Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kamarat ma problemi s kalenim (hulenim).
Zvetca (skoro vzdy) ked sa spraskame napne mu zaludok
a hodi tycku (pozvracia sa) a potom u neho gress strati
ucinky (kym ja so sprazeny ako prasa). Ked si hned po rihanii
zahuli tak sa spraska a uz druhy krat nezvracia.
neviete dakto ze co to moze byt ?
rad by som to vedel ... mam o neho strach... mal by prestat hulit?
... a co potom s nami bude robit (ak nie hulit) ?
????
Já bych mu doporučil aby před hulením aspoň dvě hoďky NEŽRAL, to by pak teoreticky ani neměl co blít.
No a po zahulení už do něj to jídlo pude samo
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
2 Bambulion > a jsi chytrej frajirek??? :c)
NEJSI :c)
RESPEKT NEGRE :c)
a aby to nebylo uplne offtopic tak at nehuli, kdyz mu to nedela dobre a konzumuje to jinak...a kdyz mu taky nebude dobre tak ma asi smolik a s konopim se nejakym zpusobem nesnese...
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
no, já bych to tipnul i na vřed. I já jsem jeho hrdý majitel. Takže co bych zkusil je malinko se najíst (1/2 rohliku) a pak zahulit. Tada, pokud mu není blbě jen z toho travního odéru...
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
2 psilos: Jestli jsi majitelem ulcus praepyloricum nebo podobneho neradstva, tak se ho zbav - je zpusoben bakterii helicobacter pylori, na niz jiz existuji specificka antibiotika: za 2-3 tydny jsi bez vredu a vychutnas si treba i ryzlink, po kterem je Ti dnes (mas-li fakt vredy) ponekud nevolno. Vyzkouseno !
K tomu problemu: taky bych spise rekl, ze jde o psychickou reakci na ten puch (od jiste doby nemohu mliko) - zkusil bych mene aromaticke modely, s tim, co radil psilos. Nebo bych pokusne nejakou tu palici parkrat dukladne sparil, slil a pokusne po ususeni zkonzumoval...
No, já to nemám způsobený bakterií, na vyšetření zjistili, že je to zapříčiněno hyperaciditou žaludku z důvodu dědičných. Občas vředíka mám, občas ne. Momentálně jsem asi v pohodě. Když je řeč o ryzlinku,tak ten mám moc rád. Měl jsem už i letošní Pálavu-pozdní sběr a je to bomba. Letos se víno povedlo. Díky svýmu blbýmu žaludku jsem schopnej rozeznat i qualitu vína na 1.lůček-po sračce mě okamžitě pálí žáha. (Piju jen suchý)Po dobrým víně mě to nádherně hřeje v žaludku a cítím to sluníčko, který v něm je. Samo, že jinak qualitu poznám na vůni a chuť - piju co mi voní a chutná, odborník nejsem. Je ale zajímavý, že když mě pálí žáha, nebo mám něco s žaludkem, tak právě špek mi vrátí kondici.
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
jo tak ja jsem na tom se zaludkem stejne jako psilos...
taky jsem vypozoroval, ze kdyz mi neni dobre od zaludku a dam si spicka, tak do pul hodiny mam zaludek zase v pohode...
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."