Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zkousel Jsem Hledat ale nenasel jsem dostatecne dobry nazev ,nebo jak to nazvat aby to neco naslo
mam WW,BB,K2,Magic Crystal .... a mam je uz tak 35CM a premyslim kdy teda prepnout protoze nevim o kolik vyrostou,je to prevazne INDICA nebo SATIVA ... o SATIVE jsem slysel ze de vys az o 200% ???
Diky
zalezi na misto v pestirne a jak chces mit ty kytky velky...ale pocitej s tim ze po prepnuti na kvet ti ty kytky muzou vyrust jeste jednou tolik (v tvym pripade kdybys je prepnul ted tak muzou mit tak 70cm), ale obvykle ti vyrostou tak o polovinu tj. z 35cm na cca 50cm
palice budes mit tim vetsi, cim dyl to budes mit na kvetu....prodlouzenim rustovy faze budes mit vetsi kytku -> vic palic
Ale jestli tam mas 90 cm mista tak bych asi jeste chvili pockal, pokud mas ve skrini pod lampou sklo tak se nemusis bat, palicky muzou bejt klidne kousek pod sklem, pri dobrym odtahu muzou bejt nalepeny primo na to sklo
to Kadafi: já bych to přepnul...Když jsem se díval do nějaké galerie a porovnával obrázek kytek z 1.dne květu a z posledního dne květu, řekl jsem si, že 21 dní růstu by mohlo být akorát...