Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte growers!
Tohto roka som sa rozhodol znova vypestovať nejakú tú rastlinku, tentoraz (druhýkrát) klasické fotoperiódy opäť na mojom balkóne ktorý je situovaný na východ. (6 hodín svetla na deň)
Rozhodol som sa pre odrodu Honey Cream od Royal Queen Seeds. Zaujala ma ako výzorom, tak reviews zo zahraničia ktoré je popisovali ako dobrú na uvoľnenie a uvoľnenia telesných problémov.
Pestovať sa bude v 10l kvetináčoch naplnených záhradníckym substrátom s perlitom.
Hnojiť začnem po 5-6 týždňoch keď substrát prestane byť výživný, a to slepačincami a v kvete BioBizz Bloom-om. Flush posledné 2 týždne.
. Rastliny predpestujem pod úsporkou a presadím do finálnych kvetináčov.
Budem ich držať pri zemi tak do 130cm, keďže bývam na sídlisku, nižšie poschodia a dookola je riadna džungľa.
Kto sa bojí, nech nejde do lesa.
S pozdravom Stan43.
If you can smoke weed and think smart, you have big chance to be successfull.
Zdravím
Takže v utorok (14.4) som dostal 15ks semien SWEET HAZE AUTO - Veľká vďaka, Drago
Hneď som dal 2ks naklíčiť a dnes šli do rašelinových kvetináčov pod 20W CFL.
-taktiež som dal dnes (17.4.) ďalšie 2ks klíčiť.
Hnojky sa nakoniec zmenili, na rast po 4 týždňoch začnem hnojiť Hoštické NPK s guanom
Jaj bless!, Nech to rastie (;. Stann43
💚Takže dnes je veľký deň, fajka vyfajčená, a čas na menší up.
🌱Prvonaklíčené semená dnes vyliezli v skrini z pod zeme a momentálne sa slnia pri mne na balkóne. (: Inak budú prvých plus mínus 10 dní svojho života v miniskrini pod žiarivkou.
🌱Druhonaklíčené semená majú ku dnešnému dňu 10m klíčok, a dnes šup s nimi do miniskrine.
👊Dnes idem po 8 kusov noname východoslovenskej koľačky od potoka - takto skromné nazývam to, čo zväčša húlime v našej lokácii.
☀️Takže rekapitulácia - klíčivosť SWEET HAZE AUTO 4/4, VEĽKÁ vďaka Drago ešte raz!
Ostáva mi 11 semien, tie pôjdu o približne 3 týždne do zeme.
O koľačke ešte informujem ako to bude.
😶+Musím nájsť nejaké fleky, lebo na balkóne nemôžem mať všetko. Ked niečo nájdem, upravím to a využijem, ale o tom neskôr.
🍀Prajem Vám všetkým growerkám a growerom krásny deň a aby Vám to pálilo a rástlo ako doteraz!
Hola
Pridávam menší Up, na prvej fotke je väčšia rastlinka stará 12 dní a druhá 9 dní, obe sa predpestúvavajú v skrini a není s nimi problém..
Na druhej fotke je jeden mutant, ktorý namiesto 3 cípych listov dal dvojcípe a tá menšia sa úplne sekla.. neumiera, ale nerastie.. Tie dve trochu žĺtnu, neviem čo sa to deje, ta vkladám nádeje do tých prvých dvoch a verím aspoň v jednu samičku, no dve by ma nepohnevali
Inak som rastlinky prihnojil banánovým výluhom, čo im podľa mňa prospelo
Rastlinky na prvej fotke budú v boxe kým neukážu pohlavie, potom už len na balkóne. Teraz tam sú len kým doobeda svieti slnko aby si zvykali a trošku spevnili stonky.
Ahoj
Nechci být posel špatných zpráv, ale co si pamatuju, tak z takových "nestandardů, mutantů" ( jako je na tý druhý fotce) mi vyrostli vždycky samci.
Přeju ti ať se pletu.
Hola
Pridávam fotku dvoch Sweet Haze Auto ktorú sa stále pod CFLkou, dnes mierne prihnojené (cca 50g/jedna rastlina) granulované NPK s guánom+ 2dcl banánového výluhu zriedeného s vodou.. (:
Zatiaľ si vália krásne, tvoria čímraz viaccípe listy a bočné vetvičky
Väčšia je stará 16 dní, menšia 13 dní.
Veľká spokojnosť a v najbližších dňoch (3-6) očakávam že ukážu pohlavie.
Ďakujem za pozornosť, nech sa darí!
STAN43
Hola
Pridávam príspevok do môjho amatérskeho threadu ktorý nikto nesleduje.
Situácia je taká že jedna dve rastliny boli samci a uz nie sú medzi nami, česť ich pamiatke.
Ostala mi najväčšia kráska ktorá už ukázala preflowers(môžete mi potvrdiť inak ) a jedna malička ktorá bola zaseknutá.
Zo zeme už vyšli ďalšie 3x SWEET HAZE AUTO ktoré už sú na predpeste.
Ďalšie 3ks semien už rastu na balkóne známych, pofotím neskôr.
Očakávam kuriéra s BioBizzom Bloom a 2x Buddha Asorted mix aby som mal istotu dvoch samíc navyše.
K tomu Bloomu, odkedy môžem automat hnojiť na kvet? Budem vďačný za každý postreh!
Ďakujem za pozornosť, Stan
Hola
Pridavam up, najvacsia rastlinka dnes prisla na novy juzny balkon k znamym spolu s BioBizz Bloom ktory hned spapala. Okrem toho su tu dalsie automaty (3ks), taktiez Sweet Haze Velka rastlinka ma 28 dni, mensie asi 7.
Doma v skrini su este 3ks Sweet Haze a o ich osude sa este rozhodne co sa tyka miesta.
Tento balkon je paradny.. Kvalitne presklenny a slniecko od 10:30 az do neskoreho vecera.
Stan43
zdar ... zaujali ma tie tri prcky pokope .. mas s takym sadenim uz skusenost ? .. alebo preco su vlastne spolu v jednom ? diky
..a prechod rastlinky do kvetu sa uplne v pohode da spozorovat .. ci ? teda ak mas moznost kontrolovat rastlinky denne alebo aspon obden .. no a vdety ked mas istotu, ze tych blizien je dnes viac ako ich bolo vcera/predvcerom, tak je asi vhodne zacat hnojit na kvet .. velku vedu by som z toho ale nerobil, lebo dopredu sa to prepnutie na kvet uhadnut neda a naopak ked to presvihnes aj o tyzden, tak sa nic hrozne nestane ..