Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » hry na trávě
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
polorobot
Nový Člen

Karma uživatele polorobot - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

jake jsou vase nejoblibenejsi hry kdyz ste zhuleni?
(hry na PC i treba venku)

muj tip:
Quake 3 Arena (dohral jsem vsechny levely na nightmare!)

HRA NA SKOVKU - kdekoli venku na dobrem miste. Nejlepe kdyz pada soumrak. (hlavne se nestydte! je to fakt prdel :-)

Old Post 16-06-2001 v 18:09 PM
polorobot je offline   Profil uživatele polorobot   Find more posts by polorobot   Foto galerie člena polorobot   Click here to Send polorobot a Private Message   Add polorobot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seňorita Lamparez
Stálý Člen

Karma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% Pěstitelská

Scrabble Příspěvek č. 2

Ahoj, já nejraději hraju scrabble to tě pak napadnou takový slova! (onehdá mi nechtěli uznat citoslovce úleku "ík"--- nechápu proč )

Pěkné zážitky přeje s.L.

Old Post 16-06-2001 v 18:53 PM
seňorita Lamparez je offline   Profil uživatele seňorita Lamparez   Find more posts by seňorita Lamparez   Foto galerie člena seňorita Lamparez   Click here to Send seňorita Lamparez a Private Message   Add seňorita Lamparez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
debil
Stálý Člen

Karma uživatele debil - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

NHL2001 Sem neporazitelnej

Mějte rádi DEBILI,my za to nemůžeme

Old Post 16-06-2001 v 21:24 PM
debil je offline   Profil uživatele debil   Find more posts by debil   Foto galerie člena debil   Click here to Send debil a Private Message   Add debil to your buddy list     Navštiv homepage uživatele debil! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zachaliaš
Stálý Člen

Karma uživatele Zachaliaš - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Zdar já hraju Unreal Turnament nebo Colina 2 s force fedback volantem je to paráda

Zachaliáš

Old Post 17-06-2001 v 10:01 AM
Zachaliaš je offline   Profil uživatele Zachaliaš   Find more posts by Zachaliaš   Foto galerie člena Zachaliaš     Add Zachaliaš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
debil
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

jo volant si přeju už asi tak 5 let a zatim sem si koupil jenom 3 auta.Zavidím ti s tím volamtem

Old Post 17-06-2001 v 11:17 AM
debil je offline   Profil uživatele debil   Find more posts by debil   Foto galerie člena debil   Click here to Send debil a Private Message   Add debil to your buddy list     Navštiv homepage uživatele debil! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Hi takový hry na zhulu jsou paráda.My s kámoši většinou hrajem KDE JE ŽOLIK,to se daj na stůl čtyři esa,a joker,a kdo si ho vytáhne hulí,ze začátku je to docela pohoda,ale když se vám jako mě podaří vytáhnout si žolíka patnáctkrát za sebou je to drsný.To jsou nehorázný přehuly,zvláště pokud k tomu použijete kýbl,ale to už pak jde do tuhýho

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 17-06-2001 v 14:05 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mufin
Stálý Člen

Karma uživatele mufin - 57% Pěstitelská

CT on NET Příspěvek č. 7

no ja nejradsi hraju Counter Strike po netu je to fuck nejlepsi kdyz je clovek vykourenej ........ ja jsem pak strasne naspeedovanej a nikdo me nestiha .....

Old Post 17-06-2001 v 14:06 PM
mufin je offline   Profil uživatele mufin   Find more posts by mufin   Foto galerie člena mufin   Click here to Send mufin a Private Message   Add mufin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 8

Nejlepší je Unreal Tournament - vypálenej a po síti s dalšíma 6vypálenejma lidma - to je pak teprve zábava

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 17-06-2001 v 14:55 PM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THeCed
Stálý Člen

