Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Fajky, Přípravky na hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
THC-Aktiv
Stálý Člen

Karma uživatele THC-Aktiv - 38% Pěstitelská

Registrován: Feb 2001
Příspěvků: 72 

Příspěvek č. 1

No, ja hulim podle toho co mam za model a kolik ho mam. Kdyz mam dobrej modylek, tak si dam vodarnu-(samovyroba), jinak se mi dobre huli klasickej joint. Faju mam zeleznou, takovej skladaci sroub, jsem hold strojar no. Jinak mam rad huleni prez jablko,kybl, atd.

Spoke

Old Post 07-06-2001 v 20:18 PM
THC-Aktiv je offline   Profil uživatele THC-Aktiv   Find more posts by THC-Aktiv   Foto galerie člena THC-Aktiv   Click here to Send THC-Aktiv a Private Message   Add THC-Aktiv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 308 

Příspěvek č. 2

No já hulím fuckt přes hooodně věcí,který si většinou dělám sám.Teď zrovinka mě začalo bavit dělat dýmky řekl bych Afrického stylu,různý saxofony ze dřeva.Ale najraději si zahulím když je nějaký dobře chutnající vzoreček přes skleněnku.To vžycky když hulení dojde,což se právě stalo tak jak je nuda,dělám skleněnky,některý putují do místní čajovny,nějaký si nechám,no doma jich mám takových 50 kousků.Přes takový čistý sklo,to je parádička.

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 08-06-2001 v 17:37 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
heywrt
Nový Člen

Karma uživatele heywrt - 0% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 7 

Příspěvek č. 3

to ja mam nejradsi svoji vernou fujaru-uz je se mnou 3 roky a uz se mi powedlo ji parkrat ztratit..) -jinaxem taky stoupencem huleni stylem kyblkola, nebo klasika-zavaaleno do papirku..

Old Post 08-06-2001 v 19:34 PM
heywrt je offline   Profil uživatele heywrt   Find more posts by heywrt   Foto galerie člena heywrt   Click here to Send heywrt a Private Message   Add heywrt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubuman
Nový Člen

Karma uživatele bubuman - 43% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 19 

bez tabaku bos Příspěvek č. 4

Hulim uz par let bez tabaku, do jointu si davam herbalni cigarety Honeyrose co se daj dovizt z Anglie, pokud chcete hulit s netabakovejma smesma lze si namlejt srdecnik, ktery koupite skoro v kazdy lekarne nebo vyborna je taky Damiana, ktera ma povzbuzujici a afrodiziakalni ucinky, jeden chlapek ji zasila na dobirku. Lze si u nej koupit i lahvicky s lihovou tinkturou damiany, kterou kdyz pres jeji nedobrou chut vypijete, tak vam udela hezky odpoledne. V Holandu maj ve smartshopech docela dost druhu kurebnich smesi z bylinek, tak kdyz chcete tak se muzete vyhnout tabaku a zazit docela cistou zhulenost i s jointem.

bubuman

Old Post 08-06-2001 v 19:43 PM
bubuman je offline   Profil uživatele bubuman   Find more posts by bubuman   Foto galerie člena bubuman   Click here to Send bubuman a Private Message   Add bubuman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karbos
Nový Člen

Karma uživatele Karbos - 16% Pěstitelská

Registrován: Apr 2001
Příspěvků: 11 

Dotaz Příspěvek č. 5

Jak se prosím vyrobí domácí skleněnka??

Old Post 11-06-2001 v 09:16 AM
Karbos je offline   Profil uživatele Karbos   Find more posts by Karbos   Foto galerie člena Karbos   Click here to Send Karbos a Private Message   Add Karbos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 308 

Skleněnka? Příspěvek č. 6

Karbosi,skleněnky dělám ze skeněných trubiček0,5 cm,A to tak.Kotel dělám větším křížovým šroubovákem,a různě je ohejbám nad sporákem.Ze začátku to byly dost drsný zmetky,ale teď už mám vychytaný tvary,a kouří se přes nezajetý sklo snad ůplně nelépe.

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 15-06-2001 v 19:05 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Saetife
Nový Člen

Karma uživatele Saetife - 0% Pěstitelská

Registrován: Jun 2001
Příspěvků: 8 

Příspěvek č. 7

Co Cech to fetak, co fetak to nazor.
Jako ze nenajdete dva stejne pruhovany tygry, tak nenajdete dva hulice co se shodnou na jednom a tom samym.
Zakourit si muzes snazd ze vseho co najdes kolem sebe, ja osobne jsem treba vytvoril fajfku z troubitka na kolo, vazne bylo v pohode, rychle se otacelo, jenom melo malinkatou chybicku, kolik z nas huli se sedmdesati lidma najednou a ta spotreba, respektive mnozstvi k nacpani jednoho kotle bylo udivujici, cca 1/4 litru.
Muj nazor je ten, ze nejlip se huli z klasicky stredne velky fajfky, ale musi byt drevena, proste klasicka svestka.
Docela v pohode je indianska dymka miru, sice trochu neskladna, ale vazne stoji za to. Celou zimu to ani nechodilo v tee-pee jinak. Vazne nad veci bylo, kdyz jste to doplnili majorankou nebo to jak to ma listecky jako srdicka /uz nehulte to svinstvo, protoze se podivejte, co to dela s moji pameti/ a nekdo o tom napsal basnicku.
Vykaslete se proste na nejaky rady a sami si najdete to, co vam vyhovuje, proste kdy jste v kolektivu, tak se tam toho vzdycky najde, jenom si udelat vlastni nazor.
Zkusit muzete vsechno, jenomze si musite uvedomit, za jakych okolnosti to sjedete, takze asi chodit s akvarkem po parku je docela blbost, ale vazne to neni spatny, hlavne kdyz rybicce pul roku nevymenis vodu, treba jako ja.
Sklenenky jsou v pohode, maly a skladny, daj se vcelku rychle vycisti a jsou docela dostupne(mimochodem si potrebuju zase nejakou sehnat). Vyplati se ale na trochu lepsi modylky, protoze sjizdet listi techniky asi nebude to pravy.
Kazdopadne nedoporucuju takovy ty specialitky jako jsou traba zarovky, vono jsou zhulenci obcas schopny se paradne porezat vo vsechno co je jenom kolem, a obcas to takovemhle zazitku chteji vlstni, takze vyroba muze byt docela ryzikova, ale efekt je uzasnej.
Proste to chce zkusit co se da(nemyslim drogy) a najit "sam sebe",. takze lovu zdar...

Ganjazdar Saetife

Old Post 21-06-2001 v 10:13 AM
Saetife je offline   Profil uživatele Saetife   Find more posts by Saetife   Foto galerie člena Saetife   Click here to Send Saetife a Private Message   Add Saetife to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 175 

Pohodička Jako obvykle pár připomínek!!!!!!!!!! Příspěvek č. 8

Milý Saetife:
Už první věta Tvýho příspěvku mi nesedla! Asi to bylo tím slovem "feťák" věřím tomu, že kdyby jsi napsal hulič, tak to vyzní úplně jinak.
Můžu Ti říct, že já se shodnu na hodně věcech se známejma, kteří taky hulijou, neříkám, že na všech, ale rozhodně jich je dost a dokonce aji tady na groweru jsem se shodl s některýma lidma.
Majoránku bych asi nekouřil, proč si zbytečně zaplácávat plíce ještě víc, když Ti z toho nic není, ale to nemůžu vědět, protože jsem ji nikdy nekouřil?!
Nevím, co myslíš tím svinstvem a vcelku by mě to zajímalo.
Víš, je jasný, že každej si najde to co mu nejvíc vyhovuje, ale proč k tomu nepoužít rad ostatních lidí, kteří už s daným problémem mají zkušenosti, nebo o tom prostě jen tak pokecat, jak je to v tomhle tématu.
A je taky vcelku jasný, že chodit s akvárkem do parku a hulit tam přes něj je blbost a myslím, že je aji blbost hulit přes vodu, ve které je něco živýho, ale to už je každýho věc.
No myslím, že sjíždět listí techniky nebude to pravý z čehokoliv, nejen ze skleněnky
Žárovku? Proč ne? Můžeš se pořezat o cokoliv a zrovna to bude třeba žárovka, a nebo půllitr v hospě-je to úplně jedno. Jednou jsem hulil přes žárovku, nebo co to bylo, která měla asi tak 30cm na dýlku a 20 cm v průměru, dost dobrej zážitek.
A teď k tématu, používám:
měděnku-1prdovka-menší než skleněnka
skleněnku-3prdovka
dýmku-dřevěnou tak na 5prdů nebo na hašiš-kovový dýmky mi moc nesedí, ale když není z čeho tak je to výborná věc
a papírky-100's- to když je nálada a lidi na brčko.

P.S. Doufám, že Ti nevadijou moje výtky, ale pokud jsi to tak nemyslel, tak jsi to asi špatně formuloval nebo já špatně pochopil, každopádně by mě zajímaly některý ty detaily, o kterých jsem se zmiňoval.
Díkec a mějte se good
Zdarec

Old Post 21-06-2001 v 10:49 AM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aleš
Stálý Člen

Karma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2001
Příspěvků: 174  

Příspěvek č. 9

Možná se vám budu zdát zbytečně konzervativní ....... ale spíš ne :-))) .... ale já mám nejradši klasickýho papírovýho jointíka.
Nepohrdnu ani skleněnym bongem.
Teď se snažim sestrojit si vaporizer,doufám,že se mi to povede a bude to fungovat.Sestrojuju ho podle návodu odsuď s fóra.Máte ten návod někdo vyzkoušenej?Nerad bych zjistil,až to postavim,že to nefunguje.Mějte se.

"God is busy,can I help you?" - Satan
BAFOMET

600W Sylvania,drip system - PP,Budha,Nebula - SKLIZENO

EkoTeam 600W,drip system - OrangeBud a DurgaMatha - SKLIZENO

EkoTeam 600W Philips,drip system - 8X OrangeBud - SKLIZENO

EkoTeam 600W+400W,drip system - 4xOB+5xBelladonna - SKLIZENO

Old Post 21-06-2001 v 11:35 AM
Aleš je offline   Profil uživatele Aleš   Find more posts by Aleš   Foto galerie člena Aleš   Click here to Send Aleš a Private Message   Add Aleš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
debil
Stálý Člen

Karma uživatele debil - 29% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 89 

Příspěvek č. 10

jestli si pročítal příspěvky o vaporizéru,tak už to asi víš.Ale jinak mi přijde že se k němu bude muset něco přidat aby ti vznikalo při spalování hezky THC(což je asi trošku problém při nízkých teplotách).Proto vidím další vylepšení,aby to dobře makalo v přidání ještě jednoho hřejícího tělíska a možná by potom bylo ještě dobrý prohnat to přes vodnase.Já osobně se do toho co nevydět vrhnu a uvidíme.Jinak už jenom ten název je magickej.Moc se těšim

Mějte rádi DEBILI,my za to nemůžeme

Old Post 21-06-2001 v 12:45 PM
debil je offline   Profil uživatele debil   Find more posts by debil   Foto galerie člena debil   Click here to Send debil a Private Message   Add debil to your buddy list     Navštiv homepage uživatele debil! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tom
Stálý Člen

Karma uživatele Tom - 0% Pěstitelská

Registrován: Feb 2001
Příspěvků: 28 

Pohodička Příspěvek č. 11

Ja som dostal od maminky krásnu malinku kovovu 3-prdovku. Ked zistila, na co sa to pouzíva, skoro dostala infarkt...

Old Post 21-06-2001 v 12:47 PM
Tom je offline   Profil uživatele Tom   Find more posts by Tom   Foto galerie člena Tom   Click here to Send Tom a Private Message   Add Tom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Daniel
Stálý Člen

Karma uživatele Daniel - 81% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 48 

Pohodička pistole... Příspěvek č. 12

Ahoj, no právě horkovzdušná pistole je základ jednoho typu vaporizéru. Dost o tom uvažuju. Nebo si koupím hotovej z Německa nebo Holandska, pořád se nemůžu rozhodnout...
Já kouřím nejradši ze skleněný vodní dýmky co jsem koupil normálně tady v obchodě (Brno, spodní trakt pod bývalým elektrodomem). Je to super až na tu cenu (600-1500Kč). Koupil jsem si už druhej model (na první jsem si sedl, to bylo radosti )
Je důležitý správně si vybrat model, čím větší, tím větší má spotřebu trávy. Ale z vodní je super, že přes tu vodu to musíte tahat silou, jde to hlouběji do plic a z jednoho práska ste zhulení jak z celýho jointa. Ale musí to bejt pořádnej prásk
Viděl jsem tam dokonce takový vychytávky jako skleněná vodárna se dvěma nezávislýma vstupama (spalovací prostory)... do každé třeba jinej model, nebo do jedné trávu, druhá opium atd atd atd...
Jinak vyjímečně z normálních, když tu vodní nemám u sebe... skleněnky, šlukovky a tak...

Dan

Old Post 24-06-2001 v 10:01 AM
Daniel je offline   Profil uživatele Daniel   Find more posts by Daniel   Foto galerie člena Daniel   Click here to Send Daniel a Private Message   Add Daniel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 277 

Příspěvek č. 13


Hele Koblihu, vypada to desne zajimave nemohl bys to trochu rozvist? Ja totiz nemam redstavu, jak by to melo vysledne vypadat. Jinak ja vyhuluju z jednoprdovky z Hempu (hemp.hyperlink.cz).

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 24-06-2001 v 12:24 PM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 258 

Palec nahoru Příspěvek č. 14

Vodní bong je nejlepší a když se do toho dá pořádnej model tak je to brutus.
Ale když není po ruce tak i obyčejná malá šlukovka je taky good.

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 24-06-2001 v 13:43 PM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ctvrtx
Nový Člen

Karma uživatele Ctvrtx - 7% Pěstitelská

Registrován: Jun 2001
Příspěvků: 22 

Příspěvek č. 15

Když de hulit víc lidí, jako že většinou jo tak preferuju klasickýho macatýho špeka nebo vodnici nebo jinej nástruj kam se zapíchne žont, aby to kolovalo dokud už to nikdo nechce. Je to takový kolektivnější než když si každej narve svoji šluknu na dva prdy. To kouřim akorát gdyž sem sám, pak je dobra ta zmíněná skleněnka nebo klasická dřevěná šlukovka a mám teda rád pořadně zajetou. Všechno co má někde kousek železa nebo plastu a je to nezahulený je humus chutná to pak odporně a toxicky.

Old Post 24-06-2001 v 14:41 PM
Ctvrtx je offline   Profil uživatele Ctvrtx   Find more posts by Ctvrtx   Foto galerie člena Ctvrtx   Click here to Send Ctvrtx a Private Message   Add Ctvrtx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Registrován: Feb 2001
Příspěvků: 378  

Pohodička Příspěvek č. 16

Jointy über alles - Prostě tradice, ale na druhou stranu, dooobrrej bong je mega odpal (-:

Old Post 24-06-2001 v 18:01 PM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.2941350 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív