Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec komunito chtel bych začit použivat co 2 na pestovani indoor, kvuli zlepšeni vynosu chtel bych se zeptat kdo ma sčim ukušenosti a efekt ,kukal jsem po sačci ch co se povesi vyjdou na 600,dale co2boostry a jedno steho bych chtel pořidit diky za typy a rady panove
Nebo AirBomz. Letos jsem zkusil poprve. Hned druhy den rostliny neskutecne poskocily a celkove rostly jako zblaznene. Takove vysledky jsem jeste nikdy nemel. Do boxu 1m2 (nebo lehce vetsiho) se mi to zatim jevi jako ideal 👍🏻👍🏻👍🏻
To tezko rict, zalezi na nastaveni cetnosti uvolnovani. Delaji dve naplne - vetsi a mensi. Pri koupi je v krabici ta mensi, ale mam to tam uz 8. tyden a podle vseho tam jeste nejaky obsah je 🤷🏼♂
Zdravím chtěl bych se zeptat má někdo zkušenosti z tímtoExHale CO2 Bag, přírodní generátor CO2 chtěl bych to používat ale nevím jak jistě vám píšou že stačí otevřít a dát nad rostliny ale jdeme Oto zda mám vypnout ofuky a jestli mohu nechat zaply ventilátor odtahu vzduchu Zde přidávám stránku na CO2 https://www.nejgrow.cz/co2/exhale-c...BkaAtfIEALw_wcB
To chce trochu nadhledu. Tady spousta lidí nechápe ironii. Tak já se taky přidám.
Stačí koupit čínský panel, kde výrobce uvádí výnos přes 3g/w a k tomu tenhle co2, který dá dalších 50% a jste na 4,5 g/w. Hmm, asi něco dělám celou dobu špatně
Netvrdím, že co2 nepomůže, ale nevěřím údaji až 50%. Kecy a ta cena za jednu novou lahev taky moc dobrá. Dát 900 Kč za vzduch chce notnou dávku odvahy. Myslím, že je lepší občas vyvětrat
..a tak třeba pro 300 m3 za hodinu. Norm konc. CO2 cca 400 ppm tže máme cca 100 litrů jako 100%
Takže zvedneš intenzitu světla cca o 40 % přidáš cca 50 % CO2 nebo radši rovnou 100% že jo.
1 mol 44 g, potřebuješ 2 to je necelejch 100 g za hodinu. Zkontroluj to radši.
První odkaz co vidím 2 litry dávkovač a není kontinuální + 60 g náplně po 900 kilech hm...
a lesní vzduch ve spreji na noc :-) Jinak zapátrej, chce to uzavřenej okruh s klímou. Pálit navíc cca W za klímu nebo svítit dalšíma W světla to je jednoduchý počítání ne ?