Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lepsi dva mensi, protoze muzes dobu pestu mít posunutou v druhym stanu a tim padem sklizet ve zkracenym časovym useku.. priklad velkej stan sklidis treba za 3 mesice. takhle kdyz mas dva tak jeden zasadis dnes a druhej za mesic a pul, tim padem budes mit prvni sklizen za 3 mesice a 2 sklizrn v druhym stanu za dalsi mesic a pul, od prvni sklizne
Ahoj. A nezáleží taky na tom co, kolik a proč to chceš pěstovat?? Já bych řekl, že ano...
Zkušenosti s Homebox Ambient trochu mám- žádný problém sem s ním neměl, je stabilní, dobře zatemňuje...
Stači ti homebox nebo DS, pokud nepotrebujes penize kup green. Ale rozdil bude fakt minimalni. Vem dva a neres, ja vim to jsou dva pachače,dva odtahu ale to asi neresis kdyz koukas po greenu. Navic odtah kup v elektru např elektro-Paloučka za třetinu ceny co v GS
Na homeboxe mi pride odolnejsi ten textil alebo co to je. Green qube ma viac technickych vychytavok a konstrukcia je ovela pevnejsia. Obidva su dobre a ucel splnia.
Ja osobne by som siel jeden stan. Jeden odtah, jeden ofuk, pachac. Lacnejsie prvotne naklady. Menej prace ci uz s udrzbou alebo pripadnou nevyhnutnou demontazou.
Vyhody 2 vidim asi len to ze v lete ich mozes ist na striedacku, to su len 2 mesiace kedy to moze byt kriticke. No a este to co pisal Kalashnikova, ale to zas neni take kriticke. Pokial nechces ist sucasne 60 dnove indiky a 100 dnove sativy tak zamna urcite jeden vacsi.
Já bych se přikláněl naopak 2 menší stany. Měl sem 240 krát 120 na 2 6tikule a nemůžu říct že by to nešlo ale při dvou menších mi přišlo že mám tak jako míň starostí včetně toho že sundavám trochu víc. Předně nemusíš permanentně ject v obou, když už se budeš muset starat, tak si můžeš obstarat jeden a druhej třeba až další den. Taky si v jednom můžeš předpěstovat zatímco v druhým sušíš apod. Máš zkrátka víc možností experimentovat. Nicméně pokud máš jasno, umíš nft a nechceš experimentovat ale držet si standartní sadbu za sadbou bez výkyvů tak si pořiď jeden větší, právě už v rámci úspor jakože jeden pacháč jeden odtah a tak.
Za me jeden kuli svetlu ktery se prekryva a sviti z dvou uhlu.. Jedinou vyhodu ve dvou vidim pri sklizni kterou si muzes rozlozit a v moznosti pestovani dvou strainu bez toho ze bys na nejakej cekal.. Jinak muzes ventilaci propojit a pouzit jen jeden ventak a pachac.. Sam mam dva ambienty R120 a jsem s nima spokojenej.
Ahoj jj mam to tak.. Je to vedeny jeste pres dva tlumice hluku, pred a za vetrakem. Jen filtr mam na konci jeden, ne na zacatku dva... Takze se asi vic zasira... Co potrebujes?
Ted to ctu znovu a mam to tedy jinak.. mam jen jeden filtr na konci