Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hi takový hry na zhulu jsou paráda.My s kámoši většinou hrajem KDE JE ŽOLIK,to se daj na stůl čtyři esa,a joker,a kdo si ho vytáhne hulí,ze začátku je to docela pohoda,ale když se vám jako mě podaří vytáhnout si žolíka patnáctkrát za sebou je to drsný.To jsou nehorázný přehuly,zvláště pokud k tomu použijete kýbl,ale to už pak jde do tuhýho
no ja nejradsi hraju Counter Strike po netu je to fuck nejlepsi kdyz je clovek vykourenej ........ ja jsem pak strasne naspeedovanej a nikdo me nestiha .....
Můžu jenom potvrdit, UT s víc lidma, to je maso. Zvlášť InstaGib.
Teďka sme pařili ve čtvrtek, CTF Facing Worlds asi v sedmi lidech, z toho 3 (já a dva ostatní) vypukaní ganjamani s jedním Botem proti dalším 4 nehuličům. Parádní řezačka. Skvělý bylo jak mi třeba kamoš odsnajproval atomovku kterou sem vystřelil těsně před xichtem. Nakonec sme o jednu vlajku vyhráli .
Zkuste si taky zahrát TETRIPZ, hodně ujetej tetris.
to polorobot: Schovka je skvělá, a može být aj vevnitř. Jednou sme na horách hráli na schovku po celé chatě, bomba.
A ještě jeden tip - teďka zas karty : Cigán, naprosto jednoduchá hra, vybere se jedna karta a musí se odhazovat jenom přesně ta barva, která je na té kartě. Samozřejmě se podvádí, a když vám někdo, kdo hraje po vás otočí poslední kartu a ta není stejné barvy, tak berete balíček, když tam je správná tak bere on. Žolík platí vždycky. Kdo zahodí najednou víc karet a někdo si toho všimne, tak bere zpátky celou hromádku. Kdo se nejdřív zbaví karet, připisuje si jedno písmeno slova cig(k)án (nebo ...ský baron pro delší hru). Kdo má nejdřív celé slovo je největší podfukář. A skvělý je při té hře si pinkat nafouklým balónkem a trefovat se do ostatních.
Je to dobrá psychologická hra, ale bacha ať si nestrháte bránici.
Tak teda přeju hodně srandy u všemožnejch her.
Hráček Igráček.
Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.
Jo kompl a hry na něm jsou dobrý skoro všechny a vždycky, když je člověk zhulenej a po síti už to není třeba komentovat.
Ale jsem spíš příznivcem venkovní zábavičky, třeba hakisak (píšu to jak mě huba narostla). Ale ve směs se dá hrát cokoliv a pokud je člověk dobře naladěnej a zhulenej, tak je to vždycky prdel
Zatím zdarec
jasně souhlasim.jeden čas sem přemejšlel že si ho pořídím domu.V bráně je ze mě skoro zed,ale brutálně se při tom potim,strašně mi buší srdce(když se hraje dobrej match) a někdo si myslim že asi dostanu zástavu.Jinak výborný taky dopuručuju