Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo da se to sklidit za 44 dni, ale musis na to urcitě valit sodík. Hulil sem to a kamos to mel jen pod zarivkama a kdyz sem to hulil poprve tak to byly fakt slehy, ale jak sem to hulil tak po 5 tak uz se mi zdalo ze to stracelo na "vykonosti". Nevim čím to bylo ale to jsou me zkusenosti.
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Čau lidi helpne mi někdo please? Mám Top44 pod sodíkem kytky maj asi 15cm a začaly se na listech objevovat hnědý fleky a listy pak uschnou. POMOOOOOC! Co s tim DÍK MOC za POMOC!
Strašně mě teda zajímá ta doba qetu... kdy se teda ta top 44 má sklízet ? někdo říká 44 den, někdo 60. Jelikož je to indica, nechtěl bych to nechat přezrát aby to bylo pak místo sedativa jasné že podle trichromů..ale přece jen 2 týdny plus/mínus není jen tak. Někde sem slyšel že když to vychytáte s dobou sklizně, máte s toho v pohodě uphoric high ale prej zase když přezraje, gautchlock jako svině