Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hojky lidicky zajímalo by ně moc co si dáváte tak nejčastěji za mňamku takze mi prosím zdělte jaky sou vaše nej modýlky muj osobne ORANGE BUDek a potomHerr Jurgen ten je moooc mňamkovej
2Brunco: protoze se ti proste omrzi - je to jako u jidla, i kdyz ti neco chutna, tak kdybys mel jist jenom to, tak z toho nebudes mit pozitek
2Bamboo: mno, tak OB mam hoodne rad (byl to muj prvni skunk ) a ted si pochutnavam na White Skunku, Grite White Sharku (mlask, oblibil jsem si dalsi model ) a jeste ceka na ochutnani Budha a Afghan
Skunky, ale kdyz nejsou money, tak co kdo da....;o)
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
Herr Jürgen je cosi, co by se dalo označit za outdoor skunk, má skvělý high, někdy speeduje, někdz uzemní... trochu nevypočitatelný... vznikl v mých rukou a v mé hlíně ... prostě je moc príma
Tak to ja se mam po letoshni sklizni celkem fajn.Letos pjestilo asi 8 mojich kamoshu a kazdej ma jinej vzorek,takze napr.Belladonna,Early Skunk,Early Girl,Shehrezada,Mango a jeste mnoho dalshich,vsechno venky,seminka sem kupoval v Rakósku.Lampiczku si dam dycky ve Vidni no a wo weekendu to co je napsany nahore.Takzhe fKLíDECZKU PEACE
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.