Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau podělím se s vámi o můj out.
Měl jsem děravý 200l sud,který jsem rozřezal na půl a obě poloviny zakopal do země.
Sudy jsem naplnil cca 70 l univerzal predhnojeneho zahradniho substratu smichanym s perlitem.
Později jsem přidal ještě jednu kytku do vykopané díry se stejným substratem.
Zalevam jen vodou a obcas pridam korenak.
Osazenstvo:
V bečkách 2x řízek Sweet Mendobog x White Rhino
V díře Green Poison fast version.
Sázeno: 30.5.(řízky)
Green Poison jsem presadil pred tydnem z kvetináce,prej je to dobry a ustaleny model,tak jsem si rekl ze z nej vytezim co nejvic.
Na posledni fotce jsou jeste 2x F13 z regular.semen + jiz zminovany Green Poison
Sweet Mendobog x White Rhino
Trochu to porostlo,ikdyz to nejsou nejvetsi kytky na světě,ale nebyl čas, měl jsem moc práce s papričkami.
Už začínají trochu žloutnout,tak uvažuju že jim jeste prihnojim na rust (poprve) pred kvetem.
Green Poison fv
Tak jako nevím co stím je,po presazeni trochu vyrost,ale furt se mu neco nelibi,dostal predhnojeny substrat a zalivku s korenakem,ale pořád pali konecky listu a zloutne od cepeli listu jako by to bylo prehnojene,pritom hnojky nedostava.Tak si rikam jestli by uz nepotreboval prihnojit.Vykopana dira nebyla buhvi jak velka,ale tipoval jsem ze to na rust se zivinama vyjde.Jsem z toho v rozpacich.
Díky za radu,ale nepřestanu ze studny mi teče tvrdá voda EC 0,5-0,8.
Ph si upravi korenak,navic ty rizky zalivam taky destovkou a jsou uplně normálni.Spíš si myslím že uz to prorostlo tim subatratem a roste to do zeme,dira mela cca 40l a kytka uz vyrostla dvakrat tolik.Takze si myslim ze ji dochazi zradlo.
Dělej co myslíš nebráním ti v tom každý strain má jiný požadavky co se tíče klima vody hnojiva atd ale říkám ti že to hlína ani hnojiva nejsou,jinak řízky pěkný at to roste zdar..)
Edit: měřil jsi tu vodu kolik ma ph
Původní příspěvek od WhiteFrost Dělej co myslíš nebráním ti v tom každý strain má jiný požadavky co se tíče klima vody hnojiva atd ale říkám ti že to hlína ani hnojiva nejsou,jinak řízky pěkný at to roste zdar..)
Edit: měřil jsi tu vodu kolik ma ph
Dešťovka PH:6,3 ; EC:0,0
Ze studny PH 6,0 ; EC 0,3
Je po bouřkách proto tyto hodnoty,ale čím dele neprsi tim to leze nahoru,to uz mam vysledovane.
Tak žloutnutí se myslím si zastavilo a navíc už i kvete, takže přecházím na květové hnojiva na střídačku s vodou.
Jen na to,že to má být Indika mě ty listy a růst přijdou dost sativa.
Zdá se to jen mě ? Nebo i tobě?
Taky souhlasím, že to vypadá na sativu. Ale to je stejné jako u Criticalu (vypadá stavbou podobně) banka udává dominantní indiku a vzhledové to je sativka.
Každopádně holky vypadají hodně hladově... Dal bych jim hnojku na květ + mikroprvky... V tomto období toho zpapají opravdu hodně
Ps.. na kořeňák už bych se vykašlal a pokud to jde tak využíval dešťovku... nevidím důvod proč se jí zdávat když je ideálně měkká a ph je taky OK