Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky jsem to chtěl zkusit, ale 400, je do tohoto boxu prostě už moc. Třeba to nějak ukocorujes, ale já měl holky presviceny a musel to stáhnout na 250w...
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Původní příspěvek od tuffgong1 Taky jsem to chtěl zkusit, ale 400, je do tohoto boxu prostě už moc. Třeba to nějak ukocorujes, ale já měl holky presviceny a musel to stáhnout na 250w...
No hledal jsem tady všude a v tomhle boxu se vždy jen uvažovalo o 4kilu a každý měl zatím vítr z chlazení já jsem to předimenzováno o 110% takže z tohohle vítr nemám snad jen z toho přesvícení no ale při nejhorším se to dá vždy stáhnout na předřadníku pokud půjde vše podle mých plánu tak bych mohl v příštím týdnu začít
No z důvodu toho že mi leží nevyužitá ve skříni tak proto a i předpoklad většího výnosu ale o ten až tak nejde spíš předpokládám že budou ty vrchy top když pojedou scrog. A hlavně asi že zvedavosti.No z těch teplot se fakt nebojím ptz když zapnu větrák na první stupeň tak mám teplotu u 250w nějakých 21 stupňů ..... takže uvažuju ještě i o menším. V růstu
Čus bando tak zatím pořád ve fázi testu ...ale první problém na světě zvlhcovacka jede ...ale odtah mi to všechno cuca ven...teplota 25 vlhkost 22... :/ Co s tím?
Nechápu jak se může dostat vlhkost na tak nízkou hodnotu....já nižší jak 45 snad neměl a to i s výkonnou odvlhčovačkou
Ale jak říká Shiva, spínat odtah jen semtam
Tak jasně,ale tam kde spíš o to s jakou vlhkostí vzduchu nasavas do boxu přítahem, to je právě divné,já mám doma od 40-60 takže podle toho se mě to odráží i v tom boxu...z kama bys tahal vzduch s vlhkostí 25% to bych z toho měl suchej kašel 😂