Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je fakt, ze nejen me by zajimalo jestli jsou tady nejaci groweri ze stejneho mesta, ale nikdy jsem nemel odvahu na to zalozit thread.
Cekal jsem, ze by jste me vypiskali a nebyl jsem daleko od pravdy.¨
Chapu, ze vsichni maji strach, aby k nim jednoho krasnyho dne nevlitlo protidrogovy komando, ale kdyz to budou chtit udelat tak k tomu grower vubec nebudou potrebovat. :c)
Takze ja jsem ze severozapadnich cech.
:c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Přiznam se, že jsem to dost dlouho rozmeyšlel, jestli ma vubec cenu tohle tema zakladat. Navic sem si rikal, ze byste me mohli mit za fizla.
Tema prazdny nezustalo, takze dik, zvedli ste mi sebevedomi.
Jinak si myslim, ze napsat mesto, nebo okres odkud jsem, by nemelo byt nebezpecne. Doufam a vy taky doufejte
Zajimalo me, jestli tu neoperujou treba jenom jihomoravaci, nebo jen prazaci a tak. Tak se snad dozvime, ze groweri, kteri sem chodi jsou rozeseti nejen po cele CR.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."