Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, jsem zacatecnik a nemuzu porad vyrovnat teplotu a vlhkost, proto se sem obracim, pro rady od zkusenejsich Vlhkost zvysuji tak, ze nastrikam steny stanu rozprasovacem a jsem schopny udrzet vlhkost na 60-70 procentech, ale musim mit vyple odsavani vzduchu, jinak je vlhkost pryc, jenomze problem nastane, kdyz vypnu odsavani vzduchu a to ten ze teploty jsou nekdy az 34 stupnu.. coz pry neni vubec vhodne pro kytky... Premyslel jsem nad rozprasovacem nebo nejakym casovacem na odsavani vzduchu, ale nemam vubec paru jak to vyresit.... Mate prosim nejake info ? Mockrat dekuji skupino
no môžeś to spraviť tak, ako píšeš, dať časovač na odsávanie vzduchu v nejakých intervaloch. ja som napríklad rosil priamo rastliny, a v prvých týždňoch dal do stanu vlhký ručník. alebo ak chceš investovať kúp si zvlhčovačku. ja som to považoval za zbytočnú investíciu a neviem ani, kam by som ju dal.
__you can stop the party but you can't stop the future__
Takze casovac na ventilator pomohl ? ) Koukal jsem na nektere zvlhcovace ale pry to tam chce destilovanou vodu jinak velice brzy odejdou... Je tomu opravdu tak ?
Čau. Jestli máš box malí (60x60,80x80 max..) tak já v růstové fázi v takovém boxu používám tohle.
Zaprvé : chladí vzduch
Zadruhé : fouká (cirkuleje vzduch)
Za třetí : zvlhčuje vzduch. Jde s toho ten vlky vzduch co jde i pouhým okem vidět jak to vypouští tu mlhovinu.
Spotřeba vody cca 400-500ml na 10-12 hodin pak bohužel se musí doplnit vodajinak se automaticky vypne.
Ale za ty prachy je to dobrý kauf. Trošku sníží teplotu. Zvedne vlhkost a rozhybe trošičku vzduch.
Tady je odkaz kde je to asi nejlevnější na netu
Tam už to ten efekt mít asi nebude.. Já na růst používám menší box kde si ty optimální podniky na růst pomocí toho articAir udělám a nemusím tam pálit ani takovou watazi. Na květ používám skříň podobných rozměrů jako ty a tam už svítím 600W a cca 4 týdny tam tu zvlhcovacku taky dávám. Ale už ti to zvedne vlhkost tak o 10% což je taky myslim ideál na ten začátek květu. Pak už bez zvlhocovacky až do konce.
S pařnikem nemám zkušenost tak nechci radit, ale podle mě to lidi používají jen pouhých pár dní protože nemá kytka dostatečné kořeny. Rostlinky se slabími kořínky berou vodu z vlhkosti vzduchu, listny) tak proto ta vlhkost ze startu na max. Ale jestli máš kytky už aspoň 14 dní staré tak tech 60-70% když zvládneš udržovat tak to bude cajk..
Na 120x120 je hodně možnosti kolik rostlin dát. Záleží jakou metodu pěstování chceš zvolit. A jak dlouho je chceš držet v růstu . Jestli jedeš 8 ks tak je pro mě osobně je nejlepší nárůst kytku do 5 patra ustrihnout vrch a patra s vylezajiciho prvního patra co má jen,, jednolistek'' tak aby kytka udělala 8 větví (klidně i 6) ale větší množství větví už kytka utáhne hůř si myslím..
No mě právě říkali, že čím víc kytek tak tím rychleji budu sklízet, ale jak říkám jsem ještě začátečník furt se učím a zjišťuji. Ty by jsi volil jakou cestu na box 125x125x200 ?