Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdary potrebuju poradit jak zvysit teplotu ve skrini ,,co nejlevneji,,
Pres den je tam tak tich 20-22 stupnu Celsia a pres noc je to schopny klesnout na 10 mozna i na min ale ja zatim min nenameril.Jo a jeste jsem se chtel zeptat jestli existuje nejaka zasuvka s teplomerem ktera spina podle teploty.Predem dik za odpovedi.
Uz jsem pro kamose o necem na topeni premyslel - asi by nebylo od veci pritapet plynem (nebo propan-butan?) - je levnejsi nez elektrika a horenim navic vznika CO2. Ale nejak se to zatim nerealizovalo - pouze takovy napad ...
Termostaty existuji, ale je to vsechno drahy - nejlip si to postavit. Schemata treba na www.belza.cz. Casem budou stavebnice termostatu i casovacu, ale to zalezi na tom, jak rychle se naucim assembler a spichnu nejaky HW a SW. Malo casu....
Spousti se to automaticky,jakmile klesne teplota pod urcitou mez a vytapi to do urcite teploty, tak 31-32stupnu a 17minimum
Spíná se to jak chce, něco to stoji,tak1000,-jenom za topeni pocitam ale palba musi bejt pac pak budem a o to nam prece jde,bejt v Nirvane,aspon me teda jo...
2 prdik: ja by som ju fest zaizoloval, aby ti neunikalo teplo a teplotu by som udrziaval nejkymi teplomermi s termostatmi(tie co kupis v aqua.) co ty na to, zda sa mi to v poho. a este ked si vybavis lacnejsi prud, tak to mas O.K.
je to len napad, nie navod
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...