Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych se ještě zeptat: slyšel jsem že de pěstovat pod piramidou je to nějaká kopie Cheopsovi piramidy. Prej to ostří žiletky a dá se i podtim dobře pěstovat prej to bylo i v radách ptáka loskoťáka je na tom něco pravdy a jestli jo jak se toto zařízení dělá a makáto i v in-doru moc dík za odpověď:-))
Co tahle trochu slušnosti ke členům co se Ti snaží helpnout?Co?Že jo?Ok
Jo a ve slově pyramida se píše po P tvrdý Y
Možná proto si v HLEDÁNÍ našel velký kulový
Jsem sice ze školy už pár let ale Píííramida bije teda do řádně očí
Já sice taky noc neumim psát mám dizlektický problémy ale necejdim se jako magor paní učitelka Hrbatá měla semnou velký problémy ale ve slově pyramida měký i to je nášleh jako kráva:-))
Děláte z toho chat... Jinak pyramidy jsou super věc, pěstování pod nima určitě kytkám něco dá... A pyr nemusí mít stěny, stačí jen naznačit hrany latěma - ale bacha na geometrii...