Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...::::Zdravim::::..
mam dotaz na jaře bych si chtěl sadit kytky OUTDOOR ale nemám možnost si kytky předpěstovat doma a pak sázet sazeničky na muj flek, a proto se ptam jaké máte skušenosti sázet semínko rovnou na flek ?
-jak to potom jede jistli to třeba nebude zakrněli a jestli už jste to někdo skoušel ?
----------------------------------
hledal sem to ale žádnej thread na tohle téma sem nenašel
(to je pro ty co dycky hodi jen link na nejakje thread)
cau capku,
urcite to zkus stoji to za to,zakrnely to nebude a kdyz zasadis vcas tak to muzou bejt i velky kytky
musis dat pak bacha na samce a vobcas to zastipnout a by se ti to vjetvilo
BTW myslim si ze tohle se tu da najit nebo zjistit 100%
Jasně že to jde,připrav si menší políčko,trochu to porej a pak tam nahaž semínka a rozhodně ti něco vyleze.Teda pár semen ti sezobe ptactvo.Viděl jsem kytky co byli sazeny ze semínek a vypadali velice hezky a taky jsme je kouřil a taky jsme si nestěžoval.
Ja předpěstovavam ve skříni.. to mě vyhovuje J
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
jeee,já to dal taky rovnou na pole,a vyrostlo to bez nějakýho předpěstování uplne v klidu,takže příští rok to rozhodně měnit nehodlám,akorát sem si u nějakýho individua na netu nejdřív přečet,že se semínka maj sázet tak 5-7 cm hluboko,god damn it!zlatej grower,no ale pozdějc už to bylo OK
Tak to já zase preferuju přesně jeden článek svýho ukazováčku. Je to vozkoušený a pro mě nejlepší varianta Mám prostě opravdu vychytanej ukazováček
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
myslím že není důležitá hloubka, teda pokud to není dvacet sáhů pod zem. ale není dobrý ani víc než 4 cm. já osobně nechám naklíčit a čekám až bude mít kytka (pořád ve vatě) tak jedenapůl cm a pak ji hodím do země až po krk.
no hele vyklíčit semínko ve vatě necham určitě no a pak to prásknu asi rovnou do země ale všichni co znam to maj na vokně až tak do tý výšky 10 cm a pak to tepr daj ven a když sem se jich ptal jistli to můžu vzklíčeny z vaty dát rovnou ven tak povidali že by to nedělali že kytka je ještě slabá ale jak tak koukam tak když to dam do vaty naklíčit ap ka rovnou ven tak se nic nestane akorát nevím jak to mam pak zasadit když to bude třeba 1cm rostlinka naklíčená z vaty to ji mam zarejt celou ? nebo nechat kousek koukat ?
hele a myslíte že v bazaru seženu nějaký kvalitní semínka něco mam ale ten modílek vůbec nedává ani po velkym množství špeků a tak bych chtěl něco co zhuluje.....
Já dávám semínka zaklíčit do ubrousku(mokrýho) na okno.JNa jaře tam svítí sluníčko a semínka hezky naklíčijou.Pak se šupnu do kelímku a do skříně a pak ven.Loni jsem sázel kytinky ven až když měly 30 cm a vyrostli z toho hezky kytiska.Příští rok to zkusím naopak.
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
to Wowek
Pokud to neskuruje, tak bych to nesazel.Ty seminka si nesou geneticky vlastnosti,takze z toho zadnej mazec asi nebude...Muze to bejz lepsi(treba je to vopyleny nakym lepsim samcem,ale nevim)Spis si sezen neco lepsiho......