Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » jak je to s výbojkou?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
raza_odiada
Nový Člen

Karma uživatele raza_odiada - 0% Pěstitelská

jak je to s výbojkou? Příspěvek č. 1

Mám takový dotaz na někoho kdo by mi mohl odpovědět.
Zařídil jsem si skříň přesně v pokojíku a mám jí po computrem.
Neovlivňuje mi tato situace nějak copmuter???????

Old Post 25-11-2003 v 15:56 PM
raza_odiada je offline   Profil uživatele raza_odiada   Find more posts by raza_odiada   Foto galerie člena raza_odiada   Click here to Send raza_odiada a Private Message   Add raza_odiada to your buddy list     Navštiv homepage uživatele raza_odiada! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Womitor
Homo Homullus

Karma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

no tak kaaamo taka vec Ta napadla ktora by mna ani vo sne nenapadla. Podla mna mozes byt uplne v klidku, musel by sa mars s jupiterom zrazit aby tvoj indoor ovplyvnil chod compiku

Mám poškodený mozog. no a čo?

Balkonik - womit it!
Balkon 2 - No names
Balkon 2009 - Afghan, SweetKiller, BigBud, SuperSkunk

Old Post 25-11-2003 v 22:18 PM
Womitor je offline   Profil uživatele Womitor   Find more posts by Womitor   Foto galerie člena Womitor   Click here to Send Womitor a Private Message   Add Womitor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blueberryman
Nový Člen

Karma uživatele blueberryman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

hehe ste lamky asi ne ) ja mel novej pc, 3 GHZ,dal jsem si pod to 70 W vybojku a najednou me to ukazuje tze je to jen 286ka )) takze podle mejch dosavadnich skusenosti bych rek,ze pocitac to ovlivnuje......a hodne )))

Old Post 27-11-2003 v 17:54 PM
blueberryman je offline   Profil uživatele blueberryman   Find more posts by blueberryman   Foto galerie člena blueberryman   Click here to Send blueberryman a Private Message   Add blueberryman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blueberryman
Nový Člen

Karma uživatele blueberryman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

ne neboj....muzes bejt v pohode,rek bych ze tvymu pc to neuskodi....pokud ta vybojka nebude nadmerne hrat,coz asi nebude,tak by ti to kompa ovlivnit nijak nemelo...

Old Post 27-11-2003 v 17:56 PM
blueberryman je offline   Profil uživatele blueberryman   Find more posts by blueberryman   Foto galerie člena blueberryman   Click here to Send blueberryman a Private Message   Add blueberryman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aaaaa
Stálý Člen

Karma uživatele aaaaa - 79% Pěstitelská

kompjůtr Příspěvek č. 5

neblázni!

Old Post 18-01-2004 v 09:22 AM
aaaaa je offline   Profil uživatele aaaaa   Find more posts by aaaaa   Foto galerie člena aaaaa   Click here to Send aaaaa a Private Message   Add aaaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

no nemyslim ze by to bylo tak strasny...ale muze se stat neco neprevydatelneho...misto toho...treba zeby ti ten komp za chvili unesli mimozemstani...

Old Post 19-01-2004 v 08:18 AM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:34 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
18-03-2011 - Jaká je životnost výbojky 250W ? - 2 odpovědí
10-12-2004 - Nevíte co je to za výbojku ? - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás