Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar
s kamosom sme sa dohodli, ze ja mu zariadim skrinku, komplet aj s genetikou a on bude platit elektriku a bude to na jeho riziko, ja s tym nic nemam.
otázka prvá:
skrinka ma na vysku meter a radby som pocul, nejaky tip na model co by sa mi do mini skrinky zmestil. Zatial by som tipol ww, mazar, blueberry...(nejake keriky)
otázka druhá:
radsej pod dva kiticky dat 150W sodik, ale bo si mam spravit dve skrinky70W a 70W, a v kazdej po dva kiticky? Co vy na to? Alebo si mam dat do jednej skrinky 2x70W, ale vzdy tam budu iba dva kiticky.
vopred diki za kazdy prispevok
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
Jo, ten metr bude v pohode, kamos ma v metrovy skrini 250W. Kdyz pocitas 20cm na qetinac, 20cm prostor mezi kyti a vybojkou a vybojka 15 cm od stropu, tak ti zbejva 45cm na kytky, coz se da. Musis zastrihovat, ohejbat a vcas prepnout na qet (pripadne zbudovat SCROG).
Model nevim, ale mam zkusenost, ze 100% indiky se tahnou vic do vejsky nez hybridy....
taknak - az budou mit 20 az 30 cm. Pocitej s tim, ze kytka po prepnuti povyroste do vysky jeste o 50-100%. Jak moc presne, to hodne zalezi na modelu....
urcite si urob scrog.to je najlepsia cesta k dobremu vynosu na obmedzene priestory.
Chcete to pestovat v hline?
podla mna by bolo lepsie urobit bubller ktory nebude vysoky ale nizka vanicka a do sirky. Videl som to uz tu u niekoho ale neviem kto to bol.
to je jedno ci je to tajne alebo nie.
aj ked je pravda ze bubler buble, ale to je zanedbatelne. Ventilaciu nebudu pocut?ak mas doma akvarko, tak pocujes vzduchovanie? podla mna si to nikto nevsimne,ale je to na vas.
je to super, ale kamos o nicom takom nechce pocut, lebo ta skrina bude u neho a nechce mat bublaka za druhe mam malo penazi, lebo so skrikou som vobec nepocital
ver, ze ani ja sa netesim na to ich trapenie, ale dufam, ze s growerskymi vychitavkami(keramicke sklo)to zvladnem bez trapenia mojeho aj botanickehoa nevies kde to kupim a kolko stoji? diki