Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
4 God_mars
Mě by zase zajímlo k čemu to potřebuješ vědět? Jako že máš eště nějaký venku? Nebo se chystáš? Zdar
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
No muj problem je ze bych chtel pjestovat doma, ale nemuzu protoze rodicum se to nelibi protoze je to ilegalni. Tak bych to chtel dat na pudu jen tak pod oknem ale je tam problem ze je tam docela zima pak mam jeste jednu moznost jedna prazdna mistnost kam moc nechodej ale tam je taky docela zima protoze se tam netopi.
No niektore rastliny je pravda ze vydrzia mraz no niektorym to moze naozaj ublizit. Zalezi na odrode.
Niekam na povalu kde je zima by som to ani neskusal davat.
Za prve v zime budes mat mizernu ak vobec nejaku klicivost a ak ti aj nieco vyrastie tak v tej zime to tam bude len zivorit. Rozumej zime - myslym nad 5 stupnov, ak tam mas este menej no tak to ti tam nic neporastie ale skor ako 5 by som povedal 10 stupnov. Aj viac
Já děkuju neznámýmu dárci karmy, ikdyž pravda trochu nechápu za co. To ste se asi někdo drobet umáčknul ne?
(jinak je dobrý ke karmě něco připsat aby adresát věděl od koho pochází)
No a k tomu klíčení v zimě - to bych tolik neřešil, to snad neni tak velkej problem schovat mísu na klíčení někam na skříň do svýho pokoje. Tam to může vyklíčit i za den, když se daří (a dobře topí )
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Pod 15 C je to utrpeni a roste pomalu, je to na rostline i videt, ze se trapi. I kdyz treba rizky vydrzi asi s asi 60-70% uspesnosti 14 dni dole v lednici (ale taky to neni uplne koser).
Ja takisto dakujem neznamemu darcovi karmy, ktory sa poneviera po G a daruje karmy za nic. Thanx kaaamo.
Takisto suhlasim s Takerom, ze ked uz karmu tak aspon nejaky komentarik, by bodol
Hmm myslim ze s tymi karmami som to bol ja. Proste som si dal Shamana z vodara a potom to uz islo. ten den som asi viac veci spravil nepremyslene, no hlavne je ze som ani jedneho neurazil skor potesil a o to ide. Takze Zoro nie som ale no uz nic proste bol som to asi ja.
lidi, pěstuji ve sklepě ve staré ledníčce. Když svítim je to v poho, teplota se drží cca 25 stupnu, ale když zhasnu tak po vychladnutí (2h) teplota pada na 15 stupnu, co vy na to? nemuže to nějak moc vadit ze ne?
No ked si zoberies kolko0 stupnov je cez noc v lete tak si na tom podobne, takze by to moc vadit nemalo, ale o com je indoor- navodit rastlinkam idealne podmienky pre rast a tie sa potom aj odmenia podstatne inym obsahom THC ako pri outdoor, ale ako vravim nemalo by im to nejako extra vadit, samo zalezi aky pomer je teplej, slnecnej fazy k tej studenej, zhasnutej, pokial mas fotoperiodu 18:6, alebo nieco podobne tak je to podla mojho nazoru do pohodky