Iristar
Nový Člen
|
Dotaz |
Příspěvek č. 1 |
Zdravím,
mám zasazeno 6ks rostlin CBD modely 4x MAGIC POTION a 2x SWEET CHERRY (nejedná se o automaty) vzhledem k tomu, že se jedná o můj první pěst, tak to nemám s čím porovnat, ale přijde mi, že mi rostliny rostou strašně pomalu, že by v tomto období měly být větší.
Momentálně jsem na konci 3 týdne a rostliny vypadají takto (viz. foto) vysoké jsou (11 cm).
Můj postup byl takový, že jsem je nechal normálně vyklíčit v mini skleníku mezi kapesníky nebo tampóny v absolutní tmě. Všechny semínka mi vyklíčily do 2 dnů a potom jsem je dal do rock wallu, kde jsem je nechal cca týden než chytnou kořeny (celou dobu klíčení jsem udržoval vlhkost okolo těch 80% a teplota byla od 22 do 25°C) a potom jsem je přesadil do květináče o obsahu 11l jako substrát mám LIGHTMIX od BIOBIZZ.
Tady jsem udělal první chybu, protože jsem tam dal asi moc vody (cca 1l) a rovnou ROOT JUICE (cca 3ml na květináč), rostlinám po pár dnech začaly mírně žloutnout listy, to jsem ale nějak dle rad zachránil a potom už s tím problém nebyl.
Od té doby co jsou v květináči mám ve stanu teplotu 22-25°C a vlhkost okolo 65%, zalévám je vždy když mi přijde, že je půda už suchá, většinou tak 200ml odstáté vody (ph okolo 6 měřeno Ph metrem). Hnojím cca co 3 den a zatím dávám jen BIOBIZZ GROW a BIOBIZZ ROOT JUICE
Ze začátku jsem cca 2 týdny svítil LEDKOU (210 w) a potom přešel na výbojku na růst (400w MH), kterou nechám do té doby než přepnu na květ (potom budu svítit 600w HPS).
Právě nevím jestli je to jen tím modelem a má to opravdu tak dlouho trvat nebo někde dělám zásadní chybu a růst tím spomaluju, kdybych na něco zapomněl kdyžtak odpovím v komentáři. Za rady předem děkuju.
Předem díky všem za odpovědi .
Foto.
Foto 1
|