Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pro mě jsou nejlepší černý OCB-čka.Na balení normálním způsobem mi příjdou nejlepší například oproti Smokingům.Smokingi se mi zdají strašně měkký a fuckt blbě se mi z nich roluje.
tak, když už balím, tak balím do krátkejch Pure hempů - na osobáčky ideální, tenkej, ale netrhající se papír, dobře hoří. i když sem na balení levej, tak se mě občas povede s těmahle pejprama ubalit pěknej kousek.
zato bych chtěl varovat před papírkama Caňuma. nevím jestli sou k dostání i tady, já je dostal v létě zadarmo v holandsku, ale nedá se z nich ubalit ani h... špatně se ubaluje, stěny papírku o sebe vůbec nekloužou, sou tlustší.
ale ještě si rejpnu - faja forevr
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Ja pouzivam na baleni zlaty Smokingy, ale pred casem jsem mel papirky Gizeh (s pyramidou a sfingou), jsou nemecky, kolik jich tam je fakt nevim. Ale mel jsem jich strasne moc, tak jsem si na ne zvykl. Jsou trochu tensi nez Smokingy, lepidlo celkem drzelo jo a taky jsou docela moc siroky, ale jak pisu, zvykl jsem si a celkem si je i oblibil.
-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------
Já balim zásadně do zlatých Smokingů.Balí se s nima dobře jak na backa tak normálně a to je fajn.OCB v ruličce jsou dobrý do společnosti více lidí,když chci ubalit happylenght joint.A ještě jedna rada na závěr: Na každym balení zlatých Smokingů je 18 různých motivů a ty když se narovnají správně vedle sebe 2x9 a dobře se podlepí průhlednou páskou,tak vznikne super skládací cestovní pracovní plocha,která se vejde do standartní peněženky.SUPER VĚC!!!!!
Zlatý Smoking 10/10
OCB rulička 8/10
Bob Marley edition 6/10
P.S: Těch Bob Marley je taky 18,ale jsou zbytečně široký a málo kloužou.
ja balim do cernejch OCB jako asi kazdej ale podle me sou dost dobry zlaty smokingy a jestli muzu poradit nikdy nebalte papirku myslim,ze se menovali GIZEH...takovy maly a hrozny..lepidlo STRASNY a navic ty papirky UPLNE prehlti chut hulca
Černý Smokingy, černý OCB, zlatý Smokingy - nejvíce používané.
Teď jsem ze zvědavosti koupila Vážky slim - docela v pohodě, jsou měkké a tenké, jen mají velice úzký proužek lepidla.
ECO Smokingy, modrý Smokingy, Caňumy - dle mého skoro nelepí
Zlaty smokingy 10/10
Cerveny smokingy 9/10 - hur se mi z nich bali rollback (ale to bude tim, ze sem na to levej ), ale mam je nejradsi, pac barva obalu
Mascott 5/10 - moc siroky, "divnej" papir