Karma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% Pěstitelská

Pohodička UT Příspěvek č. 9

Můžu jenom potvrdit, UT s víc lidma, to je maso. Zvlášť InstaGib.
Teďka sme pařili ve čtvrtek, CTF Facing Worlds asi v sedmi lidech, z toho 3 (já a dva ostatní) vypukaní ganjamani s jedním Botem proti dalším 4 nehuličům. Parádní řezačka. Skvělý bylo jak mi třeba kamoš odsnajproval atomovku kterou sem vystřelil těsně před xichtem. Nakonec sme o jednu vlajku vyhráli .
Zkuste si taky zahrát TETRIPZ, hodně ujetej tetris.
to polorobot: Schovka je skvělá, a može být aj vevnitř. Jednou sme na horách hráli na schovku po celé chatě, bomba.
A ještě jeden tip - teďka zas karty : Cigán, naprosto jednoduchá hra, vybere se jedna karta a musí se odhazovat jenom přesně ta barva, která je na té kartě. Samozřejmě se podvádí, a když vám někdo, kdo hraje po vás otočí poslední kartu a ta není stejné barvy, tak berete balíček, když tam je správná tak bere on. Žolík platí vždycky. Kdo zahodí najednou víc karet a někdo si toho všimne, tak bere zpátky celou hromádku. Kdo se nejdřív zbaví karet, připisuje si jedno písmeno slova cig(k)án (nebo ...ský baron pro delší hru). Kdo má nejdřív celé slovo je největší podfukář. A skvělý je při té hře si pinkat nafouklým balónkem a trefovat se do ostatních.
Je to dobrá psychologická hra, ale bacha ať si nestrháte bránici.
Tak teda přeju hodně srandy u všemožnejch her.

Hráček Igráček.

Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.

Old Post 17-06-2001 v 21:23 PM
THeCed je offline   Profil uživatele THeCed   Find more posts by THeCed   Foto galerie člena THeCed   Click here to Send THeCed a Private Message   Add THeCed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Pohodička :o) Příspěvek č. 10

Zdarec!!

Jo kompl a hry na něm jsou dobrý skoro všechny a vždycky, když je člověk zhulenej a po síti už to není třeba komentovat.
Ale jsem spíš příznivcem venkovní zábavičky, třeba hakisak (píšu to jak mě huba narostla). Ale ve směs se dá hrát cokoliv a pokud je člověk dobře naladěnej a zhulenej, tak je to vždycky prdel
Zatím zdarec

Old Post 18-06-2001 v 13:29 PM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majklovec
Stálý Člen

Karma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% Pěstitelská

Palec nahoru stolní fotbálek Příspěvek č. 11

Zkuste stolní fotbálek - to je maso. Normálně mi to jde, ale když zahulim, tak jsem rychlej jako ďas.

Old Post 18-06-2001 v 14:40 PM
majklovec je offline   Profil uživatele majklovec   Find more posts by majklovec   Foto galerie člena majklovec   Click here to Send majklovec a Private Message   Add majklovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
debil
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

jasně souhlasim.jeden čas sem přemejšlel že si ho pořídím domu.V bráně je ze mě skoro zed,ale brutálně se při tom potim,strašně mi buší srdce(když se hraje dobrej match) a někdo si myslim že asi dostanu zástavu.Jinak výborný taky dopuručuju

Old Post 18-06-2001 v 14:54 PM
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 13

Šipky taky nejsou špatný ve více vypálenejch lidech ale je docela problém tam něco kloudnýho hodit.

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 18-06-2001 v 20:52 PM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bad
Nový Člen

Karma uživatele bad - 0% Pěstitelská

Palec nahoru fotbálek the best Příspěvek č. 14

Na komplu zvedám ruku pro counterstrike ale jinak po dobrým prdu není nad Fotbálek! q:-)

Old Post 18-06-2001 v 21:26 PM
bad je offline   Profil uživatele bad   Find more posts by bad   Foto galerie člena bad   Click here to Send bad a Private Message   Add bad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Pohodička Jo, jo to je pravda. Příspěvek č. 15

Po dobrým prdu, je Fotbálek kvalitní věc No ale jak jsem řekl po dobrým prdu sou skoro všechny věci kvalitní )

Old Post 19-06-2001 v 06:45 AM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

fuckin' adventures and RPGs, vivat 3D actions and real time strategies!

I'am going in and Starcraft!

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 19-06-2001 v 14:30 PM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:55 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás