Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle spoustu lidí zajímalo a i já to chtěl zkusit dlouho, tak sem se rozhod udělat pár fotek a snad bude čas fotit i dál
Fem. Barneys Farm - Klasická oldschool 100% sativa, zraje až tři měsíce.
12/12
Jinak Lester Grinspoon je uznávaný lékař a psychiatr. Dlouho pracoval i jako soudní znalec. Je autorem několika studií a výzkumů. Původně měl trávu za zlou drogu s kterou mají problém zejména mladí. Měl v úmyslu shrnout, popsat a ověřit veškeré negativní účinky... nakonec udělal opak a dokázal, že ve spoustě věcech dokáže naopak nenahraditelně pomoci (negativní účinky byly popsány též) a dospěl k závěru že je veřejnost klamána co se týče konopí.
[modedit] A/S
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Cus,
mozno by nekoho zaujimal puvod tejto genetiky. V skutecnosti je to Oregon Purple Thai x Panam Red feminizovana matka od Reefermana.
Kazdopadne Grinspoona sem pestil rok dozadu a pohoda, necham ta nech si vytvoris nazor sam na vysledny efekt
Ahoj... Grinspoona jsem jel taky. Dozrál mi cca v 107 dni květu, takže rachot not ... Nedělá skoro vůbec palice ale spíš takový fox-taily . Nicméně i tak je to moc hezká kytka Přeji ti hodně nervů a bacha na přepnutí, mě se táhnul snad měsíc ještě po přepnutí.
Zdar, jak to bylo s klicivosti...nebo si daval jen jedno seminko? Kdyz se divam na fotku tohoto modelu na eshopech, tak to vypada, ze kvet tvori takove shluky kulicek...u tebe na fotkach ale nic podobneho zatim nepozoruju. Drzim palec a posilam K+, holky vypadaji zdrave a v plne sile.
Původní příspěvek od Trisuli Ahoj. Vypadá to parádně- jak to krotíš? Tahá se to hodně?
no šílenost, lámal sem to, ohejbal sem to... teď už to neni takovej masakr jako po přepnutí, ale připadá mi že nazastavuje a pořád se to pomalu táhne, už to ale aspoň nemusim lámat a ohejbat. Kdybych toho měl plnej stan ne jen dvě kytky, tak ho to asi roztrhá...
citace:
Původní příspěvek od Elvírka Zdar, jak to bylo s klicivosti...nebo si daval jen jedno seminko? Kdyz se divam na fotku tohoto modelu na eshopech, tak to vypada, ze kvet tvori takove shluky kulicek...u tebe na fotkach ale nic podobneho zatim nepozoruju. Drzim palec a posilam K+, holky vypadaji zdrave a v plne sile.
dával sem dvě a vylezly dvě... zbytek mam do sbírky a na příště pokud to bude stát za tak dlouhou dobu
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik