Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ultrazvukový zvlhčovač a zajímalo by mě jakou nejlevnější "variantu" vody do něj mám lít?
Když tam natočím vodu z kohoutku (samozřejmě dost kamenitou) tak po dvou použití musím čistit usazenej kámen kompletně všude ( což ho může zachvilku rozbít ? Ten vodní kámen) musím tam lejt nekompromisně destilku nebo se najde levnější varianta? Nebo něco podomácku? Je na 4L a když jede na plnej výkon tak vydrží cca 5 - 6 hodin. Takže bych potřeboval minimálně 8l vody na den. Díky moc všem.. na googlu atd sem toho moc nápomocnýho nenašel..v manuálu od zvlhčovače je napsáno jen "lít čerstvou a čistou vodu ".
Udělej dírku, natahni hadičku a dolivej externě. Destilátka tě vyjde draho, pak jedině dešťovou zkusit kterou asi taky nemáš furt a na dlouho. Jinak hold budeš muset kouřit sativu aby si měl energii na čištění
Ahoj. Já sem teda pořídil levnou zvlhčovačku (za 399 v akci) právě proto, že sem počítal s tím, že lejt do toho destilku by vyšlo draho (každý den minimálně 5 litrů destilky), takže už od začátku do toho leju odstátou vodu z kohoutku- a proto sem pořídil levnou s vědomím, že asi brzy odejde. Ovšem jedu s ní již třetí kolo, dostává zabrat, zanesená od kamene je fest, ale stále funguje...
Původní příspěvek od Warema Udělej dírku, natahni hadičku a dolivej externě. Destilátka tě vyjde draho, pak jedině dešťovou zkusit kterou asi taky nemáš furt a na dlouho. Jinak hold budeš muset kouřit sativu aby si měl energii na čištění
s tou hadičkou to zní dobře ale nevím jak bych to udělal.. aby se tam dolila voda tak se musí vzít ta nádoba a obrátit vzhůru nohama oddělat ventilek a tam teprv nalít vodu no :/
Původní příspěvek od trisuli Ahoj. Já sem teda pořídil levnou zvlhčovačku (za 399 v akci) právě proto, že sem počítal s tím, že lejt do toho destilku by vyšlo draho (každý den minimálně 5 litrů destilky), takže už od začátku do toho leju odstátou vodu z kohoutku- a proto sem pořídil levnou s vědomím, že asi brzy odejde. Ovšem jedu s ní již třetí kolo, dostává zabrat, zanesená od kamene je fest, ale stále funguje...
zdárek. tak paráda že aspoň jede bál sem se aby neodešla za pár dní.. Tak snad taky vydrží . a pomáhá aspoň trošku když je ta voda odstátá nebo je to stejný s tím zanášením ? ten filtr na vodu pod dřez vypadá jako zajímavý řešení ani to nevýjde nijak draho na to že má pak člověk čistou vodu
zdárek. tak paráda že aspoň jede bál sem se aby neodešla za pár dní.. Tak snad taky vydrží . a pomáhá aspoň trošku když je ta voda odstátá nebo je to stejný s tím zanášením ? ten filtr na vodu pod dřez vypadá jako zajímavý řešení ani to nevýjde nijak draho na to že má pak člověk čistou vodu
Podle mě je úplně jedno, zda je odstátá nebo ne, zanáší se to stejně a celkem rychle...vodní kámen to je prevít!
Původní příspěvek od El Dudelíno Přidávej kapku sody.
Nevapni tak rychle. Sem tam povař octovou vodu na výplach sleze to jedna radost
Nestane se nic když dám vodu s octem povařit a pak až to nebude vařící tím propláchnout zvlhčovačku? Věřím že to sleze hned a taková pravidelná údržba by mi vůbec nevadila pokud by nepoškodila přístroj :-)