02-2004 v 16:17 PM
Morgan je offline   Profil uživatele Morgan   Find more posts by Morgan   Foto galerie člena Morgan   Click here to Send Morgan a Private Message   Add Morgan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morgan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

ano vyvařit jinaq ohlasyy kdy si to dávali baz odchlorofani---nedali to...

Old Post 29-02-2004 v 17:28 PM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás